LOCKDOWN KORTING | In de gehele lockdown periode geven wij 10% korting | Code: “Lock10″*

LOCKDOWN KORTING | Code: “Lock10″*

LOCKDOWN KORTING | Code: “Lock10″*

Korte aankondiging

Wij bezorgen uw pakje wel op tijd, zelfs nog dezelfde dag. Dit indien het om een stock of superstock-product gaat, en u een directe manier van online betalen gekozen heeft. Vooraleer we leveren bellen we u op om een aflevermoment vast te leggen. We stappen dus af van de levering door Bpost, tot zij hun zaakjes weer op orde hebben. Voor leveringen buiten België trachten we eveneens deze service aan te houden, maar eventuele Covid maatregelen kunnen de noodzaak inroepen om hier van te moeten afwijken. Betalingen via overschrijving kunnen tot 2 dagen tijd nemen vooraleer deze geconfirmeerd zijn door onze fanciële afdeling, en hierdoor kan u helaas niet genieten van onze “levering dezelfde dag”.
Voor categorieën backorder en quick-arrivals zijn ook wij afhankelijk van onze fabrikanten. Zodra de levertermijn gekend is informeren we u hierover. Hier blijven onze standaard levertermijnen van toepassing, en is het mogelijk dat producten rechtstreeks door onze fabrikanten naar u gezonden worden. Neem gerust contact op met ons indien hier vragen of specifieke wensen zijn.
Onze tijdelijke kortingscodes zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen. Is een product reeds voorzien van een kortingsprijs, dan kan de kortingscode hier niet op toegepast worden. De kortingscode kan ingevuld worden bij het afrekenen in het veld onder de producten. De kortingscode is geldig voor aankopen vanaf 31/03/2021 tot 30/04/2021

Inderdaad, u kan onze producten 8 weken proberen.
Bent u hierna niet helemaal tevreden, dan kan u uw aankoop terugsturen en inruilen of laten terugbetalen.* Simpel.
Wij zijn van mening dat de aankoop van een nieuwe hifi versterker, luidspreker, sound bar voor stereo of surround-versterker of AVR een serieuze zaak is. Daar
om geven we u de kans deze grondig te testen.
Heeft u vragen of advies nodig welke toestellen of luidsprekers het beste zou passen bij uw toepassing of bestaande apparatuur? Neem even contact op via het contactformulier en we komen hier spoedig op terug.
Bent u van plan meerdere zaken aan te kopen? Dan kan u steeds een aanvraag voor projectprijs indienen via het contactformulier.
*Lees meer hierover in onze algemene voorwaarden

Geef je email en wachtwoord en krijg toegang tot uw gegevens.