Winkel in Putte vrijdagavond open tot 20 u. Zaterdag en zondag open van 10 tot 17 u.
Voor 16 u. besteld, dezelfde avond bij u thuis geleverd!

Over Hifis.be

HiFis.be is een onderdeel van AV-Solutio.be

HiFis.be kan dan ook rekenen op de support en know-how binnen AV-Solutio.be. Deze 8 koppige bende is dagelijks bezig met (installeren van) domotica en audio-video-installaties in België en ver daarbuiten. Geen wonder dat de wereld van HomeCinema en HiFi in deze webshop dan ook uitgebreid aan bod komt. Onder aanvoer van onze zaakvoerder Bart zijn we dagelijks in de weer voor onze klanten, particulier en bedrijven.

AV-Solutio.be staat via Hifis.be garant voor het aanbod en de levering van kwalitatieve audioapparatuur voor de muziekliefhebber of audiofiel.

Ons aanbod bestaat enerzijds uit apparatuur van de zogeheten “A-merken” die hun sporen al lang verdiend hebben.  Anderzijds hebben we ook de ambitie om u kennis te laten maken met nieuwe merken en producten, met apparatuur die voordien nog niet beschikbaar was in onze regio.

Naast hifi-versterkers, homecinema-receivers AVR, cd-spelers, blu ray spelers, audio players, subwoofers, vloerstaande en andere luidsprekers, kunt u bij ons ook terecht voor inbouwluidsprekers ten behoeve van uw nieuwbouwproject of renovatie: plafondluidsprekers, muurluidsprekers (in-wall speakers), buitenluidsprekers (outdoor speakers), ingebouwde subwoofers, luidsprekerkabel en inbouwdozen.

AV-Solutio.be is niet alleen uw digitale hifispecialist, maar is eveneens bedrijvig met Videofoon.be en algemene elektronische beveiliging via camera’s, brandcentrales en inbraakcentrales.

Breng een bezoekje aan onze website: www.av-solutio.be of onze Facebookpagina.

U kan ons ook een bezoekje brengen in onze showroom Mechelbaan 665b, 2580 Putte

Geef je email en wachtwoord en krijg toegang tot uw gegevens.