Actie!

Acoustic Energy AE520 vloerstaande luidspreker Real Walnut – 1 paar – Showroommodel

3312,00

De AE509 is een slanke vloerstaande luidspreker met compacte afmetingen, geschikt voor middelgrote tot grote ruimtes. Net als de AE500-vergelijking biedt de AE509 hogere prestatie- en afwerkingsniveaus dan zijn equivalent uit de 300-serie. De 500-serie is voorzien van onze nieuw ontwikkelde tweeters van koolstofvezel en mid/bass-drivers, ontworpen om de zuigerkracht en nauwkeurigheid van onze legendarische keramische aluminium drivers te evenaren, maar met verbeterde zelfdemping voor een vloeiender, transparanter geluid.

Uitverkocht

De AE520 is een krachtige, slanke, vloerstaande luidspreker die voortbouwt op de AE500- en AE509-modellen om zichzelf stevig te vestigen als het nieuwe vlaggenschip van het merk, met een ontwerp met meerdere drivers, indrukwekkende afmetingen en prestaties.

De AE520 beschikt over twee speciale 125 mm mid-range drivers, drie lage frequentiedrivers en een 25 mm tweeter – allemaal gemaakt van koolstofvezel voor een perfecte toonaanpassing over het hele frequentiebereik.

Twee speciale 125 mm koolstofvezel mid-drivers bevatten nieuwe oversized 35 mm spreekspoelen voor lage thermische compressie en optimale motorkrachtfactor. Beide zijn gemonteerd in hun eigen speciale verzegelde behuizing, terwijl de drie speciale drivers voor lage frequenties reflex worden geladen door een grote naar achteren gerichte rechthoekige poort. Deze nieuwe units zijn ontworpen om te passen bij de zuigerkracht en nauwkeurigheid van onze legendarische keramische aluminium drivers en bieden een veel verbeterde zelfdemping voor een soepeler, transparanter geluid.

De verticale gerichtheid is geoptimaliseerd om een ​​uitstekende verticale dekking te bieden, terwijl de energie die anders wordt verspild aan plafond- en vloerreflecties wordt verminderd in vergelijking met traditionele ontwerpen.

De slanke kasten zijn afgewerkt in Piano Gloss Black, Piano Gloss White of American Walnut houtfineer. Massieve aluminium staven worden geleverd om een ​​stevige vloerkoppeling en maximale stabiliteit te garanderen, terwijl de stijfheid van de metalen structuur de interactie tussen de ruimte en de luidspreker vermindert.

Aandrijfunit 125mm carbon fibre cone
Tweeter 25mm carbon fibre dome
Frequentiebereik: 30Hz – 28kHz (+/- 6dB)
Gevoeligheid: 90dB
Piek SPL: 113dB
Vermogen: 300w
Crossover-frequentie: 373Hz/2.8kHz
Impedantie 6ohm
Grillen Slanke, stoffen magnetische pasvorm
Ontwerp: 3 way
Gewicht: 30kg (per stuk)
Afmetingen (mm): 1130 x 185 x 320 (HxBxD)
Kleur
Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Acoustic Energy AE520 vloerstaande luidspreker Real Walnut – 1 paar – Showroommodel” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar top