Actie!

Bowers & Wilkins AM-1 Buitenluidspreker Zwart – Paar + Yamaha R-N303D Versterker

999,00

Uitverkocht

Bowers & Wilkins AM-1 Buitenluidsprekers

GELEVERD en GEPRIJSD per PAAR.

De zeer duurzame, weerbestendige AM-1 is ontworpen voor toepassingen buitenshuis. Hij is perfect voor op het terras, in de tuin of aan het zwembad, maar door zijn robuuste ontwerp en slanke looks is hij ook een prima keuze voor in een openbare ruimte als een bar of restaurant. Hij is ook veelzijdig: met zijn gemakkelijk te installeren beugel kan hij zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst. De Bowers & Wilkins AM-1 Architectural Monitor zorgt voor loepzuivere geluidskwaliteit op plekken die voor conventionele luidsprekers niet geschikt zijn. Hij is ervoor ontworpen om zo goed te klinken dat je er stil van wordt: binnen of buiten, het hele jaar door, in alle omstandigheden. Met zijn grill van roestvast aluminium en zijn superstijve behuizing is de AM-1 onze meest duurzame luidspreker ooit. Binnen of buiten, thuis of in een restaurant, deze luidspreker presteert altijd prachtig. De AM-1 heeft zware testen ondergaan voor weerbestendigheid, waaronder blootstelling aan UV-licht om langdurig gebruik buiten na te bootsen, en testen binnen een ruimte met een versnelde strooizoutcyclus om te zien of hij tegen de elementen bestand is. De AM-1 Architectural Monitor levert een unieke combinatie op van hoogkwalitatief geluid en ultieme flexibiliteit. Veelzijdige weersbestendige monitors produceren vaak minder goed geluid. Zo niet de strakke, opwindende, krachtige AM-1: deze biedt de kenmerkende geluidskwaliteit van de luidsprekers van Bowers & Wilkins.
Het tweeweg-ontwerp van de AM-1 heeft een omgekeerde driver-unit waarbij een aluminium dome tweeter van 25 mm onder een glasvezel bass/midrange driver gemonteerd is in plaats van erboven. Hierdoor wordt het geluid optimaal verspreid als de speaker hoog aan de wand gemonteerd is. De weergave van de lage tonen wordt versterkt door een aan de achterzijde gemonteerde ABR. Dankzij deze ABR in plaats van een gewone bassreflexpoort is de bassrespons van de AM-1 uitzonderlijk voor een speaker van dit formaat. Bovendien is de behuizing van de AM-1 zo onder alle omstandigheden weerbestendig. Deze combinatie van geavanceerde driver-units, unieke configuratie en klassiek eenvoudige crossover-componenten leidt tot een al even muzikale als flexibele luidspreker.
De AM-1 is speciaal ontworpen en daarom eenvoudig te installeren en buitengewoon flexibel. Hij kan horizontaal of verticaal geplaatst worden. Met een grill van roestbestendig aluminium en een rigide behuizing van glasgevulde kunststof is de AM-1 bestand tegen extreme blootstelling aan stof, vocht en UV-straling. Hoewel hij duidelijk bijzonder geschikt is voor gebruik buiten, kan de AM-1 ook uitstekend in gezamenlijke binnenruimtes worden geplaatst dankzij zijn discrete ontwerp en indrukwekkende prestaties.

  • Geweldig geluid, overal
  • Flexibel en robuust
  • Betere bass, hermetisch afgesloten
  • Geluid waar u het wilt
Technische functies Nautilus™ buisbelaste aluminium dome tweeter
Glasvezel conus laag/middentoner
Auxiliary Bass Radiator (ondersteundende basuitstraler/ABR)
Beschrijving 2-weg systeem met Auxiliary Bass Radiator (ondersteundende basuitstraler/ABR)
Drive eenheden 1x ø25mm (1in) aluminum dometweeter
1x ø130mm (5in) glasvezel conus laag/middentoner
frequentiebereik -6dB bij 46Hz en 50kHz (aan de muur bevestigd)
Frequentieverloop 51Hz – 22kHz op referentieas (aan de muur bevestigd)
Gevoeligheid 86dB (2.83V, 1m)
Totale harmonische vervorming <1% 200Hz – 20kHz (86dB, 1m)
Nominale impedantie 8Ω (5.2 Ω min)
Aanbevolen versterkervermogen 20W – 100W in 8Ω op signaal zonder clipping
Hoogte 31cm (12.25”)
Breedte 18cm (7”)
Diepte 21cm (8.25″)
Gewicht 4kg (8.8 lb)
Afwerking Matzwart of matwit

Yamaha R-N303D Hifi Versterker 

De Yamaha R-N303D Hi-Fi versterker is het center van uw geluidssysteem. De Yamaha R-N303D Hi-Fi Versterker maakt gebruik van de nodige muziek streaming services, zo kan u de muziek afspelen waar u dagelijks naar luistert.

 

Netwerk sectie DLNA: Versie 1.5
Bestand formaat: MP3, WMA, MPEG4 AAC, WAV, FLAC, AIFF, ALAC, DSD
AirPlay: Ja
Maximum stroom 115 W + 115 W
Hoog dynamisch stroom/kanaal (8/6/4/2 ohms) 125/150/165/180 W
frequentiebereik 0 +/- 0.5 dB / 0 +/- 3.0 dB
Signaal tot ruis 100 dB (input verkort, 500 mV)
Audio in/uit 6/1
Digitale ingang Ja (Optical/Coaxial)
Standby Stroomverbruik 0.1 W (netwerk standby on/Wi-Fi connectie: 1.8 W)
Hoogte 14.1cm
Breedte 43.5cm
Diepte 34cm
Gewicht 7.2kg
Netwerk Wi-Fi: Ja
Bluetooth: Ja
Ethernet Ja
Hoofdtelefoon uit Ja
Merk

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bowers & Wilkins AM-1 Buitenluidspreker Zwart – Paar + Yamaha R-N303D Versterker” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar top