Nieuwe (O)LED Smart TV – Levering en Installatie

Nieuwe (O)LED Smart TV

De aanschaf van een televisie (tegenwoordig nieuwe (O)LED Smart TV), gaat voor sommige mensen gepaard met enkele kopzorgen.

? Hoe pak ik die grote doos zelf uit?

? Hoe sluit ik de nieuwe TV aan op mijn bestaande audio apparatuur?

? Hoe verbind ik mijn nieuwe TV met het internet?

? Ik wil de TV aan de wand monteren.  Maar hoe begin ik daar aan?

Bij HiFis weten we daar raad mee.  ?  We voorzien daarom verschillende leveringsopties en ook meerdere mogelijkheden voor plaatsing, aansluiten, installeren en monteren.

Smart TV’s leveren, uitpakken, plaatsen, aansluiten en aan de wand bevestigen?

HiFis regelt het!

Een overzicht van de mogelijkheden:

  • Voor 16 u. besteld?  Zelfde avond geleverd!  Voorradige televisies die voor 16 u. besteld worden kunnen we ‘s avonds nog gratis leveren in België.  Uw televisie wordt in geval van avondlevering enkel geleverd / “afgezet”.
  • Leveren, uitpakken, neerzetten en aansluiten?  Dat kan!  Kies in dit geval voor “installatie overdag, op afspraak” als u uw bestelling in de webshop afrondt.  We contacteren u daarna dan telefonisch om een afspraak in te plannen.  Deze service is gratis in België.
  • Muurbeugel of wandmontage gewenst?  Geen probleem!
    • De gepaste muurbeugel voor uw nieuwe televisie kunt u in de webshop bijbestellen.  Deze wordt dan samen met de televisie geleverd, als u zelf voor de montage wil zorgen.
    • Of u kiest voor “installatie door HiFis bij mij thuis”, zodat onze installateur de montage van de muurbeugel dan op zich zal nemen.  ?
Nieuwe (O)LED Smart TV
Winkelwagen
Scroll naar boven