Hifi Solden (Zomersolden) 2023

HiFis Zomersolden 2023

De zomer is van start gegaan, ook bij HiFis, en bij deze stellen wij u hieronder onze zomersolden voor, tot en met maandag 31 juli 2023!  😎 Over de Hifi Solden (Zomersolden) 2023:

10% Korting, Automatisch Verrekend bij Checkout

✅ Alsnog 10% korting op alle producten die niet afgeprijsd staan!

✅ Actie geldig voor voorradige producten EN producten in nabestelling!

✅ Uw korting wordt automatisch verrekend bij checkout!

Denon aan Bodemprijzen

De Denon DRA-800H en AVR-X1700 (DAB) bieden wij momenteel aan aan bodemprijzen! 🚀

Soundbar Sets met Straffe Kortingen – Hifi Solden (Zomersolden) 2023

👀 Zin om deze zomer tijdens hete dagen films en series op #netflix #prime of #disneyplus in te halen?
👉 Met deze soundbar sets tovert u uw woonkamer nog snel even om in een heuse home cinema!
👉 Niet helemaal zeker hoe dat allemaal werkt? Verschillende systemen staan “luisterklaar” opgesteld in onze winkel!  Wees welkom!

Yamaha MusicCast 50 Zwart aan Bodemprijs

✅ Ingebouwde streamingdiensten voor muziek.

MusicCast-multiroom-technologie.

✅Compatibel met spraakbediening via Alexa*. (*Beschikbaarheid verschilt per regio.)

✅High-Res Audio. 🎵🎵🎵

✅Aan te sluiten op een tv voor beter geluid.

✅Samen te gebruiken voor stereo. (2 units noodzakelijk.)

✅Kunnen als surround speakers worden gebruikt samen met een AV-receiver of soundbar*. (*Alleen bij specifieke MusicCast-modellen.)

✅Eenvoudige voorinstellingen, met soft-touch, om het afspelen onmiddellijk te starten.

Muziek Binnen, Maar in de Zomer ook Buiten – Hifi Solden (Zomersolden) 2023

Zomeren! Dat is lekker weer, terrasjes, lekker naar buiten, … en daar hoort uiteraard ook muziek bij! 😎
Met de weerbestendige luidsprekers van Yamaha neemt u tijdens de komende maanden uw muziek mee van binnen naar buiten! 🎵

Voor de klussers deze zomer? 🛠️ Inbouwluidsprekers van Bowers & Wilkins aan Steengoede Prijzen

👀 Van plan om deze zomer ook de binnenkant van uw woning aan te pakken (met plafondluidsprekers)? Mooi zo!
👉 Ons advies alvast bij deze om de producten hieronder van #bowerswilkins eens verder te bekijken. 👍

Yamaha Mini Ketens aan “Op = Op” Voorwaarden

🚀 MusicCast is een nieuwe revolutie in netwerkaudio, gebruik al je MusicCast-producten samen of apart, het is helemaal aan jou. Bedien het allemaal vanuit één app, ontworpen om intuïtief, snel en eenvoudig te gebruiken. Gebruik een soundbar, een draadloze luidspreker, een AV-ontvanger, hifi-audio, wat het beste bij je past, mix en match en breid je MusicCast-systeem na verloop van tijd uit. Geheel nieuw van Yamaha, het MusicCast-systeem brengt alles overal en voor iedereen.

Afhankelijk van de gekozen versie zijn deze toestellen al dan niet uitgerust met bluetooth, CD speler, USB, internet radio, wifi, airplay, dlna, netwerkaansluiting, tuner, DAB, koptelefoonaansluiting … .

Complete systemen, luidsprekers inbegrepen!

Yamaha A-S2200 – Premium Stereo Versterker

Wie momenteel op zoek is naar een premium stereo versterker kan ons huidig aanbod van de Yamaha A-S2200 moeilijk laten liggen.

✅ Stereo versterker met degelijke op- en inbouw met lovende kritieken.

✅ Momenteel uit voorraad leverbaar, aan knalprijzen. 🚀

✅ “Luisterklaar” opgesteld in onze showroom ten behoeve van demonstraties.  Wees welkom!

Integra – Voorradige Premium AV Receivers – Nieuwe DRX-8.4

Hifi in Voorraad

Hifi in Voorraad

? Hifi in voorraad is ook daadwerkelijk in voorraad bij HiFis!

Je herkent voorradige producten aan het label Vandaag in huis*.

✅ Bestelling afgerond voor 16 u.?  ✅ Vanavond tussen 18 en 22 u. nog geleverd door onze chauffeur!

Hifi in Voorraad
Alle Producten in Voorraad Bekijken

Hifi Solden (Zomersolden) 2022

HiFis Zomersolden 2022

10% Korting Automatisch bij Checkout – Hifi Solden

? Op producten die niet afgeprijsd zijn voor de hifi solden krijgt u alsnog 10% korting tot en met 31 juli 2022.

Deze korting wordt automatisch verrekend bij checkout. ?

Speciale Kortingen – Hifi Solden

? Tot en met 31 juli 2022 hebben wij uitgelichte aanbiedingen voor u in petto, met speciale kortingen op:

Uitzonderlijke Kortingen – Hifi Solden

? Uitzonderlijke kortingen tot en met 31 juli 2022 geven wij op deze producten, zolang als de (beperkte) voorraad strekt:

 • Jamo D 590, vloerstaande luidsprekers uitgevoerd in zwart, per paar.
 • De Yamaha YSP-2700 soundbar en subwoofer, met MusicCast, uitgevoerd in zilver.

Klipsch – Promoties op Voorradige Luidsprekers!

Klipsch - Promoties op Voorradige Luidsprekers!

Klipsch vernieuwt een aantal types en modellen. Meer nieuws daaromtrent volgt spoedig op onze website en in onze (web)winkel.

Reden genoeg voor ons ondertussen om speciaal voor u een aantal actieve luidsprekers, surround luidsprekers, subwoofers, boekenplankluidsprekers, vloerstaande luidsprekers, soundbars en inbouwluidsprekers aan te gaan bieden in promotie zolang als de voorraad strekt!

Inbouwluidsprekers en Buitenluidsprekers

De lente is van start gegaan, wat maakt dat we met z’n allen weer naar buiten willen. Mooi weer geeft daarnaast soms ook zin om weer bij te gaan klussen. Extra aandacht daarom deze maand bij HiFis voor onze inbouwluidsprekers en buitenluidsprekers!

Inbouwluidsprekers en buitenluidsprekers zijn deels vergelijkbaar met luidsprekers die we binnenshuis gebruiken.  Hoe groter het oppervlak van de driver namelijk (en het volume van de kast of behuizing), hoe meer weergave van lage tonen.  Daarnaast zijn er nog enkele andere factoren die een rol spelen bij de keuze van inbouwluidsprekers en buitenluidsprekers.

Inbouwluidsprekers Plafond

Plafondluidsprekers hebben overwegend een inbouwdiepte van 10 tot 15 cm.  In situaties waar de inbouwdiepte in het plafond extreem beperkt is kijk je bijvoorbeeld best naar de types “SLM” van Klipsch, of naar de “RD-versie” van Bowers & Wilkins.

Een zeer geringe inbouwdiepte houdt steeds risico’s in, in de zin van minder weergave van lage tonen, of minder weergave van klank over de ganse lijn.

Inbouwluidsprekers Wand

Inbouwluidsprekers in de wand hebben overwegend allemaal min of meer dezelfde inbouwdiepte.  Deze luidsprekers halen hun “volume” of de impact die ze hebben uit de doos of kast waar ze ingebouwd werden.

Een inbouwdoos dient voorzien te worden voor de meeste inbouwluidsprekers in de wand, die meestal groter is dan de inbouwluidspreker die er uiteindelijk in zal worden geplaatst.

Uitgelichte Inbouwluidsprekers

Kiezen voor plafondluidsprekers? Of toch inbouwen in de wand?

Het hangt er zo’n beetje vanaf, vooral dan van de materialen waaruit de wanden of plafonds bestaan. Zo is het uiteraard veel makkelijker om een luidspreker in te bouwen in een valse wand of plafond, dan in een oppervlakte van beton of steen.

Het “bereik” van een plafondluidspreker hangt ook af van de hoogte van het plafond.  Een lager plafond geeft minder geluidsdekking.  Het “bereik” van een ingebouwde wandluidspreker is daarom soms beter voor grote open ruimtes met lage plafonds.

Sommige plafondluidsprekers zijn evenzeer geschikt voor buitengebruik en kunnen ingebouwd worden in de zogeheten “dakoversteken”.

Buitenluidsprekers of Weerbestendige Luidsprekers

Geen dakoversteek of andere beschutte ruimte buiten tegen directe regenval?  Dan kies je beter voor weerbestendige opbouwluidsprekers of zogeheten “buitenspeakers”. Deze outdoor modellen zijn mits juiste plaatsing waterdicht en kunnen dus tegen ons wisselvallige weer. Een ruim gamma aan buitenspeakers is hier beschikbaar in onze webwinkel.

Uitgelichte Buitenluidsprekers

 • Een toffe en allround weerbestendige buitenluidspreker is bijvoorbeeld de NS-AW392 of NS-AW592 van Yamaha.
 • De modellen van Klipsch zijn dan weer een stuk krachtiger en combineren hoge output met gemakkelijke aansturing. De hoorntweeter anderzijds spreidt iets minder goed dan bijvoorbeeld die van de AM-1 van Bowers & Wilkins.  Uitgelichte types zijn voor ons de AW-525 en AW-650.
 • De AM-1 van Bowers & Wilkins zorgt voor het meeste detail, en is dankzij het ingebouwde kabelmanagement een streling voor het oog. De Bowers & Wilkins AM-1 heeft een passieve radiator voor aangename weergave van lage tonen, mits goed gemonteerd aan de wand uiteraard. Typisch B&W-geluid, maar dan voor buiten, in een weerbestendige luidspreker.

Klipsch The Fives McLaren Edition – Actieve Boekenplankluidsprekers

Klipsch The Fives McLaren Edition, de eerste en enige actieve boekenplankluidsprekers die zowel de namen Klipsch als McLaren waardig zijn.

The Fives McLaren Edition heeft de lat zeer hoog gelegd voor wat betreft prestaties en ontwerp.  Een gloednieuwe turbocharged high-res versterker stuurt de zorgvuldig ontworpen carbon fiber woofer aan in een handgeschilderde matzwarte behuizing.

Dankzij een geïntegreerde phono-voorversterker, Bluetooth® 5, HDMI-ARC, digitale optische, analoge RCA- en USB-ingangen, kunt u genieten van superieur stereogeluid van bijna elke bron.

Klik hier om verder te lezen.

Drie Verschillende Soorten Soundbars

Doel en Toepassingen van Soundbars

Er zijn drie verschillende soorten soundbars.  Het verbeteren van de geluidservaring tijdens televisie kijken is de voornaamste doelstelling van een soundbar.  Een soundbar kan eveneens gebruikt worden om muziek te beluisteren, maar een 1-op-1-vervanger van een set stereo luidsprekers is een soundbar niet.

Een soundbar is overwegend vrij makkelijk te gebruiken en beschikt meestal over een aantal handige ingangen.  Bluetooth bijvoorbeeld, om rechtstreeks Spotify te kunnen streamen.

De meeste fabrikanten rusten de soundbars tegenwoordig ook uit met hun respectievelijke streaming platformen en diensten:

✔️ Voor Yamaha is dat het “MusicCast-platform“.
✔️ Denon is uitgerust met “Heos“.
✔️ En “Formation” hoort bij Bowers & Wilkins.

Meer informatie over de drie verschillende soorten soundbars vatten we hieronder voor u samen.

3 Soorten Soundbars

1 – (Uitbreidbare) Stereo Soundbars

Stereo soundbars zijn uitgerust met allerhande aansluitmogelijkheden en ingebouwde streamingdiensten.  De stereo setup kan uitgebreid worden door toevoegen van extra streaming luidsprekers en subwoofers, om zodoende tot een surround systeem te komen.  Zo’n uitgebreide setup is geschikt voor iedere ruimte en levert een prima surround effect, op voorwaarde dus dat voldoende (en de juiste) apparaten voorzien worden.

Ons advies?

 • Check bij aankoop van uw soundbar steeds of de gewenste aansluitmogelijkheden en streamingdiensten aanwezig zijn.
 • Hou ook rekening met eventuele uitbreiding van uw systeem in de toekomst.

Onze mening?

 • Persoonlijk vinden we dat MusicCast van Yamaha zorgt voor de meeste flexibiliteit.
 • Anderzijds is de Formation van Bowers & Wilkins voor ons de soundbar die het best klinkt.
 • De Formation van B&W beschikt niet over een HDMI-aansluiting, wat voor ons geen deal breaker is.  Een optische aansluiting werkt namelijk altijd, HDMI is “mooi meegenomen”.  HDMI (vooral ARC) durft in zeer uitzonderlijke gevallen wel eens problemen geven.
 • Een stereo soundbar goed gecombineerd met streaming luidsprekers zorgt voor een beter surround resultaat dan de surround emulating of surround projecting soundbars.

Yamaha Stereo Soundbars & Draadloze Uitbreidingen voor Surround Opstellingen

Denon Stereo Soundbar & Draadloze Uitbreidingen voor Surround Opstellingen

Bowers & Wilkins Stereo Soundbar & Draadloze Uitbreidingen voor Surround Opstellingen

2 – Surround Emulating of Surround Projecting Soundbars

Deze systemen zorgen voor een surround effect d.m.v. reflectie.  Een bijkomende subwoofer regelt de lage tonen.  Voorwaarden voor een goed resultaat zijn een (rechthoekige) ruimte met geluid reflecterende oppervlakten (wanden, …) en enige symmetrie.

Aandachtspunt?

De sweet spot (money seat) is veel kleiner dan bij de stereo soundbars met gecombineerde streaming luidsprekers.  Reflectie is namelijk moeilijker af te stemmen voor bijvoorbeeld alle zitjes in een hoeksalon.

Groot voordeel?

De makkelijke en eenvoudige toepassing!  1 soundbar en 1 draadloze subwoofer en klaar!  De YSP-5600 van Yamaha gecombineerd met een krachtige subwoofer slaagt er in om menig filmliefhebber versteld te doen staan.

3 – Hybride of Gecombineerde Soundbar Systemen

Hybride systemen combineren principes van de klassieke stereo soundbars met toepassing van reflectie.

De ervaring met een soundbarsysteem blijft moeilijk te vergelijken met de combinatie van een aparte surround versterker en een aparte set surround luidsprekers.

Maar de Cinema 1200 van Klipsch komt anderzijds zeer kort in de buurt:

 • De 2 draadloze surround speakers van deze set voegen “hoogte info” (3D audio) toe aan het klankbeeld.
 • De soundbar, subwoofer en 2 draadloze surround speakers zorgen voor de 5.1-ervaring.
 • De “hoogte info” (3D audio) voor Dolby Atmos verzorgt dit systeem d.m.v. reflectie.

Handige Weetjes

 • Dolby Atmos maakt steeds gebruik van HDMI.  Een optische aansluiting is niet geschikt voor Dolby Atmos!
 • Een draadloos surround systeem opzetten via bluetooth is nooit een optie!  (Gezien latency, die eigen is aan bluetooth.)
 • Op zoek naar een andere draadloze oplossing?  Toch liever geen soundbar?  In onze winkel en webshop vindt u nog tal van andere oplossingen, waaronder de ACE-series van het Zwitserse Piega, om er maar eentje te noemen.

Wat is Dolby Atmos trouwens?

Nieuwe (O)LED Smart TV – Levering en Installatie

Nieuwe (O)LED Smart TV

De aanschaf van een televisie (tegenwoordig nieuwe (O)LED Smart TV), gaat voor sommige mensen gepaard met enkele kopzorgen.

? Hoe pak ik die grote doos zelf uit?

? Hoe sluit ik de nieuwe TV aan op mijn bestaande audio apparatuur?

? Hoe verbind ik mijn nieuwe TV met het internet?

? Ik wil de TV aan de wand monteren.  Maar hoe begin ik daar aan?

Bij HiFis weten we daar raad mee.  ?  We voorzien daarom verschillende leveringsopties en ook meerdere mogelijkheden voor plaatsing, aansluiten, installeren en monteren.

Smart TV’s leveren, uitpakken, plaatsen, aansluiten en aan de wand bevestigen?

HiFis regelt het!

Een overzicht van de mogelijkheden:

 • Voor 16 u. besteld?  Zelfde avond geleverd!  Voorradige televisies die voor 16 u. besteld worden kunnen we ‘s avonds nog gratis leveren in België.  Uw televisie wordt in geval van avondlevering enkel geleverd / “afgezet”.
 • Leveren, uitpakken, neerzetten en aansluiten?  Dat kan!  Kies in dit geval voor “installatie overdag, op afspraak” als u uw bestelling in de webshop afrondt.  We contacteren u daarna dan telefonisch om een afspraak in te plannen.  Deze service is gratis in België.
 • Muurbeugel of wandmontage gewenst?  Geen probleem!
  • De gepaste muurbeugel voor uw nieuwe televisie kunt u in de webshop bijbestellen.  Deze wordt dan samen met de televisie geleverd, als u zelf voor de montage wil zorgen.
  • Of u kiest voor “installatie door HiFis bij mij thuis”, zodat onze installateur de montage van de muurbeugel dan op zich zal nemen.  ?
Nieuwe (O)LED Smart TV

Cabasse – The Pearl Sub en Riga 2

In onze winkel te 2580 Putte combineerden we The Pearl Sub van Cabasse met de satellietluidsprekers Riga 2 (“on stand”), en we zijn helemaal weg van het resultaat.

Deze combinatie genereert een alles-in-één hifi-systeem met de ronde designelementen die Cabasse typeren, en zorgt voor geweldig en hoogwaardig geluid.

Highlights, in een notendop, zijn o.a.:

 • Automatische kalibratie van de ganse speaker set, d.m.v. eenvoudig gebruik van een app.
 • High-resolution streaming.
 • Automatische kamercorrectie voor optimale akoestiek.
 • Optimalisatie van het digitale signaal, afhankelijk van het type van (compatibele) satellietluidsprekers.
 • Bluetooth en wifi.  Qobuz, Deezer, Spotify, Napster, Tidal, etc.

Ook benieuwd naar het resultaat van deze combinatie?  Tot gauw bij HiFis voor een luistersessie!Fyne Audio F500 SP – Premium Boekenplankluidsprekers

Fyne Audio F500SP - Hoogglans Walnoot - Boekenplankluidsprekers

We breiden ons assortiment boekenplankluidsprekers vandaag uit met de Fyne Audio F500 SP – Premium Boekenplankluidsprekers.

De F500 SP is de kleinste luidspreker die door Fyne Audio in het Verenigd Koninkrijk gebouwd wordt en past dankzij de gebruikte technologieën en componenten in de rubriek “premium luidsprekers”, terwijl het prijskaartje anderzijds haalbaar blijft.

Deze luidsprekers staan ondertussen aangesloten en klaar om te beluisteren in onze winkel te 2580 Putte.

Tot binnenkort bij HiFis!

Dit product bekijken op de website van de fabrikant.

Alle boekenplankluidsprekers bekijken.

Alles-in-één hifi-systeem in 2 luidsprekers. Aangenaam verrast door Piega!

Piega heeft ons aangenaam verrast met de ACE 50 en 30 Wireless. Dat zijn draadloze vloerstaande en boekenplankluidsprekers, die ondertussen beluisterd kunnen worden in onze winkel.

Opvallend aan deze luidsprekers is het feit dat ze een compleet audio systeem “aan boord” hebben. 1 paar luidsprekers is eigenlijk een “alles-in-één hifi-systeem”, klaar om te gebruiken zonder extra of aanvullende audio apparatuur!

Daarnaast en in een notendop noteren we ook over de Piega ACE 50 en 30 Wireless:
✔️ Eersteklas geluidskwaliteit van PIEGA!
✔️ Ultramoderne aluminium kasten.
✔️ Vooraf geïntegreerde streaming-clients (Spotify Connect (incl. Spotify HiFi), Google Chromecast, Roon Ready & Bluetooth).
✔️ Draadloze multi channel systeemoptie (tot 7.1).
✔️ Integratie van TV via HDMI eARC, optisch of coax. Of draadloos met een WiSA-gecertificeerde TV.
✔️ Mogelijkheid om extra luidsprekers in andere ruimtes te plaatsen en mee te integreren. (Multi room audio systeem.)

Piega ACE 50 en 30 Wireless
Piega ACE 50 Wireless – Wit – 2 Draadloze Vloerstaande Luisprekers / Volledig Alles-In-Eén Hifi-systeem

De website van de fabrikant bekijken.

Super Promo Jamo D590 “50th Anniversary Special Edition”

Jamo D 590 - Zwart - Vloerstaande Luidsprekers - SUPER PROMO

Super Promo Jamo D590. De vloerstaande luidsprekers van Jamo type D 590 “50th Anniversary Special Edition” werden slechts in beperkte oplage geproduceerd, wat er meteen ook collector’s items van maakt.

Een aantal sets kunnen wij momenteel aanbieden aan super voorwaarden, eveneens in beperkte oplage, zolang onze voorraad strekt.

✔️ € 999 i.p.v. € 1.599 per paar.  Dat staat voor € 600 korting!
✔️ Beschikbaar in zwart / “black ash”.
✔️ Te beluisteren in onze winkel te 2580 Putte.
✔️ Nieuwe sets, in originele verpakking, met garantie.

Tot gauw bij HiFis!

Zeppelin van Bowers & Wilkins – Nieuw & Voorradig

Zeppelin van Bowers & Wilkins

We hebben er zelf even op moeten wachten, maar de allernieuwste versie van de iconische Zeppelin van Bowers & Wilkins is nu voorradig bij ons in midnight gray, en staat vanaf morgen uitgepakt en klaar om te beluisteren!

Tot gauw!

Zeppelin van Bowers & Wilkins bekijken op de website van de fabrikant.

Alle Streaming Luidsprekers

Aangepaste Openingsuren – Week 52 – 2021

Aangezien oudejaarsavond voor de deur staat passen wij onze openingsuren aan als volgt:

 • Vrijdag 31/12 is de winkel open tot 16 u.
 • Zaterdag en zondag (1 en 2 januari) is onze winkel te 2580 Putte gesloten.

Volgende week staan wij weer tot uw dienst, tijdens de reguliere openingsuren.

Team HiFis wenst u een fijne jaarwisseling toe en bedankt u voor het vertrouwen!

Solden bij HiFis

Solden bij HiFis, dat betekent:

 • Speciale kortingen op tal van producten in de webshop!  (Tot en met 31/01/22.)
 • 10% korting bij checkout, automatisch verrekend op alle producten waar geen speciale korting vermeld staat.  (Tot en met 31/01/22.)
 • 15% korting bij checkout, automatisch verrekend voor producten uit de 600- en 700-serie van Bowers en Wilkins.  (Tot en met 15/01/22.)

Veel winkelplezier!

Wharfedale Boekenplankluidsprekers – Nieuw bij HiFis

Nieuw bij HiFis, boekenplankluidsprekers van Wharfedale!

Uitgevoerd in walnoot of mahonie hebben de Denton 85 en Linton Heritage van Wharfedale een eerder klassiek voorkomen.
Onder de motorkap zit echter moderne technologie, zodat deze luidsprekers helemaal mee zijn met de tijd.

✔️ Beschikbaar online, in onze webwinkel.
✔️ En uitgestald en te beluisteren in onze winkel te 2580 Putte.

Tot gauw!

Wharfedale Boekenplankluidsprekers
Wharfedale Denton 85 – Walnoot

Dit product bekijken op de website van de fabrikant.

Aangepaste Openingsuren – Week 51 – 2021

Wij gaan er snel even tussenuit en passen onze openingsuren aan als volgt:

 • Vrijdag 24/12 is de winkel open tot 16 u.
 • Zaterdag en zondag (25 en 26/12) is onze winkel te 2580 Putte gesloten.

Volgende week staan wij weer tot uw dienst, tijdens de reguliere openingsuren.

Team HiFis wenst u een prettig kerstfeest toe en bedankt u voor het vertrouwen!

Audiolab 8300- en M-DAC-Serie, Nieuw bij HiFis

Audiolab 8300- en M-DAC-Serie

Naast de 6000-serie (of “instapserie”) van Audiolab voegen we vandaag ook producten uit de 8300- en M-DAC-serie toe, voor de muziekliefhebbers die de lat iets hoger willen leggen:

 • M-DAC+: Digitaal naar Analoog Converter
 • 8300A: Geïntegreerde Stereo Versterker
 • 8300MB: Mono Versterker / Eindversterker
 • 8300XP: Stereo Versterker
 • 8300CDQ: CD Speler, DAC en Voorversterker

De website van de fabrikant bekijken.

Alle producten van Audiolab bekijken.

HiFis Geschenkideeën voor Kerst en Oudjaar

Nog steeds op zoek naar een gepast geschenk?

De suggesties die we hieronder verzameld hebben zijn:

✔️ Een fijne verrassing voor de muziekliefhebbers in uw entourage.
✔️ Van premium kwaliteit. (En dito merken.)
✔️ Beschikbaar / voorradig! (Online, en in onze winkel te 2580 Putte.)

Tot gauw bij HiFis!

Draadloze In-Ear Hoofdtelefoons

Draadloze Hoofdtelefoons

HiFi Apparatuur

Kado Bon HiFis

Geen geschenkidee en haast ten einde raad? Dat lossen we graag voor u op met onze Kado Bon, voor een bedrag dat u uiteraard zelf bepaalt.

Verkrijgbaar aan de balie in onze winkel.

Compacte Luidsprekers van Klipsch

Compacte Luidsprekers van Klipsch

Klipsch Heritage Groove, The One en The Three zijn compacte luidsprekers met de gerenommeerde Klipsch-knowhow onder de motorkap.

Deze producten zijn voorradig, onmiddellijk beschikbaar en een fijn geschenkidee!

De website van de fabrikant bekijken.

Alle streaming luidsprekers bekijken.

Yamaha Premium Hoofdtelefoons YH-E700 en YH-L700

Yamaha Premium Hoofdtelefoons YH-E700 en YH-L700

Toe aan een nieuwe hoofdtelefoon? Of op zoek naar het betere eindejaarsgeschenk?

De Yamaha premium hoofdtelefoons YH-E700 en YH-L700 kunnen vanaf heden uitvoerig getest worden in onze winkel te 2580 Putte.

Tot binnenkort?

Deze producten op de website van de fabrikant bekijken.

Alle hoofdtelefoons bekijken.

Klaar om te beluisteren: Klipsch Heresy IV, Leak Stereo 130 en Leak CDT!

Nieuw en voorradig bij HiFis! En ondertussen ook uitgepakt, gecombineerd, aangesloten, beluisterd en goed bevonden.

Ook benieuwd naar het resultaat van deze fraaie combinatie? Welkom uiteraard in onze winkel te 2580 Putte.

Winkelwagen
Scroll naar boven