Gesloten zaterdag 16/10!!!
Voor 16u besteld, dezelfde avond geleverd. Winkel Putte: vrijdagavond open tot 20u!

 

BETALINGEN:

Je kan hier betalen via Mollie, zij verzekeren een transparante transactie en de veiligheid van uw en onze gegevens.

LEVERINGEN EN LEVERTERMIJN.

Wij bezorgen uw pakje (wel) op tijd, zelfs nog dezelfde dag. Dit indien het om een stockproduct gaat, en u een directe manier van online betalen gekozen heeft. Vooraleer we leveren bellen we u op om een aflevermoment vast te leggen. We stappen dus af van de levering door Bpost. Voor leveringen buiten België trachten we eveneens deze service aan te houden, maar eventuele Covid maatregelen kunnen de noodzaak inroepen om hier van te moeten afwijken. Betalingen via overschrijving kunnen tot 2 dagen tijd nemen vooraleer deze geconfirmeerd zijn door onze financiële afdeling, en hierdoor kan u helaas niet genieten van onze “levering dezelfde dag”.

Nabestellingen hebben een levertermijn van 2-8 weken. Hier blijven onze standaard levertermijnen van toepassing, en is het mogelijk dat producten rechtstreeks door onze fabrikanten naar u gezonden worden. Neem gerust contact op met ons indien hier vragen of specifieke wensen zijn.

Onze tijdelijke kortingscodes zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen. Is een product reeds voorzien van een kortingsprijs, dan kan de kortingscode hier niet op toegepast worden. De kortingscode kan ingevuld worden bij het afrekenen in het veld onder de producten.
Product uitverkocht of is de opgegeven termijn te lang: geef een seintje en we kijken voor een alternatief product.
 

KORTING:

Bij hifis.be zijn er op regelmatige basis actieprijzen en kortingscodes beschikbaar. Deze kortingscodes zijn enkel beschikbaar voor producten op www.hifis.be die niet beschikken over een al toegewezen actieprijs.

 
 

Geef je email en wachtwoord en krijg toegang tot uw gegevens.