Over Ons, HiFis.be

HiFis.be maakt deel uit van AV-Solutio.

HiFis kan dus rekenen op de support en know-how van AV-Solutio. Dit technische team is dagdagelijks bezig met het installeren van domotica, audio en video in België, maar regelmatig ook in het buitenland. Geen wonder dus dat home cinema in deze webwinkel uitgebreid aan bod komt. Samen met zaakvoerder Bart zijn we alle dagen in de weer voor onze klanten: particulieren en bedrijven.

AV-Solutio staat via Hifis garant voor het aanbod en de levering van kwalitatieve audio- en videoapparatuur, voor liefhebbers en audiofielen.  Ons aanbod bestaat enerzijds uit apparatuur van de zogeheten “A-merken” die hun sporen al lang verdiend hebben.  Anderzijds hebben we ook de ambitie om u kennis te laten maken met nieuwe merken en producten, met apparatuur die voordien nog niet beschikbaar was in onze regio.

Over Ons, HiFis.be
Over Ons, HiFis.be

In de (Web)Winkel

Naast hifi-versterkers, homecinema-receivers AVR, cd-spelers, blu-ray spelers, audio players, subwoofers, vloerstaande en andere luidsprekers, kunt u bij ons ook terecht voor inbouwluidsprekers ten behoeve van uw nieuwbouwproject of renovatie: plafondluidsprekers, muurluidsprekers (in-wall speakers), buitenluidsprekers (outdoor speakers), ingebouwde subwoofers, luidsprekerkabel en inbouwdozen.

Zwitsers Zakmes

AV-Solutio is niet alleen uw digitale specialist voor audio, video, home cinema en domotica, maar eveneens bedrijvig onder de vlag “Videofoon.be” en algemene elektronische beveiliging via camera’s, brandcentrales en inbraakcentrales.

Ambitieus

Ons vak is onze passie, ons ideeënboekje te klein. Via deze website houden we u op de hoogte van bijkomende diensten die we tijdens de komende jaren nog wensen uit te bouwen.  ??


Winkelwagen
Scroll naar boven