Gesloten zaterdag 16/10!!!
Voor 16u besteld, dezelfde avond geleverd. Winkel Putte: vrijdagavond open tot 20u!

12800370_1174654412567498_3994063126935497817_n
12967461_1200200086679597_144566175984128053_o
0 +

Jaar ervaring

Uw oplossing voor al uw audio en video projecten.

Hifis.be is jouw ideale partner op het vlak van audio en video toepassingen.

Het team van Hifis.be komt ter plaatse en bekijkt hoe jouw audio- en video wensen voor je woon-, leef- of werkruimte realiteit kunnen worden. Multiroom sound, surround systemen,…
De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij hebben voor al jouw projecten een geschikte oplossing op maat.

Professioneel team

Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

+15 jaar ervaring

Met al meer als 15 jaar ervaring ben je bij Hifis.be verzekerd van een kwalitatieve en correcte service.

Audio

Op de private en commerciële markt positioneert Hifis.be zich als een loyale partner in audioproducten. Dat vertrekt van het klassieke hifi-gebeuren en kan op maat van de omstandigheden verder uitgebreid worden. Totaaloplossingen zijn ons handelsmerk. Het team van Hifis.be komt ter plaatse en bekijkt hoe jouw audiowensen voor je woon-, leef- of werkruimte realiteit kunnen worden.

Alles begint bij de keuze voor de juiste speakers. Streef je naar optimale geluidskwaliteit, dan is het belangrijk om ook aandacht te schenken aan de positionering van je speakers. Alleen zo zal je in de beste omstandigheden van je favoriete artiesten of films kunnen genieten. Omdat ook het visuele aspect belangrijk is, heb je de keuze uit twee types luidsprekers. Het ene type wordt weggewerkt in muren en plafonds, het andere sluit dankzij zijn fraaie vormgeving – je hebt de keuze uit talloze varianten – aan bij je interieur.

Wie koopt in een winkel wordt na zijn aankoop vaak aan zijn lot overgelaten. Heb je installatieproblemen? Ondervind je andere ongemakken? Ze kunnen hen gestolen worden. Hifis.be pakt het helemaal anders aan: installeren, configureren, testen. Problemen? Wij lossen ze voor jou op.

Video

Hifis.be is een betrouwbare partner in videotoepassingen, zowel voor woningen als voor kantoor- en conferentieruimtes.

Droom je van een aantal flatscreens tegen de muur? Of ben je eerder te vinden voor een projector? Wil je dat dezelfde beelden vertoond worden op schermen in verschillende ruimtes? Of ben je op zoek naar een handige manier om uitgebreide filmbibliotheken te delen? Bij Hifis.be ben je aan het juiste adres.

Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij ons terecht. Hifis.be heeft ontelbare woningen en vergaderruimtes voorzien van de noodzakelijke video-apparatuur en -applicaties. Wij maken het voor u mogelijk om filmbibliotheken te delen, draadloos verbinding te maken met een projector, videoconferenties op poten te zetten, enz.

Alle video-apparatuur wordt door ons aan huis geleverd en ter plaatse geïnstalleerd. Elk toestel configureren we volgens de regels van de kunst. Hifis.be voert de nodige tests uit en garandeert videokwaliteit waarop niets aan te merken valt.

Home Cinema

Met een home cinema wordt de sfeer en ervaring van een bioscoopbezoek naar jouw thuis gehaald. Naar de leefruimte of een afzonderlijke ruimte. Een groot scherm en strategisch opgestelde luidsprekers doen jou in een mum van tijd vergeten waar je bent. Het wordt ook weleens home entertainment genoemd, en dat mag je best letterlijk nemen.
Een home cinema of thuisbioscoop draait rond een totaalbeleving. Een beamer met projectiescherm – of een grote flatscreen – garanderen beeldresolutie van een hoge kwaliteit in cinemascope formaat (21:9).

Dat wordt gecombineerd met een ingenieuze geluidservaring. Systemen die oorspronkelijk ontwikkeld werden voor bioscopen doen nu hun intrede in de huiskamer. Zo wordt het ondenkbare mogelijk. Een geluidssysteem dat de luidsprekers in de kamer localiseert, om dan het geluid driedimensionaal door de ruimte te sturen? Het is mogelijk. Meteen lijkt het dat wat zich afspeelt op het scherm werkelijk rondom jou gebeurt.

Dat klinkt als een ongelooflijke ervaring, toch? In onze demowoning kan je met eigen ogen – én oren – home cinema ontdekken. Je maakt kennis met een niet-gebruikte ruimte die tot cinema werd omgetoverd.

Aarzel niet om een afspraak te maken!

Geef je email en wachtwoord en krijg toegang tot uw gegevens.