Project Op Maat

Audio- en Videoprojecten

Hifis is uw ideale partner voor audio- en videotoepassingen.  We komen ter plaatse en bekijken hoe we uw audio- en videowensen voor woon-, leef- of werkruimte realiteit kunnen laten worden.

Multiroom sound, surround systemen, high-end home cinema, … . De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor ieder project werken we een geschikte oplossing uit op maat, die we dan implementeren met ons professioneel team.

+15 Jaar Ervaring

Inderdaad.

Time flies, met flink wat ervaring op de teller dus ondertussen, wat ons in staat moet stellen om correcte en kwalitatieve diensten te verlenen.

Audio in een Notendop

HiFis positioneert zich als een loyale partner in audio-oplossingen. Dat begint bij het klassieke hifi-gebeuren en kan naarmate de omstandigheden verder uitgebreid worden. Totaaloplossingen zijn zowiezo ons handelsmerk.

Alles begint bij een juiste luidsprekerkeuze. Streeft u naar optimale geluidskwaliteit?  Dan is het belangrijk om ook aandacht te schenken aan de positionering van de speakers. Alleen zo kan er optimaal van uw favoriete artiesten of films genoten worden.

Omdat ook het visuele aspect belangrijk is bestaat er keuze uit twee types luidsprekers:

Wie koopt bij HiFis wordt nadien trouwens niet aan zijn of haar lot overgelaten.  Heeft u installatieproblemen?  Zijn er andere ongemakken?  Wij installeren, configureren en testen.  Problemen tout court?  Wij lossen ze op.

Project Op Maat
Project Op Maat

Video

Hifis is een betrouwbare partner in videotoepassingen, zowel voor woningen als voor kantoor- en conferentieruimtes.

Droomt u van (meerdere) flatscreens aan de muur? Of eerder te vinden voor een projector? Wilt u dezelfde beelden vertonen op schermen in verschillende ruimtes? Of bent u op zoek naar een handige manier om uitgebreide filmbibliotheken te delen? Bij Hifis bent u daarvoor aan het juiste adres.

Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij ons terecht. Hifis heeft ondertussen ontelbare woningen en vergaderruimtes voorzien van videoapparatuur en -applicaties. Wij maken het voor u mogelijk om filmbibliotheken te delen, draadloos verbinding te maken met een projector, videoconferenties op te zetten, etc.

Alle videoapparatuur wordt door ons aan huis geleverd en ter plaatse geïnstalleerd. Ieder toestel configureren we volgens de regels van de kunst. Hifis voert de nodige tests uit en garandeert videokwaliteit waarop niets op aan te merken valt!

Home Cinema

Met een home cinema wordt de sfeer en de ervaring van een bioscoopbezoek naar u thuis gehaald. Naar de leefruimte, of naar een afzonderlijke ruimte. Een groot scherm en strategisch opgestelde luidsprekers doen u in een mum van tijd vergeten waar u bent. Een home cinema wordt ook weleens home entertainment genoemd, en dat mag best letterlijk genomen worden.

Een home cinema of thuisbioscoop draait rond totaalbeleving. Een projector met projectiescherm, of een grote flatscreen TV, garanderen beeldresolutie van een hoge kwaliteit in Cinemascope formaat (21:9).

Dat beeld wordt dan gecombineerd met een ingenieuze geluidservaring. Systemen die oorspronkelijk ontwikkeld werden voor bioscopen doen nu hun intrede in de huiskamer. En zo wordt het ondenkbare mogelijk. Een geluidssysteem dat de luidsprekers in de kamer localiseert, om dan het geluid driedimensionaal door de ruimte te sturen? Het is vandaag mogelijk

Al wat zich afspeelt op het scherm lijkt werkelijk om u heen te gebeuren.

Project Op Maat

Winkelwagen
Scroll naar boven