Acoustic Energy – Onze Merken

Acoustic Energy – Vloerstaande Luidsprekers – Boekenplankluidsprekers – Center Luidsprekers – Actieve Subwoofers – Luidsprekerstatieven

Acoustic Energy werd in 1987 in Londen, Engeland opgericht met de creatie van de nu legendarische AE1-luidspreker. De AE1 herdefinieerde wat mogelijk was met een compacte behuizing door nieuwe standaarden voor audioprestaties te stellen voor dynamiek, kracht en helderheid die voorheen ongekend waren voor grotere, hoogwaardige luidsprekers. Deze ontwerpprincipes zijn tot op de dag van vandaag verankerd in het bedrijfsethos …

Alle Acoustic Energy-luidsprekers zijn onderworpen aan ons rigoureuze ontwerpproces en dragen hetzelfde DNA dat al meer dan 35 jaar door elk productassortiment loopt. In het prototypestadium worden nieuwe ontwerpen geuit door middel van een uitgebreid luisterproces, waarbij elektro-akoestische metingen worden gebruikt om elke stap te verifiëren. Ze worden vervolgens vergeleken met onze historische referenties en weerspiegelen de dynamiek, transparantie, tonale nauwkeurigheid en vooral muzikale betrokkenheid die nodig zijn om het Acoustic Energy-merk te rechtvaardigen.

Vanaf het begin heeft Acoustic Energy honderden prijzen en onderscheidingen ontvangen van ‘s werelds hifi-pers. Deze en vele andere aanbevelingen met lovende kritieken van journalisten over de hele wereld helpen onze trotse, stamboomstatus als een van de meest gewaardeerde merken in de audio-industrie van vandaag veilig te stellen.

Het bedrijf is in Britse handen en wordt sinds 1995 gerund in het hart van de prachtige Cotswolds, Engeland. Als muziekliefhebbers combineren de directeuren meer dan 100 jaar ervaring en kennis in de audio-industrie met een passie voor creativiteit, prestaties, kwaliteit en klantloyaliteit als kernmerkwaarden.

Als u eenmaal eigenaar bent van Acoustic Energy, begint u aan een audioreis die tientallen jaren luisterplezier zal bieden, of u nu nieuw bent voor ons merk of een upgrade uitvoert. Je koopt ook een exclusieve club met de zekerheid van Brits design en engineering op zijn best, ondersteund door een toonaangevend garantieondersteuningsprogramma, allemaal gemaakt … voor de liefde voor muziek.

De website van de fabrikant bekijken.

Acoustic_Energy
Winkelwagen
Scroll naar boven