Cambridge Audio Azur 650C CD Speler

Status van de tweedehands Cambridge Audio Azur 650C CD Speler:

Te Koop voor Het Goede Doel


Staat van de Cambridge Audio Azur 650C CD Speler

Elektronica

Werkend bij de demontage bij de klant.

Luidsprekers

N.A.

Bijzonderheden


Foto’s van de CD Speler


Disclaimer – Hoe werkt dit principe?

Dit aangeboden toestel of product is geen handelsgoed dat aangekocht werd door HiFis BV! Het kan daarom ook niet verkocht en gefactureerd worden door onze organisatie en HiFis BV kan daarnaast ook niet instaan voor service, garantie, support, … of eender welke andere aangelegenheid m.b.t. het desbetreffende toestel of product.

Wat is het dan wel?

Dit aangeboden toestel of product is een (particuliere) gift ten behoeve van een door HiFis gekozen Goed Doel.

Geïnteresseerd? Proces van Dit Principe

  • Het aangeboden toestel of product is beschikbaar in onze “echte winkel” te 2580 Putte en kan worden afgehaald, verzending naar uw adres is niet mogelijk.
  • Het wordt aangeboden in de staat waarin het zich bevindt, rekening houdend met de opmerkingen hierboven, verder ook voorzien van de bijkomende informatie hieronder.
  • De betaling van de vraagprijs gebeurt contact, gepast, en rechtstreeks in de giftenbus die zich in de winkel van HiFis BV bevindt.
  • Op vraag van de geïnteresseerde koper kan in sommige gevallen een particuliere verkoopovereenkomst voorzien worden.
  • Meer informatie over het door HiFis gekozen Goede Doel treft u hier aan.

Uw Gift voor de Cambridge Audio Azur 650C CD Speler

Deze Cambridge Audio Azur 650C CD Speler is beschikbaar voor € 150.


Specificaties

De Cambridge Audio Azur 650C is een cd-speler uit de Azur-serie van Cambridge Audio, een Brits audiobedrijf dat bekend staat om zijn hoogwaardige audioproducten. De 650C is ontworpen om een hoogwaardige geluidsweergave te bieden voor liefhebbers van muziek in cd-formaat. Hier zijn enkele kenmerken en details over de 650C:

Audiokwaliteit

De Cambridge Audio Azur 650C is ontworpen met aandacht voor audiokwaliteit. Het maakt gebruik van hoogwaardige componenten en technologieën om een nauwkeurige en gedetailleerde geluidsweergave te bieden. De speler maakt gebruik van geavanceerde digitaalanaloog-converters (DAC’s) om het digitale signaal van een cd om te zetten in een analoog audiosignaal.

Upsampling

Sommige versies van de Azur 650C zijn uitgerust met upsampling-functionaliteit. Dit houdt in dat de speler het binnenkomende digitale audiosignaal omzet naar een hogere sample rate voordat het wordt omgezet naar analoog. Dit kan resulteren in een verbeterde audiokwaliteit en detail.

Connectiviteit

De Azur 650C heeft verschillende analoge en digitale uitgangen, waaronder zowel gebalanceerde XLR-uitgangen als ongebalanceerde RCAuitgangen. Dit maakt het mogelijk om de speler aan te sluiten op verschillende soorten audiocomponenten, zoals versterkers, receivers of voorversterkers.

Behuizing en Bouwkwaliteit

De behuizing van de Cambridge Audio Azur 650C is meestal solide en goed geconstrueerd, en is ontworpen om trillingen en interferenties te minimaliseren, wat bijdraagt aan een schonere geluidsweergave.

Afstandsbediening

De speler wordt meestal geleverd met een afstandsbediening waarmee je de basisfuncties van de speler kunt bedienen, zoals afspelen, pauzeren, overslaan en het aanpassen van het volume (indien gekoppeld aan een compatibele versterker of voorversterker).


Een review van dit product bekijken.

Alle CD spelers bij HiFis bekijken.

Winkelwagen
Scroll naar boven