Klipsch Flexus, modulair soundbar systeem

Het Amerikaanse luidsprekermerk Klipsch heeft het Flexus Sound System, dat is ontwikkeld in samenwerking met het Japanse audiomerk Onkyo, aangekondigd. Het Flexus Sound System is een soundbar die kan worden gecombineerd met één of meerdere subwoofer(s) en een paar compacte draadloze surround luidsprekers. De fabrikant heeft aangegeven dat de initiële installatie en later de uitbreiding eenvoudig zijn.

Het Klipsch Flexus Sound System is het begin van de samenwerking tussen Klipsch en het zusterbedrijf Onkyo, dat voornamelijk bekend staat om zijn AV-receivers. De Flexus Surround 100 draadloze surroundluidsprekers, de Flexus Core 100 en Core 200 soundbar-modellen en de Flexus Sub 100 draadloze subwoofer zijn allemaal onderdelen van het Flexus Sound System. De Flexus Core 200 is een soundbar met 3.1.2-kanalen die groter en uitgebreider is dan de Core 100.
De apparaten hebben de Klipsch Transport-techniek, die naar eigen zeggen alle onderdelen in het systeem snel verbindt, waardoor gebruikers zo snel mogelijk kunnen beginnen. Deze functie geeft de gebruiker de mogelijkheid om zijn huidige set uit te breiden met extra surroundluidsprekers of subwoofers.
De Klipsch Connect Plus-app maakt het mogelijk om de instellingen te bedienen en te beheren. De soundbars hebben twee 4-inch drivers om lage tonen aan te sturen. Klipsch zegt dat een subwoofer niet altijd nodig is. Aan boord van de Flexus Core 200 bevinden zich twee naar boven gerichte Dolby Atmos-drivers en een tweeweg centerluidspreker. Hoewel de optionele surround luidsprekers een voedingskabel nodig hebben om aan het stopcontact te worden aangesloten, kan het muzieksignaal draadloos worden ontvangen. Dit is ook het geval voor de subwoofer.

Klipsch Flexus Soundbar systeem
Klipsch Flexus Soundbar systeem

Alle Klipsch Flexus producten vind je via deze link

Klipsch Flexus, website fabrikant: link

Winkelwagen
Scroll naar boven