Leak Audio – Onze Merken

Leak Audio – Stereo Versterker – CD Speler – De Terugkeer van Een Legende

In 1979 verdween LEAK van de productielijnen. Het merk werd in de vergetelheid geduwd om slechts een herinnering en ‘gekoesterd’ merk van weleer te worden.

Na meer dan 40 jaar keert LEAK terug met een frisse kijk op traditioneel Brits stereodesign met 2 unieke stukken, de Stereo 130 Versterker & CDT Transport.

Leak Stereo 130 Has You Covered

Turntable Ready

Traditionele audiofielen zullen de gegarandeerde kwaliteit herkennen in de hoogwaardige, geluidsarme draaitafelingang van de LEAK STEREO 130. Het op JFET gebaseerde circuit is geoptimaliseerd voor bewegende magneetcartridges en biedt nauwkeurige RIAA-egalisatie in overeenstemming met de feitelijke industrienormen voor het afspelen van vinylplaten .

Headphone Friendly

De LEAK STEREO 130 maakt gebruik van een speciaal versterkercircuit met stroomfeedbacktechnologie voor de hoofdtelefoonuitgang. De prestaties zijn gelijk aan stand-alone hoofdtelefoonversterkers, buiten de prijsklasse van dit complete systeem, het ontwerp biedt een snelle overgang van het uitgangssignaal dankzij een hoge slew rate. Het resultaat is een dynamische, gedetailleerde en boeiende uitvoering met allerlei soorten hoofdtelefoons.

Conversie Zonder Compromissen

Gebruikmakend van de veelgeprezen ES9018 Sabre32 Reference-chip met ESS-technologie’s 32-bit HyperStream-architectuur en Time Domain Jitter Eliminator, biedt de LEAK STEREO 130 een ultralage ruis, een hoog dynamisch bereik van digitale audiobestanden met een bemonsteringsfrequentie tot 284 kHz (PCM) en DSD256.

Direct & Tone Control

De LEAK STEREO 130 bevat de kenmerkende DIRECT-schakelaar van LEAK om stappen in het analoge circuit te omzeilen, voor het zuiverste signaalpad. Bovendien maken de kenmerkende BASS- en TREBLE-toonregelingen het mogelijk om het uitgangssignaal van de versterker aan te passen aan uw muziekmedium en bijpassende elektronica of luidsprekers.

De website van de fabrikant bekijken.

Leak Gaat Digitaal met CDT

One Step Ahead

Het premium cd-mechanisme maakt gebruik van read-ahead-buffering om leesfouten op de schijf te verminderen en het hoogste niveau van digitale signaalextractie van cd-media te leveren.

De LEAK CDT beschermt het CD-mechanisme tegen elektrische interferentie en zorgt zo voor een zuiver signaal. Dergelijke incrementele voordelen verbeteren de prestaties voor de audioliefhebber nog verder.

Geavanceerde Nauwkeurigheid

Een temperatuurgecompenseerde kristaloscillator bestuurt de hoofdklok. Hierdoor kan de alleen-digitale uitgang een ongelooflijk lage digitale vervorming bieden (ook wel ‘jitter’ genoemd). Deze output met lage jitter biedt superieure prestaties in vergelijking met vergelijkbare spelers.

Disc of disk? Of beiden?

De moderne audioliefhebber zal genieten van muziek in vele formaten vanwege het gemak en de moderne kwaliteit van digitale bestanden. De CDT vereenvoudigt uw digitale audiocollectie met het afspelen van digitale bestanden vanaf USB-opslagapparaten. De LEAK CDT speelt zowel CD-, CD-R-, CD-RW-schijven als .WAV, .MP3 .WMA en .AAC digitale audiobestanden via USB af. (.MP3, .WMA, & .AAC tot 48kHz, 320kps)

Leak Audio
Winkelwagen
Scroll naar boven