Music Hall – Onze Merken

Music Hall – Platenspelers – Pickups – Draaitafels – Phono Voorversterkers

Music Hall Platenspelers, Draaitafels en Pickups zag voor het eerst het licht in 1998.

Bij Music Hall ontwerpen we al onze pickups in overleg met fabrikanten over de hele wereld, wat resulteert in de beste kwaliteit audioproducten die vandaag beschikbaar zijn. Alle draaitafels van Music Hall ondergaan strenge prestatie- en luistertests. Simpel gezegd, al onze draaitafels moeten het beste in muzikaliteit vertegenwoordigen – en het toppunt van waarde – of onze naam komt er niet op.

We zijn absoluut verliefd op vinyl en de muziek die alleen kan worden gereproduceerd door platen af ​​te spelen. Vinyl is een stabiel, duurzaam en algemeen verkrijgbaar medium. We geloven dat als je een echte muziekliefhebber bent, geen enkel audiosysteem compleet is zonder een draaitafel. En we weten dat wanneer u een van onze prachtig vervaardigde draaitafels kiest, u er jarenlang van zult genieten om natuurlijk klinkende analoge muziek te spelen.

Music Hall heeft een samenhangend en logisch assortiment draaitafels ontwikkeld. Ze zijn allemaal ontworpen om een ​​muzikale en bevredigende presentatie te halen uit dat fantastische medium dat we vinyl noemen.

Van de goedkoopste tot het vlaggenschip 11.1, al onze draaitafels leveren een ongelooflijk geluid en waarde.

De website van de fabrikant bekijken.

Music Hall
Winkelwagen
Scroll naar boven