Pro-Ject Slipmat 300MM – Donkerrood – Accessoire

9,90

De Pro-Ject Felt Mat is dé oplossing voor het verbeteren van de geluidskwaliteit en het soepel laten draaien van uw platen. Met diverse kleuropties om uit te kiezen, voegt het ook nog eens een persoonlijke touch toe aan uw platenspeler.

Beschikbaarheid: Voorradig

✔️ 8 weken bedenktijd!*
✔️ Klantenbeoordeling: 4,9/5!
✔️ Levering door onze chauffeurs!
✔️ Voorradig en voor 16 u. besteld? Vanavond nog geleverd!*

Pro-Ject Slipmat 300MM – Donkerrood – Accessoire

Over de Pro-Ject Slipmat 300MM – Donkerrood – Accessoire:

Introductie van de Pro-Ject Slipmat 300MM – Donkerrood – Accessoire

Als u een platenspeler bezit, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat uw platen soepel draaien en dat u kunt genieten van de beste geluidskwaliteit. Een belangrijk onderdeel van uw platenspeler is de mat die tussen de plaat en de draaitafel zit. Als uw huidige mat aan vervanging toe is, kan de Pro-Ject Felt Mat een uitstekende keuze zijn om uw platenspeler weer nieuw leven in te blazen.

Een betaalbare vervangingsmat voor uw platenspeler

De Pro-Ject Felt Mat is een betaalbare vervangingsmat die geschikt is voor de meeste platenspelers. Het materiaal is zacht en heeft een vezelige structuur die ervoor zorgt dat de plaat soepel en zonder krassen kan draaien. De mat is bovendien gemakkelijk te installeren en te vervangen, dus u hoeft geen professionele hulp in te schakelen.

Verhoogde geluidskwaliteit en verminderde slijtage van uw platen

Naast het esthetische aspect biedt de Pro-Ject Felt Mat ook functionele voordelen. De mat is ontworpen om de resonantie van uw platenspeler te verminderen en om het contact tussen de plaat en de draaitafel te verbeteren. Dit resulteert in een verbeterde geluidskwaliteit en minder slijtage van uw platen.

Diverse kleuropties voor een persoonlijke touch met de Pro-Ject Slipmat 300MM – Donkerrood – Accessoire

De Pro-Ject Felt Mat is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor u uw platenspeler een persoonlijke touch kunt geven. Of u nu kiest voor een klassieke zwarte mat of voor een opvallende rode of blauwe variant, de Pro-Ject Felt Mat biedt een breed scala aan kleuropties om uit te kiezen. Zo kunt u de mat perfect afstemmen op de rest van uw interieur of uw persoonlijke voorkeur.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een vervangingsmat voor uw platenspeler, is de Pro-Ject Felt Mat een uitstekende keuze. Niet alleen is de mat betaalbaar en gemakkelijk te installeren, maar het biedt ook functionele voordelen zoals verbeterde geluidskwaliteit en minder slijtage van uw platen. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende kleuropties om uw platenspeler een persoonlijke touch te geven.

Dit product bekijken op de website van de fabrikant.

Alle platenspelers van Pro-Ject bekijken.

Merk

Kleur

Rood

Winkelwagen
Scroll naar boven