Q Acoustics Q 7000i 5.0 – Wit – Surround Luidspreker Set

979,00

Het 7000i 5.0 Cinema-pakket is een ‘stijl’-luidsprekerpakket waarbij de ontwerpfocus ligt op het verkrijgen van het grootste geluid uit de kleinste, best uitziende luidsprekers. Het 7000i 5.0-systeem is ontworpen om naadloos in de door u gekozen kamer te passen en uw luisterervaring vanuit elke hoek te verbeteren.

Beschikbaarheid: Vandaag in huis*

✔️ 8 weken bedenktijd!*
✔️ Klantenbeoordeling: 4,9/5!
✔️ Levering door onze chauffeurs!
✔️ Voorradig en voor 16 u. besteld? Vanavond nog geleverd!*

Q Acoustics Q 7000i 5.0 – Wit – Surround Luidspreker Set

Over de Q Acoustics Q 7000i 5.0 – Wit – Surround Luidspreker Set:

Het 7000i 5.0 Cinema-pakket is een ‘stijl’-luidsprekerpakket waarbij de ontwerpfocus ligt op het verkrijgen van het grootste geluid uit de kleinste, best uitziende luidsprekers. Het 7000i 5.0-systeem is ontworpen om naadloos in de door u gekozen kamer te passen en uw luisterervaring vanuit elke hoek te verbeteren, of het nu om muziek of films gaat. De linker-, rechter-, midden- en achterluidsprekerbehuizingen zijn aantrekkelijk ontworpen D-vormige aluminium gietstukken voor lage resonantie en de subwooferkast is een compacte kubusvormige vezelplaat, allemaal met bijpassende hoogwaardige afwerkingen.

Precisie-drivers

Op elk van de luidsprekers zijn 2 x 75 mm drivers gemonteerd in een D’Appolito-configuratie rond een 25 mm HF-ringradiator. Bijna het hele bafflegebied is driver, waardoor deze kleine luidspreker een enorme output heeft die uw kamer met geluid vult. De compacte subwoofer heeft een volledig verborgen driver van 200 mm, aangedreven door een klasse D-versterker van 150 watt. De bedieningselementen zijn verborgen achter een magnetisch luikje, met uitzondering van de bedieningselementen die het meest nodig zijn, volume- en fase-aanpassing, die discreet door het deksel steken voor gemakkelijke toegang, wat een schoon, overzichtelijk uiterlijk geeft.

Montage en afwerking van de Q Acoustics Q 7000i 5.0

Elk van de vijf luidsprekers wordt geleverd met een tafelsteun en een kogelgewricht maakt het mogelijk ze in een grote verscheidenheid aan richtingen te kantelen. Het is ook mogelijk om ze aan het plafond te hangen met behulp van de sleutelgatschroefbevestigingen in de basis. De tafelbeugel doet ook dienst als muurbeugel door hem 180 graden op het kogelgewricht te draaien en de sleutelgatbevestigingen te gebruiken om hem aan schroeven in de muur te bevestigen, waardoor de luidspreker opnieuw over een brede, vaste hoek kan worden gericht. Alle luidsprekers en de subwoofer zijn verkrijgbaar in zowel witte als zwarte afwerkingen.

Technische specificaties van de Q Acoustics Q 7000i 5.0 – Wit – Surround Luidspreker Set

  • Type behuizing: 2-weg verzegelde behuizing
  • Materiaal kast: aluminium
  • LF-eenheid: 2 x 3″ lange golf (neodymium)
  • HF-unit: 1 ringradiator (neodymium)
  • Vermogensregeling: 15 – 100 W
  • Gevoeligheid: 85 dB bij 2,83 V (vrije ruimte)
  • Impedantie: 6 Ohm
  • Frequentie: 95Hz – 20KHz
  • Totale afmetingen (H x B x D): 115 x 207 x 160 (mm)
  • Gewicht: 1,6 kg

Alle luidsprekers van Q Acoustics bekijken.

Merk

Kleur

Wit

Winkelwagen
Scroll naar boven