Q Acoustics Q Active 400 – Zwart – Vloerstaande Luidspreker

2999,00

Breng uw audio uit het heden en verleden naar de toekomst. Door een compleet audiosysteem met hoge resolutie te leveren, een systeem dat compromisloze audiokwaliteit biedt en tegelijkertijd naadloos en gemakkelijk past in de levensstijl van de gebruiker, heeft Q Acoustics op drie belangrijke gebieden uitgeblonken. Q Active is veelzijdig.

Beschikbaarheid: Vandaag in huis*

✔️ 8 weken bedenktijd!*
✔️ Klantenbeoordeling: 4,9/5!
✔️ Levering door onze chauffeurs!
✔️ Voorradig en voor 16 u. besteld? Vanavond nog geleverd!*
Artikelnummer: 5036694047590 Categorieën: , Tags: , ,

Q Acoustics Q Active 400 – Zwart – Vloerstaande Luidspreker

Over de Q Acoustics Q Active 400 – Zwart – Vloerstaande Luidspreker:

Een volledig draadloos audiosysteem met hoge resolutie dat compromisloos hifi-geluid levert dat gemakkelijk en naadloos in uw levensstijl past.

  • Compromisloos, minimalistisch design, gecreëerd om er spectaculair uit te zien en te klinken
  • Dynamisch breedbeeld-soundstage – vanuit alle bronnen, geleverd via 6 digitaal gestuurde versterkers, resulteert in perfecte timing en frequentieverdeling over alle 6 drivers
  • De innovatieve naar achteren gerichte verborgen subwoofer levert diepe, krachtige bassen en maakt de Q Active gemakkelijk te positioneren
  • Hifi-geluid met echte draadloze connectiviteit van meerdere streamingdiensten, waaronder Apple AirPlay 2, Spotify Connect en UPnP. Q Active is ook Roon Ready.
  • Discrete controlehub betekent draadloze toegang, verbeterde prestaties en volledige controle over elke bron
  • Integreer uw tv, platenspeler, gameconsole en meer in uw draadloze muziekstreamingsysteem
  • Stembediening – Chromecast ingebouwd, Amazon Alexa of Apple Siri voor eenvoudige stembediening

Veelzijdig. Geluid. Ontwerp.

Breng uw audio uit het heden en verleden naar de toekomst. Door een compleet audiosysteem met hoge resolutie te leveren, een systeem dat compromisloze audiokwaliteit biedt en tegelijkertijd naadloos en gemakkelijk past in de levensstijl van de gebruiker, heeft Q Acoustics op drie belangrijke gebieden uitgeblonken. Q Active is veelzijdig. Q Active levert een superieure geluidskwaliteit. Q Active is ontworpen om er net zo uniek uit te zien als het klinkt. En natuurlijk vertegenwoordigt Q Active het soort wonderbaarlijke prijs-kwaliteitverhouding dat elke luisteraar van Q Acoustics verwacht. Een volledig draadloos audiosysteem met hoge resolutie dat compromisloos hifi-geluid levert dat gemakkelijk en naadloos in uw levensstijl past.

Veelzijdig van de Q Acoustics Q Active 400

Draadloze connectie

Elk Q Active-systeem bevat connectiviteit voor Bluetooth 4.1, Apple AirPlay 2, Spotify Connect en UPnP. Q Active is ook Roon Ready.

Bovendien is Q Active ontworpen om de eigen app van uw favoriete streamingdienst te ondersteunen, wat eenvoudige, ongecompliceerde toegang tot de muziek van de hele planeet betekent. Q Active werkt met Amazon Music, Apple Music, Deezer, Qobuz, Spotify en Tidal.

De hub is verkrijgbaar in twee varianten: Google “Chromecast ingebouwd” of Amazon “Works with Alexa” ingeschakeld*.

Q Actieve controle

De hub van Q Active is het hart van het systeem en ondersteunt ook fysieke formaten en converteert deze naar een digitaal bestand met een hoge resolutie van 24 bit/96 kHz. De hub streamt dit audiobestand met hoge resolutie vervolgens naar de luidsprekers, zodat elk formaat waarnaar u wilt luisteren draadloos door uw Q Active-systeem kan worden afgehandeld. Dat betekent draadloze audioprestaties van hoge kwaliteit, ongeacht de bron van uw muziek.

Ethernet : Ethernet-connectiviteit biedt de mogelijkheid voor een robuuste bekabelde internetverbinding met Q Active.

TV-geluid : HDMI Audio Return Channel (ARC)-ingang op de hub – zodat elke tv met een overeenkomstige uitgang audio-informatie naar de hub kan sturen zonder de beeldprestaties te beïnvloeden. Wilt u dat uw tv-geluid deel uitmaakt van uw draadloze audiosysteem? Met Q Active kan dat.

Digitaal Optisch : Disc-spelers – ongeacht of het een CD-speler, een DVD-speler of een Blu-ray-speler is, hebben een digitale optische uitgang. Bijna elke gameconsole heeft er ook een. Niets houdt u dus tegen om deze bronnen ook bij uw draadloze audiosysteem met hoge resolutie te betrekken.

Lijnniveau : gebruik de stereo RCA-analoge ingangen op lijnniveau en sluit een cassettedeck, een mixer of iets anders met een analoge lijnniveau-uitgang aan op de hub. Van daaruit wordt het draadloos overgebracht naar de luidsprekers, waar het door de Q Active-luidsprekers als geweldig klinkende audio met hoge resolutie wordt geleverd.

Draaitafel : De stereo RCA-analoge ingangen op de hub kunnen worden geselecteerd voor gebruik met een phonotrap met bewegende magneet. Als u dus uw platenspeler aansluit, kan al dat weelderige vinylgeluid worden omgezet in een digitaal signaal en draadloos naar de Q Active-luidsprekers worden gestreamd.

Sub Out : Het Q Active-systeem levert veel diepe, gedetailleerde bassen. De hub biedt echter wel een subwoofer pre-out voor het aansluiten van een extra zelfstandige subwoofer.

Multiroom audio-integratie

Of u nu Google “Chromecast ingebouwd”, Amazon “Works with Alexa” Multi-Room Music, Apple AirPlay 2 of Roon kiest om uw multiroom-muzieksysteem te organiseren, Q Active kan er naadloos in worden geïntegreerd.

Dus of u nu overal in uw huis hetzelfde nummer wilt afspelen, of verschillende muziek in verschillende zones, of gewoon wilt dat uw muziek u volgt terwijl u door uw huis beweegt, Q Active kan deel uitmaken van uw ervaring.

Stembediening van de Q Acoustics Q Active 400

Als je Google Home, Amazon Alexa of Apple Siri slimme speakers op je thuisnetwerk hebt, kun je eenvoudig het volume en de afspeelselectie van het Q Active-systeem regelen. Kies eenvoudig welke van de formaten u verkiest – de bedieningshub is beschikbaar in de keuze uit ‘Chromecast Built-In’ of ‘Works with Alexa’* – beide kunnen worden gebruikt met Apple Siri, en gebruik vervolgens deze met microfoon uitgeruste slimme apparaten op uw netwerk om uw Q Active-systeem te bedienen. Je kunt ook de Google Home, Alexa-app op je mobiel gebruiken om het Q Active-systeem te bedienen.

Uw keuze van controle

Naast de door jou gekozen stemassistent kan Q Active ook worden bediend via je favoriete streaming-apps. Of als de tv die is aangesloten op de HDMI ARC-aansluiting op de bedieningshub CEC-uitgerust is, gebruik dan de afstandsbediening van de tv om functies zoals ‘volume’ en ‘stand-by’ te bedienen. U kunt ook de in de kast gemonteerde volumeregeling op elke Q Active-luidspreker gebruiken of de gratis Q Active Android- en iOS-app waarmee u dit draadloze audiosysteem kunt bedienen en aanpassen.

Geluid.

Een compleet, fantasierijk ontwerp levert compromisloze studioprestaties met hoge resolutie en een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding…

Verbluffend geluid met hoge resolutie

Audio kan worden omschreven als “hoge resolutie” als het bestaat uit een digitaal audioformaat dat groter is dan de CD-standaard 16bit/44,1kHz. Q Active kan draadloze streaming ondersteunen, zowel vanaf de bedieningshub als via een smartphone, tablet en dergelijke, met een enorme native 24bit/96kHz. Q Active kan ook 32bit/192kHz-audiobestanden afspelen vanaf een geschikte bron, waarbij deze worden gedownsampled naar de oorspronkelijke 24bit/96kHz-resolutie voordat ze draadloos naar de luidsprekers worden gestuurd.

Het resultaat van al deze nauwgezette en compromisloze techniek is buitengewone muzikale nauwkeurigheid en verbazingwekkende audiokwaliteit. Q Active levert sonische prestaties die de prijs ver te boven gaan.

Actieve versterking bij de Q Acoustics Q Active 400

In een traditioneel, passief audiosysteem is er één versterker. Hij stuurt twee speakers aan, die in totaal over minimaal vier drivers zullen beschikken. In het Q Active-systeem wordt elke driver (er zijn er vier in elke Q Active 400 vloerstaande luidspreker) aangestuurd door zijn eigen individuele, specifiek geselecteerde versterker.

Door in totaal acht afzonderlijke versterkers te gebruiken, met een totaal van 440 watt vermogen om het Q Active-systeem aan te drijven, krijgt elke individuele driver zijn eigen, zorgvuldig geregelde versterking. Het resultaat is dat Q Active elke driver met nauwkeurigheid en finesse kan besturen, wat kort gezegd betekent dat Q Active groter en preciezer klinkt dan je voor mogelijk zou houden.

Dynamisch breedbeeldgeluid

Q Active ziet er niet zomaar uniek uit. Q Acoustics wilde dat Q Active een breedbeeldgeluid zou leveren zonder concessies te doen aan de stereofocus of het geluidsbeeld, en specificeerde Balanced Mode Radiators (BMR’s).

Met BMR’s kan Q Active een uitstekende geluidskwaliteit leveren over uw hele luistergebied, in plaats van dit te beperken tot de ‘sweet spot’ van meer traditionele driverarrangementen. En naast deze breedbeeldpresentatie leveren BMR’s naadloze middentonenprestaties. Omdat ze helemaal tot 150 Hz werken, waar ze het overgeven aan de subwooferdriver van Q Actives, is er geen crossover-vervorming in het middenbereik en dus volledig zuivere en ongekleurde middentonen.

Het compenseren van de BMR’s in de Q Active-kast heeft ook een functie. Het maakt een zekere mate van fijnafstemming in uw luisterruimte mogelijk, omdat het mogelijk is om de BMR’s aan de binnen- of buitenkant van de kasten te plaatsen.

Krachtige, gecontroleerde bas

De achterkant van een gewone luidspreker is meestal geen discussie waard. Maar zoals inmiddels zeker duidelijk is, is Q Active verre van een gewone luidspreker – en dat geldt ook voor de achterkant van de kast.

Q Active 200 is voorzien van een naar achteren gerichte 114 mm / (4,5 inch) subwoofer die snelle, diepe en mooi georganiseerde bassen levert. Q Active 400 beschikt over een paar subwoofers om de laagfrequente actie te verdubbelen. De reden dat deze drivers verborgen zijn, en de reden waarom ze zijn gerangschikt zoals ze zijn, heeft alles te maken met de vastberadenheid van Q Acoustics om Q Active gemakkelijk te positioneren en eenvoudig in het gebruik te maken, en om het systeem briljant krachtig te laten klinken. en gecontroleerd.

Er is ook een zorgvuldig ontworpen vaste ‘Wave guide’-grens waar de subwoofer op kan schieten, wat betekent dat de verspreidingskarakteristieken van de basfrequenties altijd precies zijn zoals Q Acoustics de voorkeur geeft. Omdat de subwoofers op een vaste grens (de binnenkant van het achterpaneel) schieten, is de basweergave van Q Active altijd ideaal, altijd perfect – waar u de luidspreker ook in uw kamer plaatst.

Ontwerp van de Q Acoustics Q Active 400

Een compleet, fantasierijk ontwerp levert compromisloze studioprestaties met hoge resolutie en een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Prachtig ontwerp van de grond af, de Q Acoustics Q Active 400

In plaats van te proberen een van de bestaande luidsprekerontwerpen uit te rusten met elektronica, heeft Q Acoustics Q Active van de grond af aan ontworpen met de uitdrukkelijke bedoeling een volkomen compromisloos audiosysteem met hoge resolutie te leveren dat er net zo goed uitziet als het klinkt.

Ongeëvenaarde akoestische techniek

Nauwkeurige aandacht voor detail heeft geleid tot een compact, krachtig systeem dat een onderscheidend visueel statement maakt, maar elk element van Q Active is ontworpen om de best mogelijke prestaties te leveren.

Naast het panoramische breedbeeldgeluid dat wordt geleverd door de BMR-opstelling en de diepe, gecontroleerde bas die wordt aangeboden door de zorgvuldig gespecificeerde en gepositioneerde subwoofers, heeft Q Acoustics nauwgezette aandacht besteed aan de manier waarop de Q Active-kast bijdraagt ​​aan de uitstekende geluidsprestaties van het systeem.

Balans en stijfheid van de Q Acoustics Q Active 400

‘Dart’-verstevigingen zijn aanwezig in zowel de Q Active 200- als de Q Active 400-kasten om essentiële stijfheid aan de kast te bieden en even nuttige mechanische stabiliteit aan de naar achteren gerichte subwoofereenheden.

In de Q Active 400 zorgt de zorgvuldige plaatsing van de twee subwoofers ervoor dat staande golven in de kast die het geluid kunnen kleuren, effectief worden geneutraliseerd om een ​​krachtige lineaire basweergave te geven.

Afgestemd op uw omgeving

In tegenstelling tot de meeste luidsprekers is Q Active afgestemd om optimaal te presteren, ongeacht waar hij in uw luisterruimte staat. En in tegenstelling tot de meeste luidsprekers is Q Active opmerkelijk vergevingsgezind als het gaat om een ​​niet-ideale plaatsing. Dankzij de driverconfiguratie is het een van de meest flexibele en ook een van de best klinkende luidsprekers die je tegen elke prijs kunt kopen.

Luidsprekeropstelling

Q Actives kunnen met de BMR’s aan de binnen- of buitenkant van de kasten worden geplaatst, waardoor een perfecte audioweergave mogelijk is, ongeacht of u dicht bij de luidsprekers zit of ver weg ervan. Er zit een eenvoudige schakelaar aan de achterkant van elke Q Active-luidspreker om deze aan te duiden als het linker- of rechterkanaal.

Grensinstelling

Met een tweede schakelaar kunt u de luidspreker precies vertellen waar deze zich ten opzichte van de kamer bevindt: dichtbij een achtermuur, in een hoek of buiten in een kleine vrije ruimte. Met deze informatie kan Q Active de lage frequentierespons verfijnen om onder alle omstandigheden het best mogelijke geluid te leveren.

Twee prachtige afwerkingen

Zowel Q Active 200 als Q Active 400 zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen: matwit of matzwart. Beide afwerkingen zijn feilloos aangebracht, beide reflecteren zachtjes het omgevingslicht en beide zullen de interieurvocabulaire van elk huis versterken.

Technische specificaties van de Q Acoustics Q Active 400 – Zwart – Vloerstaande Luidspreker

Piekvermogen 440W
Maximale bronresolutie 32bit/192kHz
Monsterfrequentie 96 kHz
Beetje diepte 24 bits
Continu vermogen 140W
Crossover-frequentie 150 Hz
Dimensies (per luidspreker) H x B x D: 825 x 320 x 290 mm (32,5 x 12,6 x 11,4 inch) incl. spikes en stabilisator
Behuizingstype Reflex (geporteerd)
Frequentierespons 35Hz tot 20kHz (-6dB)
Middenbas / driver 2 x BMR 58 mm (2,25 inch)
Subwoofer 2 x 114 mm (4,5 inch)
Gewicht Gewicht zonder doos (per luidspreker) 17,5 kg (38,5 lbs)

Dit product bekijken op de website van de fabrikant.

Alle luidsprekers van Q Acoustics bekijken.

Merk

Kleur

Zwart

Winkelwagen
Scroll naar boven