Q Acoustics QI 65EW – Zwart – Weerbestendige Muur Luidspreker

320,00

De Qi 65-luidsprekers van Q Acoustics zijn het resultaat van zorgvuldig doordachte engineering, waarbij hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën zijn ingezet om een ​​audioprestatie te leveren die alle verwachtingen overtreft.

Levering 1 - 2 weken.*

✔️ 8 weken bedenktijd!*
✔️ Klantenbeoordeling: 4,9/5!
✔️ Levering door onze chauffeurs!
✔️ Voorradig en voor 16 u. besteld? Vanavond nog geleverd!*

Q Acoustics QI 65EW – Zwart – Weerbestendige Muur Luidspreker

Over de Q Acoustics QI 65EW – Zwart – Weerbestendige Muur Luidspreker:

Het Ontwerp van de Q Acoustics QI 65EW

De Qi 65-luidsprekers van Q Acoustics zijn het resultaat van zorgvuldig doordachte engineering, waarbij elk aspect is ontworpen om een ​​audioprestatie te leveren die alle verwachtingen overtreft. Deze ingenieurs hebben niet alleen gestreefd naar geluidskwaliteit, maar ook naar een combinatie van helderheid en gerichte kracht die een luisterervaring biedt die diep resoneert bij audiofielen en liefhebbers van hoogwaardig geluid.

Hoogwaardige Materialen en Precisie

Om deze ambitieuze doelen te bereiken, heeft het team van Q Acoustics een scala aan geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen ingezet. De stijve polypropyleen driverconus is zorgvuldig vervaardigd om een ​​precieze en responsieve geluidsweergave mogelijk te maken, waarbij elke nuance van de muziek met ongeëvenaarde helderheid wordt gereproduceerd. Deze conus is niet alleen ontworpen om de geluidskwaliteit te verbeteren, maar ook om de duurzaamheid te verzekeren, waardoor de luidsprekers langdurig consistent presteren.

Optimalisatie van Geluidsweergave, de Q Acoustics QI 65EW

Een ander cruciaal element in het ontwerp van de Qi 65 is het hoogwaardige crossover-netwerk. Dit netwerk fungeert als de architect achter de geluidsweergave, waarbij het verschillende frequentiebereiken naar de juiste drivers stuurt om een ​​gebalanceerd en gedetailleerd geluidsbeeld te creëren. Door gebruik te maken van geavanceerde filteringstechnieken worden eventuele vervormingen geminimaliseerd, waardoor de luisterervaring zuiver en nauwkeurig blijft, zelfs bij hoge volumes.

Versterking van de Lage Frequentie

Om de prestaties van de luidsprekers verder te verbeteren, heeft Q Acoustics ook een basreflexbehuizing geïntegreerd in het ontwerp van de Qi 65. Deze behuizing is ontworpen om de lage frequenties te versterken en te verlengen, waardoor een diepe en krachtige bas wordt geproduceerd die elke kamer vult met indrukwekkend geluid. Door zorgvuldig de akoestische eigenschappen van de behuizing te optimaliseren, hebben de ingenieurs van Q Acoustics een naadloze integratie bereikt tussen de driver, het crossover-netwerk en de behuizing, wat resulteert in een coherent en meeslepend geluidslandschap.

Technische specificaties van de Q Acoustics QI 65EW – Zwart – Weerbestendige Muur Luidspreker

  • Tweeter: 1″ AL-dome
  • Gevoeligheid: 87 dB/1W
  • Impedantie (nominaal) ohm: 8 ohm
  • Afmetingen (bxhxd): 325 mm x 225 mm x 180 mm (incl. beugel)
  • Afstand beugelgaten: 70 mm
  • Woofer: 6,5″ polypropyleen
  • Belastbaarheid: 15 W tot 80 W
  • Frequentierespons: 80 Hz tot 20 kHz

Alle luidsprekers van Q Acoustics bekijken.

Merk

Kleur

Zwart

Winkelwagen
Scroll naar boven