Wharfedale VISTA200S – Zwart – Soundbar + Wireless Subwoofer

319,00

De Vista 200 levert een aanzienlijke sonische upgrade ondanks zijn onopvallende ontwerp en zeer bescheiden prijskaartje. Slechts 90 cm lang en slechts 6,2 cm hoog, zit zijn lange en slanke vorm onopvallend onder het scherm zonder zelfs de meest stijlvolle tv-esthetiek te bederven.

Uitverkocht

Wharfedale VISTA200S – Zwart – Soundbar + Wireless Subwoofer

Over de Wharfedale VISTA200S – Zwart – Soundbar + Wireless Subwoofer:

De Vista 200 levert een aanzienlijke sonische upgrade ondanks zijn onopvallende ontwerp en zeer bescheiden prijskaartje. Slechts 90 cm lang en slechts 6,2 cm hoog, zit zijn lange en slanke vorm onopvallend onder het scherm zonder zelfs de meest stijlvolle tv-esthetiek te bederven. Geplaatst op een tv-standaard of aan de muur, de mooie, glanzend zwarte afwerking ziet er altijd goed uit.

Genesteld achter het metalen luidsprekerrooster bevinden zich een paar hoogwaardige dynamische driver-assemblages, aan weerszijden van de lengte van de soundbar geplaatst om een ​​ruimtelijk stereogeluid te garanderen en aangevuld met twee reflexpoorten om de basrespons te ondersteunen. Deze drivers worden aangedreven door 2x30W stereoversterking en produceren een geluid dat helder gedetailleerd maar tonaal rijk is – een krachtige, zeer verstaanbare weergave die ervoor zorgt dat stemmen helder zijn, geluidseffecten indrukwekkend zijn en muziek vol en boeiend is. Bovendien bieden drie equalizerinstellingen met de namen ‘Film’, ‘Muziek’ en ‘Nieuws’ een zekere mate van sonische afstemming op wat de gebruiker ook kijkt of luistert.

Het aansluiten van de Vista 200 op een tv is eenvoudig. Er zijn drie digitale ingangen: HDMI (ARC), optisch en coaxiaal. Er is ook een 3,5 mm analoge ingang, waardoor je een tv (of een audioapparaat) kunt aansluiten via een RCA- of hoofdtelefoonuitgang.

De Vista 200 heeft ook Bluetooth ingebouwd, waardoor gebruikers apparaten zoals smartphones, tablets en laptops kunnen koppelen en kunnen profiteren van het rijke, kamervullende geluid van de soundbar bij het streamen van muziek of het bekijken van videocontent.

Technische specificaties van de Wharfedale VISTA200S – Zwart – Soundbar + Wireless Subwoofer

Algemene beschrijving Soundbar systeem draadloze subwoofer
Ontwerpfilosofie Metalen speakergrill
Hoogglanzende zwarte
behuizing Muurbeugel om de soundbar aan de muur te bevestigen
Aangepaste equalizerinstellingen
Bestuurderstype 2 volledig bereik + 6,5″ subwoofer
Weergave LED
Frequentiebereik (soundbar) 40 Hz – 20 kHz
Frequentiebereik (subwoofer) 40 Hz – 120 kHz
Connectiviteit 3,5 mm / RCA / coaxiaal / optisch / HDMI ARC-connectiviteit / BT 4.2
Nominaal uitgangsvermogen Linkerkanaal / rechterkanaal: 30w+30w RMS
Subwoofer: 60w RMS
Stand-by stroomverbruik <0,5 w
Soundbar: H x L x D (mm) 62 x 900 x 92
Subwoofer: H x L x D (mm) 409 x 120 x 300

Dit product bekijken op de website van de fabrikant.

Alle luidsprekers van Wharefedale bekijken.

Merk

Kleur

Zwart

Winkelwagen
Scroll naar boven