HiFis voor Het Goede Doel

Met “HiFis voor Het Goede Doel” draagt onze organisatie graag een steentje bij aan de initiatieven van de VZW Warme Gloed. VZW Warme Gloed is een lokaal initiatief (2220 Hallaar) dat werd opgestart door een aantal enthousiastelingen met een groot hart voor “The Smiling Coast of Africa”, vrij vertaald als “The Gambia”.

Wat doet VZW Warme Gloed?

In een notendop en in “The Gambia” dus zet deze VZW zich o.a. in voor de hulp aan individuen en voor kansen geven aan mensen om zelf initiatieven te gaan nemen.  Warme Gloed staat in voor een transparante werking waarbij alles in het teken staat van doelen, en waarbij er onderweg geen middelen “blijven hangen”.

Aandacht voor onderwijs staat ook hoog op de agenda van deze VZW.  Goed onderwijs creëert immers kansen naar de toekomst toe, daarnaast is het zowiezo een basisrecht, en goed onderwijs zorgt er ook voor dat talenten verder ontwikkeld kunnen worden.

Warme Gloed ondersteunt de lokale gemeenschappen eveneens bij de organisatie van lokale initiatieven en sport.

Warme Gloed, HiFis voor Het Goede Doel

Wat doet HiFis voor VZW Warme Gloed?

Bij de levering van nieuwe hifi apparatuur krijgen wij regelmatig ook oude hifi apparaten van onze klanten in retour. Niet alle apparaten die we retour nemen zijn daarna nog inzetbaar, maar daarnaast krijgen we ook vaak te maken met toestellen die nog perfect werken of toestellen die we zelfs onder de noemer “vintage hifi” kunnen klasseren.

De bruikbare toestellen bieden we daarom terug aan en de opbrengst daarvan gaat rechtstreeks naar de initiatieven van VZW Warme Gloed.

Een kanttekening die we hierbij moeten maken is de volgende: De aangeboden toestellen of producten zijn geen handelsgoederen die aangekocht werden door HiFis BV! Ze kunnen daarom ook niet verkocht en gefactureerd worden door onze organisatie en HiFis BV kan daarnaast ook niet instaan voor service, garantie, support, … of eender welke andere aangelegenheid m.b.t. het desbetreffende toestel of product.

Graag bijdragen voor het goede doel? Zo werkt het.

  • De aangeboden toestellen of producten zijn beschikbaar in onze “echte winkel” te 2580 Putte en kunnen worden afgehaald, verzending naar uw adres is niet mogelijk.
  • Ze worden aangeboden in de staat waarin ze zich bevinden, rekening houdend met enkele opmerkingen, verder ook voorzien van bijkomende informatie.
  • De betaling van de vraagprijs gebeurt contact, gepast, en rechtstreeks in de giftenbus die zich in de winkel van HiFis BV bevindt.
  • Op vraag van de geïnteresseerde koper kan in sommige gevallen een particuliere verkoopovereenkomst voorzien worden.

Ons Aanbod – Beschikbare en Verkochte Toestellen


Winkelwagen
Scroll naar boven