Promo

Acoustic Energy AE300 boekenplank luidspreker Piano wit – 1 paar – Showroommodel

580,17

De AE300 is een compacte stand-mount luidspreker die geschikt is voor kleine tot middelgrote ruimtes. In navolging van de bekroonde AE100, biedt het een aanzienlijke verbetering in zowel audiokwaliteit, materialen als afwerking van de behuizing.

Uitverkocht

De AE300 is een compacte stand-mount luidspreker die geschikt is voor kleine tot middelgrote ruimtes. In navolging van de bekroonde AE100, biedt het een aanzienlijke verbetering in zowel audiokwaliteit, materialen als afwerking van de behuizing.

De AE300, die zijn afkomst terugvoert naar de originele AE1, maakt gebruik van de nieuwste generatie van onze 130 mm mid-bass drive unit. Met een gloednieuwe keramische aluminium sandwichconus met een ultra-ondiep profiel en een ultrahoge kracht, long-throw motorsysteem, biedt deze nieuwe driver een verbeterde spreiding, uitgebreide bas-slam en algehele belastbaarheid.

Voor de 300-serie is een nieuwe 28 mm aluminium tweeter ontwikkeld die een hoog vermogen en een lage fundamentele resonantie biedt om vervorming te verminderen. Het belangrijkste voordeel van dit nieuwe ontwerp zijn echter de uitstekende dispersie-eigenschappen dankzij onze Wide Dispersion Technology-golfgeleiders. De golfgeleiders vormen de akoestische output van de tweeter om bij de woofer te passen en zorgen voor een bredere sweet-spot in uw luisteromgeving.

De inerte 18 mm hoge dichtheid MDF-kast maakt gebruik van gepatenteerde verstevigingstechnologie die is afgeleid van de bekroonde Reference-serie, om de kleur van de kast te verminderen en de nieuwe transducers vrij te laten ademen in de luisteromgeving. De sleufvormige kanaalpoort aan de achterkant van de luidspreker verhoogt de basweergave en is zorgvuldig ontwikkeld om het effect van luchtturbulentie te verminderen met een zuivere, onvervormde basweergave.

Het resultaat is een audioproduct met strakke, overzichtelijke lijnen die een opwindende en krachtige presentatie leveren die veeleisende Acoustic Energy-bezitters al meer dan 30 jaar verwachten.

De AE300 is afgewerkt in glanzende zwarte, witte of gesatineerde afwerkingen van echt walnoothoutfineer en kan gemakkelijk worden geïntegreerd in elk interieur dat op luidsprekerstandaards of boekenplanken wordt geplaatst.

Aandrijfunit 130mm ceramic aluminium sandwich cone
Tweeter 28mm dome
Frequentiebereik: 45Hz – 30kHz
Gevoeligheid: 86dB
Piek SPL: 112dB
Vermogen: 100w
Crossover-frequentie: 2.8kHz
Impedantie 6ohm
Grillen Slanke, stoffen magnetische pasvorm
Ontwerp: 2 way
Gewicht: 6.5kg (per stuk)
Afmetingen (mm): 300 x 175 x 260 (HxBxD)
Kleur
Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Acoustic Energy AE300 boekenplank luidspreker Piano wit – 1 paar – Showroommodel” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar boven