Acoustic Energy AE309 – Wit Piano – Vloerstaande Luidsprekers – Paar

1399,00

De AE309 is een slanke vloerstaande luidspreker met compacte afmetingen, geschikt voor middelgrote tot grote ruimtes. Net als de AE300-vergelijking biedt de AE309 hogere prestatie- en afwerkingsniveaus dan zijn equivalent uit de 100-serie.

Beschikbaarheid: Levering 1 - 2 weken.*

✔️ 8 weken bedenktijd!*
✔️ Klantenbeoordeling: 4,9/5!
✔️ Levering door onze chauffeurs!
✔️ Voorradig en voor 16 u. besteld? Vanavond nog geleverd!*

Acoustic Energy AE309 – Wit Piano – Vloerstaande Luidsprekers – Paar

Over de Acoustic Energy AE309 – Wit Piano – Vloerstaande Luidsprekers – Paar:

De AE309 is een slanke vloerstaande luidspreker met compacte afmetingen, geschikt voor middelgrote tot grote ruimtes. Net als de AE300-vergelijking biedt de AE309 hogere prestatie- en afwerkingsniveaus dan zijn equivalent uit de 100-serie.

De AE309 maakt gebruik van twee 130 mm mid-bass drive units van de nieuwste generatie. Met een gloednieuwe keramische aluminium sandwichconus met een ultra-ondiep profiel en een ultrahoge kracht, long-throw motorsysteem, biedt deze nieuwe driver een verbeterde spreiding, uitgebreide bas-slam en algehele belastbaarheid.

Voor de 300-serie is een nieuwe 28 mm aluminium tweeter ontwikkeld die een hoog vermogen en een lage fundamentele resonantie biedt om vervorming te verminderen. Het belangrijkste voordeel van dit nieuwe ontwerp zijn echter de uitstekende dispersie-eigenschappen dankzij onze Wide Dispersion Technology-golfgeleiders. De golfgeleiders vormen de akoestische output van de tweeter om bij de woofer te passen en zorgen voor een bredere sweet-spot in uw luisteromgeving.

De inerte, 18 mm hoge dichtheid MDF-kast maakt gebruik van gepatenteerde verstevigingstechnologie die is afgeleid van de bekroonde Reference-serie, om de kleur van de kast te verminderen en de nieuwe transducers vrij te laten ademen in de luisteromgeving. De sleufvormige kanaalpoort aan de achterkant van de luidspreker verhoogt de basweergave en is zorgvuldig ontwikkeld om het effect van luchtturbulentie te verminderen met een zuivere, onvervormde basweergave. De basis van de kast is vooraf geladen met een inert massamateriaal dat demping toevoegt en de kleur van de kast vermindert. De massabelasting in combinatie met 8 mm vloerspikes helpen de stabiliteit en bieden een solide basis voor de aandrijfeenheden om te werken zonder resonanties van de kast die in wisselwerking staat met het vloeroppervlak.

Het resultaat van deze nieuwste aandrijfeenheidtechnologie en behuizingsontwerp is een slanke, krachtige vloerstaande luidspreker voor de veeleisende luisteraar wanneer verfijnde audiokwaliteit in combinatie met elegante esthetiek voorop staat.

Afgewerkt in een keuze uit Pianolak zwart, wit of gesatineerd echt walnoothoutfineer, past de AE309 gemakkelijk in elk interieur.

Specificaties van de Acoustic Energy AE309 – Wit Piano – Vloerstaande Luidsprekers – Paar

Aandrijfunit 130mm ceramic aluminium sandwich cone
Tweeter 28mm dome
Frequentiebereik: 38Hz – 30kHz
Gevoeligheid: 89dB
Piek SPL: 115dB
Vermogen: 175w
Crossover-frequentie: 296Hz / 2.56kHz
Impedantie 6ohm
Grillen Slanke, stoffen magnetische pasvorm
Ontwerp: 2.5 way
Gewicht: 22kg (per stuk)
Afmetingen (mm): 900 x 175 x 280 (HxBxD)

Dit product bekijken op de website van de fabrikant.

Alle vloerstaande luidsprekers bekijken.

Kleur

Wit

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Acoustic Energy AE309 – Wit Piano – Vloerstaande Luidsprekers – Paar” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar boven