Acoustic Energy AE500 – Walnoot – Boekenplankluidsprekers

1190,00

De 500-serie is voorzien van onze nieuw ontwikkelde tweeter van koolstofvezel en mid/bass-drivers, ontworpen om de zuigerkracht en nauwkeurigheid van onze legendarische keramische aluminium drivers te evenaren, maar met verbeterde zelfdemping voor een soepeler, transparanter geluid.

Levering 1 - 2 weken.*

✔️ 8 weken bedenktijd!*
✔️ Klantenbeoordeling: 4,9/5!
✔️ Levering door onze chauffeurs!
✔️ Voorradig en voor 16 u. besteld? Vanavond nog geleverd!*

Acoustic Energy AE500 – Walnoot – Boekenplankluidsprekers – Per Paar

Over de Acoustic Energy AE500 – Walnoot Piano – Boekenplankluidsprekers:

Ons vlaggenschip 500-serie, bestaat uit drie modellen, de AE500 stand-mount, de AE509 en AE520 vloerstaanders en beschikken over onze nieuw ontwikkelde koolstofvezel tweeters en mid/bass drivers, ontworpen om de zuigerkracht en nauwkeurigheid van onze legendarische keramische aluminium drivers te evenaren maar met verbeterde zelfdemping voor een soepeler, transparanter geluid.

Productomschrijving van de Acoustic Energy AE500 – Walnoot – Boekenplankluidsprekers

De AE500 is een compacte stand-mount luidspreker uit ons vlaggenschip 500-serie. In navolging van de bekroonde AE100 en AE300, biedt de AE500 een aanzienlijke verbetering op het gebied van audiokwaliteit, materialen en afwerking van de behuizing. De 500-serie is voorzien van onze nieuw ontwikkelde tweeter van koolstofvezel en mid/bass-drivers, ontworpen om de zuigerkracht en nauwkeurigheid van onze legendarische keramische aluminium drivers te evenaren, maar met verbeterde zelfdemping voor een soepeler, transparanter geluid.

Met ongeëvenaarde prestaties, kwaliteit en waarde is het resultaat een audioproduct met strakke, overzichtelijke lijnen die een opwindende en krachtige presentatie leveren die veeleisende Acoustic Energy-bezitters al meer dan 30 jaar verwachten.

Afgewerkt in een keuze uit Piano Gloss Black, Piano Gloss White of American Walnut houtfineer afwerkingen, kan de AE500 gemakkelijk worden geïntegreerd in elk interieur dat op luidsprekerstandaards of boekenplanken wordt geplaatst.

Tweeter

Onze tweeter uit de 500-serie is voorzien van een gloednieuwe 25 mm-koepel van koolstofvezel. Koolstofvezel is veel lichter en beter gedempt dan andere typische harde dome-materialen en zorgt voor een bliksemsnel, natuurlijk geluid dat de luisteraar zal verrassen met zijn neutraliteit. De nieuwe WDT-golfgeleider van gegoten aluminium op de hoogfrequente driver bevindt zich dicht bij de midden-/basdriver voor een optimale spreiding en is extreem stijf om trillingen die naar de tweeter worden doorgegeven te verminderen, wat zorgt voor zoete, heldere en natuurlijke hoge tonen.

Drivers

De 125 mm mid/bass driver bevat nieuwe oversized 35 mm spreekspoelen voor lage thermische compressie en een zeer hoge motorkrachtfactor, om een zeer dynamische maar gecontroleerde basrespons te bieden. De woofer heeft een geoptimaliseerde motor en ophangingssysteem voor maximale lineariteit en de laagste vervorming, wat zorgt voor definitie in het middenbereik, terwijl het lichtgewicht karakter van het koolstofvezel conusmateriaal de transiënte snelheid en helderheid verhoogt.

Crossover

De crossovers maken gebruik van hoogspanningspolypropyleen filmgewonden condensatoren en luchtkerninductoren op kritieke locaties voor optimale spreiding door een kleinere akoestische bron binnen het crossover-gebied.

De AE509 is een Mid Tweeter Mid/Bass (MTM) driverlay-out en beide modellen gebruiken een 2-weg crossover, terwijl de AE520 een 3-weg ontwerp gebruikt.

Behuizing

Deze unieke drivers zijn ondergebracht in onze nieuwe 18 mm Resonance Suppression Composite (RSC) kasten, geëvolueerd uit de prestigieuze Reference Series en met dezelfde beperkte laagcomposiet om de akoestische straling van de kast, die anders het geluid zou kleuren, aanzienlijk te verminderen.

Specificaties van de Acoustic Energy AE500 – Walnoot – Boekenplankluidsprekers

 • Drive Unit: 125mm carbon fibre cone
 • Tweeter: 25mm carbon fibre dome
 • Frequency Range: 45Hz – 28kHz (+/- 6dB)
 • Sensitivity: 87dB
 • Peak SPL: 113dB
 • Power Handling: 120w
 • Crossover Frequency: 2.8kHz
 • Impedance: 6ohms
 • Design: 2 way
 • Grilles: Slim, cloth magnetic fit
 • Dimensions (mm): 310 x 185 x 260 (HxWxD)
 • Weight: 8kg (each)
 • Finishes: Piano Gloss White, Piano Gloss Black and American Walnut wood veneer

Alle boekenplankluidsprekers bekijken.

Dit product bekijken op de website van de fabrikant.

Kleur

Bruin

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Acoustic Energy AE500 – Walnoot – Boekenplankluidsprekers” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar boven