Promo

Audiolab Omnia – Zilver – Alles-In-Eén-Muziek Systeem

1349,00

Hoe je ook naar je muziek luistert, Omnia heeft je gedekt. Kortom, de audiolab Omnia is een cd-speler, geïntegreerde versterker, draadloze streaming-speler, DAC, hoofdtelefoonversterker en voorversterker – in één apparaat!

Uitverkocht

Audiolab Omnia – Zilver – Alles-In-Eén-Muziek Systeem

Over de Audiolab Omnia – Zilver – Alles-In-Eén-Muziek Systeem:

De Alles Omvattende Audio Oplossing

Omnia vervaagt de lijnen die over het algemeen hifi en levensstijl van elkaar onderscheiden, en brengt alle stamboom die helpt om van audiolab-elektronica de keuze van de kenner te maken. Maar door zijn verwennerij in ontwerp, materiaalesthetiek en bruikbaarheid heeft hij alle functionaliteit om er een slank, handig en gebruiksvriendelijk middelpunt van te maken, voor een compromisloos home-audiosysteem.

De audiolab Omnia handhaaft de bekroonde, direct herkenbare ontwerpkenmerken van audiolab. Het gewelfde chassis van geborsteld aluminium is ongecompliceerd en toch opvallend qua uiterlijk en is ‘typisch audiolab’, maar is geëvolueerd om te passen bij de moderne leefomgeving. Omnia is aantrekkelijk maar discreet en biedt de perfecte balans voor zowel woonkamers als luisterruimtes.

In een wereld waar muziek meer dan ooit beschikbaar is en bronnen gevarieerder dan ooit, discrimineert Omnia niet. Hoe je ook naar je muziek luistert, Omnia heeft je gedekt. Kortom, de audiolab Omnia is een cd-speler, geïntegreerde versterker, draadloze streaming-speler, DAC, hoofdtelefoonversterker en voorversterker – in één apparaat!

Hoogwaardige CD Speler

Extreem robuust en betrouwbaar; Het cd-station van de Omnia bouwt voort op het toonaangevende 6000CDT cd-transport met een vooruitleesbare digitale buffer om leesfouten te verminderen. Dat is de prestatie van dit cd-mechanisme, Omnia kan bekraste en beschadigde cd’s afspelen die onleesbaar zijn door conventionele mechanismen.

Connectiviteitsopties voor Traditionele Audiobronnen

Door gebruik te maken van hoogwaardige analoge voorversterkercircuits, vergelijkbaar met de veelgeprezen Audiolab 6000-serie, gekoppeld aan RCA-ingangen op lijnniveau om analoge bronnen aan te sluiten, is het circuit van de voorversterker zo eenvoudig mogelijk gehouden. Door gebruik te maken van hoogwaardige componenten om de signaalzuiverheid te behouden, met lijningangssignalen die naar een nauwkeurige analoge volumetrap gaan, is Omnia een uitstekende voorversterker op zich.

Een speciale MM-phono-ingang betekent dat een draaitafel rechtstreeks op Omnia kan worden aangesloten via een hoogwaardige, ruisarme phonotrap met nauwkeurige RIAA-equalisatie. Dit phono-podium is de verdere evolutie van de bekroonde 6000-serie – ontworpen om het meeste uit de muziek te halen die zich in de grooves van een LP nestelt.

Audio Afspelen via Netwerk

Voor het afspelen van audio via een netwerk is de audiolabOmnia uitgerust met een ethernetpoort, die zich leent voor een bekabelde verbinding en de grotere bandbreedtevereisten van digitale audio met hoge resolutie.

Voor de gemakkelijkste toegang tot draadloze muziekweergave biedt Omnia Bluetooth-connectiviteit met hoge kwaliteit, lage latentie, met de Bluetooth aptX-standaard.

Het Wi-Fi-netwerk van de 6000A Play wordt aangedreven door DTS Play-Fi: een door een app bestuurd platform dat hoogwaardige draadloze audio voor het hele huis mogelijk maakt, in staat is om hi-res muziek te streamen tot 24-bit/192 kHz en wordt ondersteund door een grotere van gevestigde audiomerken dan enig ander draadloos platform.

USB DAC-Sectie en Meer

De USB DAC-sectie is gebaseerd op de langdurige partner en meermaals bekroonde stamboom van audiolab. De nieuwe ESS9038 Q2M SABRE 32 Reference DAC voert D/A-conversie uit, gebruikmakend van de 32-bit HypersStream II-architectuur van ESS Technology en Time Domain Jitter Eliminator om ultralage ruis en een hoog dynamisch bereik te leveren.

Geen enkel bedrijf weet meer over het optimaal benutten van deze technisch uitstekende, maar uitdagende DAC-technologie dan audiolab; de alom geprezen M-DAC was een van de eerste audiocomponenten voor thuis die in 2011 een ESS-chip bevatte en sindsdien heeft het bedrijf de implementatie ervan verfijnd.

Via het USB DAC-gedeelte biedt het audiolab Omnia ook volledige decodering van MQA (Master Quality Authenticated). MQA is een bekroonde Britse technologie die het geluid van de originele masteropname levert. De Omnia bevat MQA-decodertechnologie, waarmee u MQA-audiobestanden en -streams – ontvangen via de USB-ingang – kunt afspelen met de volledige resolutie van het originele bestand en het signaal door de DAC- en voorversterkertrappen kunt sturen. MQA-bestanden zijn beschikbaar via een abonnement op de ‘HiFi’-laag van TIDAL (onder andere bronnen).

IPS LC-Display

De audiolab Omnia, die zichzelf stevig plant als een zeer bruikbaar stuk hightech-apparatuur, maakt gebruik van een kleuren IPS LCD-scherm, dat een hogere kleurhelderheid en een lager stroomverbruik biedt dan TFT-schermen. Via het boeiende display biedt de audiolab Omnia een vereenvoudigde algemene gebruikersinterface en een grafische integratie met uw muziekbron en afspeelformaten. Het maakt ook gebruik van een gloednieuw protocol voor een realtime VU-meterweergave, wat een vleugje hifi-finesse toevoegt aan de zeer functionele, even mooie display-interface.

Roon en de Audiolab Omnia – Zilver – Alles-In-Eén-Muziek Systeem

Daarnaast is het audiolab Omnia ook Roon-getest en opent zo de wereld van Roon. Het fundamentele doel van Roon is om een ​​consistent geweldige gebruikerservaring te bieden. Dit doel stopt niet bij de software… de ervaring strekt zich uit tot aan de audio-afspeelhardware, ongeacht de fabrikant. Als Roon Tested-partner heeft audiolab apparatuur aan Roon geleverd om te testen met een verscheidenheid aan verschillende besturingssystemen en computers en informatie gedeeld over het ontwerp en de mogelijkheden ervan. We hebben een directe relatie met Roon en in veel gevallen heeft het Roon-ondersteuningsteam onze apparaten bij de hand, zodat je er zeker van kunt zijn om audiolab-hardware met Roon te gebruiken.

Roon transformeert de ervaring van het browsen door muziek. Foto’s van artiesten, aftiteling, biografieën, recensies, songteksten, tourdata en componisten worden automatisch gelokaliseerd en vervolgens met elkaar verbonden door links om een ​​surfbaar, doorzoekbaar digitaal tijdschrift over uw collectie te bouwen.

En Roon vindt dezelfde koppelingen tussen je persoonlijke bestanden en de miljoenen nummers die beschikbaar zijn op TIDAL, zodat je kunt beginnen met de muziek die je kent, en vervolgens nieuwe muziek van de wereld buiten je verzameling kunt verkennen en ontdekken.

Naast muziek browsen, is Roon een multi-room, multi-user netwerkaudioplatform dat is gebouwd volgens de veeleisende normen van audiofielen. Het biedt functies zoals bit-perfecte weergave, DSD- en PCM-upsampling, meerkanaalsweergave en signaalpadweergave.

Koptelefoon Gebruiken

De Omnia heeft een speciale hoofdtelefoonversterker met stroomfeedbackcircuits. De gain-bandbreedte en hoge slew-snelheid zorgen voor dynamische, gedetailleerde en boeiende prestaties met allerlei soorten hoofdtelefoons – meer vakjes aangevinkt voor dit meest alles-in-een van alles-in-één-systemen!

Aansluiten Zonder Complexiteit

Het aansturen van uw luidsprekers is een makkie zonder complexiteit, in termen van configuratie. Sluit eenvoudig je passieve speakers aan op het audiolab Omnia en je hebt toegang tot een wereld aan audiobronnen met een onberispelijke weergave.

De discrete klasse AB eindversterkertrap levert 50 W per kanaal bij 8 ohm, met een maximale stroomafgifte van 9 ampère, bij moeilijke belastingen. De uitgangstrap van de discrete eindversterkercircuits maakt gebruik van een CFB-topologie (Complementary Feedback), wat zorgt voor superieure lineariteit en uitstekende thermische stabiliteit, aangezien de ruststroom onafhankelijk wordt gehouden van de temperatuur van de uitgangstransistors. Een substantiële 200VA ringkerntransformator, gevolgd door een reservoircapaciteit van 4 × 15.000 uF (60.000 uF in totaal), helpt de versterker om de muziek goed onder controle te houden en tegelijkertijd een uitstekend dynamisch bereik mogelijk te maken. Meer dan alleen een klasseleider, de Omnia is een klasse-klopper in termen van versterkerprestaties!

Audiolab Omnia

 

Algemene Specificaties van de Audiolab Omnia – Zilver – Alles-In-Eén-Muziek Systeem

Design Philosophy and Core Technology

  • 2x50W (8ohm) / 2x75W (4ohm) Class AB
  • ES9038Q2M 32-bit DAC
  • – 4.3″ (800x480mm) large size full view IPS LCD
  • Built in certified hardware MQA Full decoder (PC USB, Coax/Optical)
  • CD playback compatible with CD, CD-R, CD-RW discs
  • USB memory device support (MP3/WMA/AAC/WAV)
  • DTS Play-Fi technology (IEEE 802.11 a/b/g/n/ac)
  • Streaming service support includes Amazon Music, Spotify, TIDAL, KKBox, SiriusXM, Napster, Internet Radio, Deezer, iHeartRadio, PANDORA, Qobuz, QQmusic and more
  • Multi-room / multi speaker group support
  • Bluetooth 5.0 (aptX/aptX LL) streaming
  • Low Noise Moving Magnet Phono stage
  • Dedicated Current-Feedback Headphone AMP
  • Integrated / PRE-POWER / PRE only Modes
  • Android / iOS / Kindle Fire / Windows PC Control Support
  • USB firmware upgrade input

Inputs

  • 3 x Analogue, 1 x Phono (MM) , 1 x Power Amplifier, 2 x SPDIF (Coax),
  • 2 x SPDIF (Optical), 1 x DTS Play-Fi Streaming, 1xPC USB(USB B),
  • 1xUSB HDD(USB A), 1 x Bluetooth(aptX/aptX LL), 1 x 12V Trigger

Outputs

1 x PRE Amplifier, 1 x Stereo Speaker, 1 x Headphone, 1 x 12V Trigger

Sampling Frequency

  • Optical / Coaxial:44.1kHz —192kHz
  • Optical / Coaxial: 44.1kHz —192kHz
  • PC USB: 44.1kHz – 768kHz (PCM) / DSD64, DSD128, DSD256, DSD512

Voorversterker van de Audiolab Omnia – Zilver – Alles-In-Eén-Muziek Systeem

Gain

+8dB (Line)
+47dB (Phono MM)

Input Sensitivity

  • 720mV (Line, Volume = 0dB)
  • 3.1mV (Phone MM, Volume=0dB)

Input Impedance

  • 10K (Line)
  • 47K // 100pF (Phono MM)

Total Harmonic Distortion

(THD) < 0.0004% (1KHz @ 2V, Volume = 0dB)

Frequency Response

20Hz-20kHz (+/-0.1dB)

Output Voltage

2.3V max. (Volume = 0dB)

Output Impedance

100 ohm

Signal-to-Noise Ratio

  • >110dB (Line,A-weighted)
  • 76dB (Phono MM,A-weighted)

DAC van de Audiolab Omnia – Zilver – Alles-In-Eén-Muziek Systeem

D to A Converte

ES9038Q2M

Total Harmonic Distortion (THD)

< 0.0006% (1KHz @ 0dBFS)

Output Level

(0dBFS, 1KHz) 2.1Vrms

Max. Sampling Frequency

  • Optical, Coaxial: 192KHz
  • Ethernet,Wi-Fi: 192KHz
  • USB A:48kHz
  • PC USB: PCM768kHz, DSD512

Signal-to-noise Ratio (S/N)

114dB (A-weighted)

Power Amplifier Section van de Audiolab Omnia – Zilver – Alles-In-Eén-Muziek Systeem

Gain

+29dB

Rated Power Output

  • 2 x 50W (8 ohm, THD < 1%)
  • 2 x 75W (4 ohm, THD < 1%)

Frequency Response

20Hz-20kHz (+/-0.3dB)

Total Harmonic Distortion (THD)

< 0.003% (1kHz @ 40W / 8ohm)

Input Sensitivity

720mV

Signal-to-Noise Ratio (S/N)

110dB (A – weighted)

Max. Output Current

9A

Headphone Amplifier van de Audiolab Omnia – Zilver – Alles-In-Eén-Muziek Systeem

Total Harmonic Distortion (THD)

< 0.01% (1kHz, 50mW )

Output Impedance

10ohm

Load impedance

20-600 ohm

Algemeen over de Audiolab Omnia – Zilver – Alles-In-Eén-Muziek Systeem

Standby Power Consumption

< 0.5W

Net Weight

9.1kg

Gross Weight

11kg

Dimensions (mm) (W x H x D)

440 x156 x 327

Carton Size (mm) (W x H x D)

540 x 412 x 210

Finish

Black / Silver

Power Requirements (depending on region)

  • 220-240V ~ 50/ 60Hz
  • 100-120V ~ 50/ 60Hz

Standard Accessories

Power Cord, Remote Control,User Manual, Antennas, etc.

Dit product bekijken op de website van de fabrikant.

Alle Alles-In-Eén-Muziek systemen bekijken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Audiolab Omnia – Zilver – Alles-In-Eén-Muziek Systeem” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar boven