Cabasse The Pearl Sub, Wit

3290,00

Levering 1 - 2 weken.*

✔️ 8 weken bedenktijd!*
✔️ Klantenbeoordeling: 4,9/5!
✔️ Levering door onze chauffeurs!
✔️ Voorradig en voor 16 u. besteld? Vanavond nog geleverd!*

Cabasse The Pearl Sub, Wit, HiFis.be

The Pearl Sub – Active Connected 2.1 Subwoofer

Uniek in het genre.  The Pearl Sub is een high-definition connected actieve subwoofer en biedt maximale dynamiek met diepe bas, een geoptimaliseerd geluid voor elke luidspreker (DEAP-technologie), kamercorrectie op niveau van een auditorium en streaming met hoge resolutie, aangepast aan zijn exclusieve Lifestyle speakers iO3, Riga 2 en Baltic 5.  The Pearl Sub is afgewerkt in mat zwart of wit.

Compact Design, in Harmonie met de Luidsprekers

The Pearl Sub voegt aan de IO3-, Riga 2- en Baltic 5-luidsprekers karakteristieken toe die onvergelijkbaar zijn op de markt: een fenomenale dynamiek, gepatenteerde DEAP-technologie (die het digitale signaal van deze 3 Cabasse-luidsprekertypes optimaliseert) en de mogelijkheid om de luidsprekers te koppelen aan de meest populaire en gangbare streamingdiensten.

Enig in Zijn Soort

The Pearl Sub is ‘s werelds eerste connected high-definition subwoofer.

Het systeem is ontstaan vanuit de wens om een 2.0 hifi-systeem te creëren waar de afzonderlijke subwoofers en versterkers geschrapt konden worden.  The Pearl Sub wordt het middelpunt van de belangstelling van een nieuw lifestyle assortiment, door combinatie met de IO-, Riga of Baltic-satellietluidsprekers.

Nog Meer Dynamiek en Precisie

The Pearl Sub heeft een woofer van 25 cm met een lineaire uitslag tot 30 mm, aangedreven door 2000 watt (piek) voor een diepe bas.  Het resultaat is spectaculaire akoestische weergave met uitzonderlijke basdynamiek.

DEAP Technologie

The Pearl Sub haalt het maximale uit elk van z’n satelliet luidsprekers via de gepatenteerde DEAP-technologie.  Deze optimaliseert het digitale signaal, afhankelijk van het feit of je Baltic 5, Riga 2 of iO3 satelliet luidsprekers hebt.  Om dit alles te activeren zijn een paar klikken voldoende via de gratis StreamCONTROL-applicatie die beschikbaar is voor IOS en Android.

The Pearl Sub, met zijn ingebouwde microfoon, beschikt ook over een gepatenteerd automatisch kamercorrectiesysteem voor optimale akoestiek, ongeacht de luisterlocatie (CRCS).

Compact en Strak Ontwerp

The Pearl Sub rust op een ruwe stalen voet die is uitgesneden, gebogen en vervolgens verchroomd, om de subwoofer “in de lucht te houden”, voor een verfijnd en luchtig ontwerp.  Voor een perfecte weergave van de bol zijn 4 lagen matte verf nodig.

Aan de achterzijde zitten 4 carbon connectoren om de luidsprekers aan te sturen met een maximaal vermogen van 300 watt nominaal.

Multi-Source en Multi-Room Subwoofer

The Pearl Sub is uitgerust met Bluetooth- en wifi-connectiviteit en integreert perfect in het multi rooms StreamCONTROL-systeem van Cabasse.  U kunt eveneens genieten van online muziekdiensten zoals Qobuz, Deezer, Spotify, Napster, Tidal, etc.

Programmeerbare Bluetooth Controller

The Pearl Sub wordt vergezeld van een controller met verfijnde afwerkingen en een strak ergonomisch ontwerp.

Het maakt een eenvoudige en intuïtieve bediening van het apparaat mogelijk: volumebeheer door aan de ring te draaien, keuze van ingangen, afspelen en pauzeren, selectie van een radiostation of een favoriet muziekstuk.

Specificaties

SOUND

 • Ways: 1
 • Woofer: 1 x 25 cm/10″ HELD
 • Amplification:
  • Left Channel: 300 W RMS / 600 W peak
  • Right Channel: 300 W RMS / 600 W peak
  • Bass: 1000 W RMS / 2000 W peak

CONNECTIVITY

 • Connectivity: Ethernet – WiFi – Bluetooth – USB – SPDIF Optical – RCA Analog
 • Audio Formats: MP3 – AAC -WMA – AIFF – FLAC – ALA
 • Multiroom: Hi-res Multiroom
 • Compatibility: iO 1/2/3, Riga 1/2 and Baltic 4/5, Minorca MC40, Murano
 • Remote control: Bluetooth remote

DIMENSIONS

 • Dimensions: 338 x 320 x 368 mm (13″ x 12.5″ x 14.5″)
 • Weight: 20 kg
User Guide
The_Pearl_Sub_User_Guide

 

The_Pearl_Sub

 

Dit product bekijken op de website van de fabrikant.

Alle Streaming Luidsprekers

Merk

Kleur

Wit

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cabasse The Pearl Sub, Wit” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar boven