Promo

Cambridge Audio CXA61 – Grijs – Stereo Versterker

799,00

Het versterkervermogen bedraagt 2x 60 Watt aan 8 Ohm en hiermee heeft deze versterker meer dan voldoende vermogensreserves voorhanden om moeiteloos de meeste luidsprekers en meerdere luidsprekerparen aan te sturen. Hiervoor heeft Cambridge de CXA61 uitgerust met twee schakelbare luidsprekergroepen.

Levering 1 - 2 weken.*

✔️ 8 weken bedenktijd!*
✔️ Klantenbeoordeling: 4,9/5!
✔️ Levering door onze chauffeurs!
✔️ Voorradig en voor 16 u. besteld? Vanavond nog geleverd!*

Cambridge Audio CXA61 – Grijs – Stereo Versterker

Over de Cambridge Audio CXA61 – Grijs – Stereo Versterker:

De Cambridge Audio CXA61 is een geïntegreerde versterker met een perfecte geluidskwaliteit en een prachtig design. Het versterkervermogen bedraagt 2x 60 Watt aan 8 Ohm en hiermee heeft deze versterker meer dan voldoende vermogensreserves voorhanden om moeiteloos de meeste luidsprekers en meerdere luidsprekerparen aan te sturen. Hiervoor heeft Cambridge de CXA61 uitgerust met twee schakelbare luidsprekergroepen.

Ten opzichte van de CXA60 voorganger heeft de CXA61 een meer minimalistische look en een chiquere Luna Grey kleurstelling gekregen. Hiermee past deze prachtige versterker perfect in elk interieur. Gelukkig is de fabrikant de hoofdtelefoonliefhebbers niet vergeten en is de 3,5mm hoofdtelefoonaansluiting op het front paneel behouden gebleven. Alle functies van deze versterker zijn eenvoudig via het front te bedienen. Bovendien levert Cambridge Audio een handige afstandsbediening mee voor nog meer bedieningsgemak.

Voldoende Aansluitmogelijkheden

De versterker beschikt over vier analoge lijningangen waarbij een van de ingangen tevens een handige 3,5mm aansluiting op het frontpaneel heeft voor een snelle toegang. Ook zijn er vier digitale ingangen beschikbaar waarvan twee optisch, een coaxiaal en een USB. Hiermee heeft deze geïntegreerde versterker meer dan voldoende aansluitingen voorhanden. De versterker heeft zelfs een pre-out zodat u met deze CXA61 eenvoudig een krachtige eindversterker of een set actieve luidsprekers kunt aansturen. Bovendien heeft de versterker een subwoofer aansluiting waarop u een actieve subwoofer kunt aansluiten voor een nog krachtiger en dieper doorlopend laag.

Upgrades van de Cambridge Audio CXA61 – Grijs – Stereo Versterker

Cambridge Audio heeft diverse upgrades in het analoge signaalpad doorgevoerd waarmee de analoge geluidskwaliteit ten opzichte van zijn voorganger nog verder is toegenomen. Deze nieuwe CXA-61 is ook voorzien van een nieuwe hoogwaardige ESS Sabre SE9010K2M DAC-chip met een maximale resolutie van 32bit / 384kHz PCM en DSD256. Hiermee presteert de digitale kant van deze geïntegreerde versterker op een nog hoger niveau dan zijn voorganger.

Bluetooth Integratie

Cambridge Audio heeft bij deze CXA61 nu ook aptX HD Bluetooth geïmplementeerd en hiermee heeft deze CXA61 versterker nu echt alles in huis om muziek af te spelen vanaf elke denkbare audiobron. Of u nu muziek wilt afspelen via een analoge bron, via de computer of heel simpel via uw smartphone, de CXA61 kan het allemaal.

Het verschil tussen de CXA61 en de CXA81 is het grotere vermogen van de CXA81 namelijk 80 Watt per kanaal ipv 60. De CXA81 heeft ook een XLR-ingang. De dac-chip in de CXA81 is het meer geavanceerde ES9016K2M-model.

Specificaties van de Cambridge Audio CXA61 – Grijs – Stereo Versterker

  • Digitale ingangen: 1 x S/PDIF coaxial, 2 x TOSLINK optical, 1 x USB audio, Bluetooth
  • Analoge ingangen: 4 x RCA, 1 x 3.5mm MP3
  • Uitgangsvermogen: 60W op 8Ohm
  • Frequentie Bereik: <5Hz– 60kHz +/-1dB

Cambridge Audio CXA61

Merk

Kleur

Grijs

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cambridge Audio CXA61 – Grijs – Stereo Versterker” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar boven