Promo

Cambridge Audio CXA81 – Grijs – Stereo Versterker

999,00

Het versterkervermogen bedraagt 2x 80 Watt aan 8 Ohm en hiermee heeft deze versterker meer dan voldoende vermogensreserves voorhanden om moeiteloos de meeste luidsprekers en meerdere luidsprekerparen aan te sturen. Hiervoor heeft Cambridge de CXA81 uitgerust met twee schakelbare luidsprekergroepen.

Beschikbaarheid: Vandaag in huis*

✔️ 8 weken bedenktijd!*
✔️ Klantenbeoordeling: 4,9/5!
✔️ Levering door onze chauffeurs!
✔️ Voorradig en voor 16 u. besteld? Vanavond nog geleverd!*

Cambridge Audio CXA81 – Grijs – Stereo Versterker

Over de Cambridge Audio CXA81 – Grijs – Stereo Versterker:

De Cambridge Audio CXA81 is een geïntegreerde versterker met een perfecte geluidskwaliteit en een prachtig design. Het versterkervermogen bedraagt 2x 80 Watt aan 8 Ohm en hiermee heeft deze versterker meer dan voldoende vermogensreserves voorhanden om moeiteloos de meeste luidsprekers en meerdere luidsprekerparen aan te sturen. Hiervoor heeft Cambridge de CXA81 uitgerust met twee schakelbare luidsprekergroepen.

Ten opzichte van de CXA80 voorganger heeft de CXA81 een meer minimalistische look en een chiquere Luna Grey kleurstelling gekregen. Hiermee past deze prachtige versterker perfect in elk interieur. Gelukkig is de fabrikant de hoofdtelefoonliefhebbers niet vergeten en is de 3,5mm hoofdtelefoonaansluiting op het front paneel behouden gebleven. Alle functies van deze versterker zijn eenvoudig via het front te bedienen. Bovendien levert Cambridge Audio een handige afstandsbediening mee voor nog meer bedieningsgemak.

Voldoende Aansluitmogelijkheden van de Cambridge Audio CXA81 – Grijs – Stereo Versterker

De versterker beschikt over vier analoge lijningangen waarbij een van de ingangen tevens een handige 3,5mm aansluiting op het frontpaneel heeft voor een snelle toegang. Ook zijn er vier digitale ingangen beschikbaar waarvan twee optisch, een coaxiaal en een USB. Hiermee heeft deze geïntegreerde versterker meer dan voldoende aansluitingen voorhanden. De versterker heeft zelfs een pre-out zodat u met deze CXA81 eenvoudig een krachtige eindversterker of een set actieve luidsprekers kunt aansturen. Bovendien heeft de versterker een subwoofer aansluiting waarop u een actieve subwoofer kunt aansluiten voor een nog krachtiger en dieper doorlopend laag.

Upgrades

Cambridge Audio heeft diverse upgrades in het analoge signaalpad doorgevoerd waarmee de analoge geluidskwaliteit ten opzichte van zijn voorganger nog verder is toegenomen. Deze nieuwe CXA-81 is ook voorzien van een nieuwe hoogwaardige ESS Sabre SE9016K2M DAC-chip met een maximale resolutie van 32bit / 384kHz PCM en DSD256. Hiermee presteert de digitale kant van deze geïntegreerde versterker op een nog hoger niveau dan zijn voorganger.

Bluetooth Integratie

Cambridge Audio heeft bij deze CXA81 nu ook aptX HD Bluetooth geïmplementeerd en hiermee heeft deze CXA81 versterker nu echt alles in huis om muziek af te spelen vanaf elke denkbare audiobron. Of u nu muziek wilt afspelen via een analoge bron, via de computer of heel simpel via uw smartphone, de CXA81 kan het allemaal.

Specificaties van de Cambridge Audio CXA81 – Grijs – Stereo Versterker

  • Digitale ingangen: 1 x S/PDIF coaxial, 2 x TOSLINK optical, 1 x USB audio, Bluetooth (integrated)
  • Analoge ingangen: 1x balanced XLR, 4 x RCA
  • Uitgangsvermogen: 80W
  • Frequentie Bereik: <5Hz– 60kHz +/-1dB

Cambridge Audio CXA81

Merk

Kleur

Grijs

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cambridge Audio CXA81 – Grijs – Stereo Versterker” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar boven