Canton Smart Connect 5.1 – Zwart – AV-Voorversterker

649,00

Breid je actieve speakers uit met de flexibele Smart Connect 5.1. De draadloze meerkanaals AV-voorversterker met Dolby Atmos®-technologie combineert tot 8 draadloze Smart Series-luidsprekers met maximaal 6 bedrade actieve luidsprekers of eindversterkers.

Uitverkocht

Canton Smart Connect 5.1 – Zwart – AV-Voorversterker

Over de Canton Smart Connect 5.1 – Zwart – AV-Voorversterker:

Slim en draadloos met Dolby Atmos® Canton Smart Connect 5.1 – Zwart – AV-Voorversterker

Breid je actieve speakers uit met de flexibele Smart Connect 5.1. De draadloze meerkanaals AV-voorversterker met Dolby Atmos®-technologie combineert tot 8 draadloze Smart Series-luidsprekers met maximaal 6 bedrade actieve luidsprekers of eindversterkers. Bovendien dient Smart Connect 5.1 als een upgrade voor elk standaard stereosysteem om virtueel 3D-thuisbioscoopgeluid te creëren. Virtual Atmos kan zelfs worden genoten met een analoge buizenversterker. De variabele connectiviteit en het gebruiksgemak met 4K-compatibele HDMI-aansluitingen stellen nieuwe normen op het gebied van moderne kamervullende muziek en thuisbioscoopgeluid. Met de functies Chromecast ingebouwd en Spotify Connect kunt u uw favoriete muziek draadloos via WLAN streamen. Of het nu stereo is, in een thuisbioscoopset met maximaal 14 luidsprekers of om een bestaande versterker op uw thuisnetwerk aan te sluiten – de mogelijkheden zijn veelzijdig.

Geluid Draadloze transmissie met hoge resolutie rechtstreeks naar uw Smart-luidsprekers.

De hoogwaardige AV-voorversterker kan worden gebruikt als verbindingscentrum en interface voor uw Smart-luidsprekers en eindversterkers. De overdracht met hoge resolutie tot 24 bit / 96 kHz vormt de basis voor indrukwekkende geluidservaringen. U kunt draadloos streamen naar maximaal 8 Smart-luidsprekers en via een kabel naar nog eens 6 actieve luidsprekers of eindversterkers. De multidimensionale virtualizer maakt buitengewoon 3D-surroundgeluid mogelijk – zelfs in stereomodus. Of het nu gaat om stereostreaming of bekabeld via chinch, aangesloten als home cinema-set of als interface om uw versterker met WLAN te verbinden – de mogelijkheden zijn veelzijdig en uniek.

Muziek streamen. In elke kamer met de Canton Smart Connect 5.1 – Zwart – AV-Voorversterker

Met Smart Connect 5.1 stream je je favoriete muziek in de beste overdrachtskwaliteit. Sluit uw Connect 5.1 aan op uw thuisnetwerk en stream uw muziek draadloos vanaf uw smartphone, tablet of pc zonder onderbrekingen. Uw favoriete nummers kunnen in hoge kwaliteit worden gestreamd van meer dan 200 streaming-servicepartners via WLAN met de geïntegreerde Chromecast ingebouwd-technologie. Met de ingebouwde Spotify Connect kun je met één druk op de knop je favoriete muziek streamen. Breid je Smart Multiroom System in de loop van de tijd uit, perfect aangepast aan elke woonkamersituatie. De Canton Smart Series levert geluid van topkwaliteit voor iedereen – in elke kamer.

Controlecentrum voor home cinema geluid en beeld.

Dankzij de vier HDMI-aansluitingen met ARC en HDCP2.2 komt het scherpe tv-beeld in 4K Ultra HD met opwindend geluid tot leven. De Smart Connect 5.1 ondersteunt Dolby Atmos, DTS HD en het videoformaat HDR (High Dynamic Range) als meerkanaals geluidsformaten. Met de on-screen display op de tv stel je het systeem gemakkelijk in en stem je het perfect af op jouw geluidsvoorkeuren. De Smart Connect 5.1 functioneert als controlecentrum voor een grote verscheidenheid aan spelers, van cd-spelers, gameconsoles en klassieke radio-ontvangers tot muziekstreaming via smartphones, naast een directe verbinding met de tv. De vrij configureerbare in- en uitgangen bieden een flexibele aansluitmogelijkheid voor uw actieve luidsprekers, eindversterkers en andere hulpapparatuur.

3D-geluidsupgrade voor uw versterker.

De Smart Connect 5.1 maakt het mogelijk om uw bestaande stereoversterker in het WLAN te integreren. Als 3D Audio DAC levert hij Virtual Surround Sound aan uw bestaande stereo-installatie. De krachtige DSP en Virtualizer maken 3D-surroundgeluid van alle kanten mogelijk – zelfs in stereomodus. Daarnaast kan Smart Connect 5.1 via HDMI worden aangesloten op je tv en worden aangesloten op andere Smart-speakers om een thuisbioscoopopstelling te creëren. U kunt uw bestaande stereoversterker nu eenvoudig omtoveren tot een thuisbioscoopversterker.

Eenvoudige installatie met de Google Home-app.

Met de gratis Google Home-app voor iOS en Android kun je Smart Connect 5.1 eenvoudig vanaf je smartphone instellen en beheren. De Smart Connect 5.1 ondersteunt zowel 2,4 GHz als 5 GHz WLAN-verbindingen. Eenmaal geïntegreerd in uw thuisnetwerk, is Smart Connect 5.1 altijd up-to-date met automatische software-updates.

Gebruiksvriendelijke bediening van de Canton Smart Connect 5.1 – Zwart – AV-Voorversterker

Door gebruik te maken van het geïntegreerde toetsenbord aan de bovenzijde van het glas of de optionele Smart afstandsbediening bedien je Connect 5.1 gemakkelijk. Je ziet de instellingen via het on-screen display op de tv of op het ingebouwde led-display.

Genieten van hoge kwaliteit.

Met een warmtebehandelde, snij- en krasbestendige glazen bovenkant biedt de Smart Connect 5.1 de hoogste fabricagekwaliteit, zowel van binnen als van buiten.

Specificaties van de Canton Smart Connect 5.1 – Zwart – AV-Voorversterker:

Type Wireless AV-preamplifier
Connection 1 x HDMI® Output (with ARC)
3 x HDMI® Input (with 3D, 4K)
1 x Digital (optisch)
1 x Digital (Coax)
2 x Analog (Chinch)
5 x Pre-Out (Chinch)
1 x Sub Out
Features Bluetooth® 4.0
Dolby Digital® decoder
DTS Digital Surround™ decoder
Stereo & Surround Sound
bass, mid and treble control
Touch panel on the top
LED Display
Special Features simple one-cable installation – just one cable to your TV and one cable for power
IR-learn-function – controllable with TV-remote
Automatic on/off switch with TV
ECO Mode – selectable power save mode (On/Off)
Bluetooth Select – automatic selection of bluetooth input
IR-delete-function – simple deleting of unwanted learnfunctions
Direct input selection – ideal learnable smart remotes
Lip-Sync – for exact speech synchronization
Equalizer – 3 Presets to adjust the acoustics to the setup location
Easy-Pairing – easiest connection with source device
Warranty 2 years
Dimensions (WxHxD) 24,5 x 5,2 x 14 cm
(9.7″ x 2″ x 5.5″)
Weight 1.23 kg
Power consumption 0.46 watts (ECO Standby)
Carton Content Smart Connect 5.1
Power cord
Short manual
Packaging 10,5 x 33 x 21,5 cm (4,1″ x 13″ x 8,5″)
Weight including packaging 1,76 kg

Website van de fabricant bekijken.

Alle Canton surround producten bekijken.

Merk

Kleur

Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Canton Smart Connect 5.1 – Zwart – AV-Voorversterker” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar boven