Focal Astral 16 – Zwart – AV Versterker

21000,00

Zoals elke echte dirigent die het beste uit zijn orkest haalt, haalt Astral 16 het allerbeste uit high-fidelity en in-wall/plafondluidsprekers door alle componenten perfect op elkaar af te stemmen binnen een sensationele Home Cinema-installatie

Levering 1 - 2 weken.*

✔️ 8 weken bedenktijd!*
✔️ Klantenbeoordeling: 4,9/5!
✔️ Levering door onze chauffeurs!
✔️ Voorradig en voor 16 u. besteld? Vanavond nog geleverd!*

Focal Astral 16 – Zwart – AV Versterker

Over de Focal Astral 16 – Zwart – AV Versterker:

DE MAGIE VAN DE BIOSCOOP, THUIS! – AUDIO-VIDEO-PROCESSOR EN VERSTERKER, de Focal Astral 16 – Zwart – AV Versterker

Zoals elke echte dirigent die het beste uit zijn orkest haalt, haalt Astral 16 het allerbeste uit high-fidelity en in-wall/plafondluidsprekers door alle componenten perfect op elkaar af te stemmen binnen een sensationele Home Cinema-installatie. Astral 16 integreert een Class D Pascal Audio-versterker en heeft 16 kanalen, waarvan 12 versterkt en 4 voorversterkt (gebalanceerde XLR-uitgangen) en volledig gewijd aan audio (filtering, egalisatie, basbeheer, enz.). Dit oerdegelijke fundament is je officiële uitnodiging voor een meeslepende reis door beeld en geluid van ongeëvenaarde kwaliteit (samplingfrequentie ondersteund tot 192 kHz).

ALLE AUDIOFORMATEN

Astral 16 dekt alle audioformaten: Dolby Atmos®, DTS:X™, Auro-3D® enz.
Uitgerust met technologie die aanpassingen mogelijk maakt op basis van kamerkenmerken (kamerkalibratie, met Dirac Live®) en geleverd met een gekalibreerde meetmicrofoon, kan Astral 16 nauwkeurig worden afgesteld om aan alle mogelijke akoestische omgevingen en wensen te voldoen.

iPad-app – EINDELOZE CONFIGURATIEOPTIE

Astral 16 wordt geleverd met een app die beschikbaar is in de App Store (via iPad) om het gewenste systeem kamer voor kamer aan te sturen, evenals technische ondersteuning (Remote Monitoring) voor apparatuurdiagnose op elk moment.

COMPATIBILITEIT van de Focal Astral 16

Astral 16 is compatibel met Control4, Crestron, Elan, Savant en RTI.
Het profiteert van het potentieel van deze toonaangevende interfaces om op afstand controle over uw hele systeem te bieden.

Dit product bekijken op de website van de fabrikant.

Alle surround apparaten van Focal bekijken.

Merk

Kleur

Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Focal Astral 16 – Zwart – AV Versterker” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar boven