Focal Dôme Flax 5.1 + Sub Air – Wit – Surround Set

1999,00

Dôme Flax, het vlaggenschip van Focal’s Home Cinema-assortiment, is nu verkrijgbaar als 5.1.2-pakket om u de ultieme ervaring op het gebied van 3D-geluid te bieden. Geniet thuis van het ultrarealistische geluid van bioscopen die zijn uitgerust met de innovatieve Dolby Atmos®-technologie.

Levering 1 - 2 weken.*

✔️ 8 weken bedenktijd!*
✔️ Klantenbeoordeling: 4,9/5!
✔️ Levering door onze chauffeurs!
✔️ Voorradig en voor 16 u. besteld? Vanavond nog geleverd!*

Focal Dôme Flax 5.1 + Sub Air – Wit – Surround Set

Over de Focal Dôme Flax 5.1 + Sub Air – Wit – Surround Set:

5.1.2 Home cinema-systeem compatibel met dolby atmos®

Dôme Flax, het vlaggenschip van Focal’s Home Cinema-assortiment, is nu verkrijgbaar als 5.1.2-pakket om u de ultieme ervaring op het gebied van 3D-geluid te bieden. Geniet thuis van het ultrarealistische geluid van bioscopen die zijn uitgerust met de innovatieve Dolby Atmos®-technologie. Dit Home Cinema-systeem bestaat uit zeven luidsprekers van Franse makelij: vijf Dôme Flax-satellietluidsprekers, twee 300ICW4 In-Ceiling-luidsprekers en een Sub Air-subwoofer.
Dit 5.1.2-pack combineert een compact ontwerp, optimale integratie in huis en hoogwaardige akoestiek dankzij de toevoeging van twee discrete “In-Ceiling”-luidsprekers die eenvoudig te installeren zijn dankzij het exclusieve EQI-systeem (Easy Quick Install).

Dolby Atmos®-technologie – ontdek echt 3d-geluid met de Focal Dôme Flax 5.1 + Sub Air – Wit – Surround Set

Geniet in het comfort van uw huis van geluid dat past bij bioscopen uitgerust met Dolby Atmos® dankzij dit eenvoudig te installeren systeem met een sober maar geavanceerd ontwerp.
Ontdek het ongekende ruimtelijke en akoestische realisme van dit productassortiment door opmerkelijke neutraliteit en dynamiek, evenals de weergave van de kleinste geluiden; alle akoestische kwaliteiten die zo belangrijk zijn voor de akoestische signatuur van Focal.
Dolby Atmos®-technologie biedt echt 3D-geluid door een verticale dimensie toe te voegen, dat wil zeggen de voortplanting van geluidsgolven die worden uitgezonden door een nieuwe bron: het plafond. Zo is het oorspronkelijke Dôme 5.1-systeem uitgebreid met twee plafondinbouwluidsprekers. Deze nieuwe dimensie zorgt voor nog meer precisie en realisme voor een multichannel-ervaring die bioscopen waardig is.

Hoogwaardig systeem – thuis-cinema-ervaring

Nieuwe generatie

Deze Dôme-luidsprekers zijn voorzien van vlasconussen die in Saint-Etienne zijn vervaardigd met in Frankrijk geteeld vlas. Dit natuurlijke materiaal is zowel licht als stijf en kan zeer hoge prestaties leveren, met name op het gebied van demping en geluidsverspreiding. Het resultaat is een homogener geluid, verbeterde dynamiek en een nauwkeuriger register, met name in de hoge frequenties; genoeg om alle liefhebbers van puur en natuurlijk geluid te verleiden dat volledig trouw is aan de originele opname.
Met een draaibare kop en eenvoudig te installeren op een tv-standaard of aan de muur, zijn Dôme-luidsprekers perfect voor mensen die op zoek zijn naar een meerkanaals systeem zonder vloerruimte in beslag te nemen.

300ICW4 luidsprekers in het plafond van de Focal Dôme Flax 5.1 + Sub Air – Wit – Surround Set

De 300ICW4 plafondinbouwluidsprekers worden in het plafond van uw thuisbioscoop geïntegreerd om het verticale kanaal van de soundtrack weer te geven. Ze hebben dezelfde tweeter en dezelfde 4″ natuurlijke vlassandwichconusluidsprekerdriver als de vijf Dôme Flax-satellietluidsprekers.
De installatie van de 300ICW4 is dankzij het exclusieve EQI-systeem (Easy Quick Install) in een mum van tijd en zonder enig gereedschap maximaal vereenvoudigd. Ze worden geleverd met 2 soorten roosters, zijn frameloos en kunnen worden geverfd, waardoor ze ultra-discreet zijn.

Sub air, de krachtige en discreet subwoofer

De finishing touch van dit systeem is de intense en diepe bas die wordt geleverd door de draadloze Sub Air-subwoofer. Deze krachtige subwoofer kan bijna overal worden geïnstalleerd. De Sub Air, met zijn 150W BASH®-versterker en zijn krachtige 81/4″ woofer, vormt een perfecte aanvulling op uw Dôme Flax-systeem.

Dus originele vlaskegel, de Focal Dôme Flax 5.1 + Sub Air – Wit – Surround Set

De vlaskegels worden sinds 2013 exclusief door Focal in Frankrijk gemaakt. Met hun originele ontwerp zijn de kegels volledig gericht op akoestische prestaties. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige vlasvezel omsloten door twee dunne lagen glasvezel. F-kegels worden gekenmerkt door hun natuurlijke geluid, met weinig kleuring, hun rijke weergave in het middenbereikregister en hun strakkere bas. De lichtheid van de vezel voldoet aan de criteria van hoge interne demping, hoge snelheid en hoge buigstijfheid. Vlas is twee keer zo licht als glasvezel, omdat de vezel hol is. Het heeft ook een zeer lage elasticiteit, waardoor het ideaal is om de buigstijfheid van een sandwichstructuur te vergroten.

Dit product bekijken op de website van de fabrikant.

Alle luidsprekers van Focal bekijken.

Merk

Kleur

Wit

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Focal Dôme Flax 5.1 + Sub Air – Wit – Surround Set” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar boven