Focal Inclined Support 1000 ICW10 – Zwart – Luidspreker Accessoire

199,00

De Focal Inclined Support ICW10 is het perfecte accessoire om het geluid van je luidsprekers te optimaliseren. Door de luidsprekers te kantelen en het geluid te richten naar de gewenste positie, creëer je een op maat gemaakt systeem voor een verbeterde akoestiek en een persoonlijker geluid.

Levering 1 - 2 weken.*

✔️ 8 weken bedenktijd!*
✔️ Klantenbeoordeling: 4,9/5!
✔️ Levering door onze chauffeurs!
✔️ Voorradig en voor 16 u. besteld? Vanavond nog geleverd!*

Focal Inclined Support 1000 ICW10 – Zwart – Luidspreker Accessoire

Over de Focal Inclined Support 1000 ICW10 – Zwart – Luidspreker Accessoire:

Opgelet: Dit artikel bevat enkel de luidspreker accessoire! De luidspreker is NIET inbegrepen!

Creëer een op maat gemaakt geluidssysteem met de Focal Inclined Support 1000 ICW10 – Zwart – Luidspreker Accessoire

Als je op zoek bent naar een manier om het geluid van je luidsprekers te optimaliseren, dan kan de Focal Inclined Support ICW10 de oplossing zijn. Dit accessoire is een schuine hoekbeugel die je kunt gebruiken om de luidspreker te kantelen. Hierdoor kun je het geluid precies richten naar de positie die je wilt en genieten van een op maat gemaakt geluidssysteem.

Verbetert de akoestiek van je kamer

Een van de voordelen van het gebruik van de Focal Inclined Support ICW10 is dat het de akoestiek van je kamer kan verbeteren. Wanneer je luidsprekers op de juiste hoek zijn gericht, kan het geluid zich gelijkmatiger door de kamer verspreiden. Dit kan resulteren in een betere balans van de bas, midden en hoge tonen.

Maakt het geluid persoonlijker

Een op maat gemaakt systeem met de Focal Inclined Support ICW10 kan ook leiden tot een persoonlijker geluid. Door de luidsprekers aan te passen aan jouw luisterpositie, kun je een geluid creëren dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften en voorkeuren. Dit kan de luisterervaring aanzienlijk verbeteren en je laten genieten van je favoriete muziek op een manier die voor jou het meest aangenaam is.

Conclusie over de Focal Inclined Support 1000 ICW10

Als je op zoek bent naar een manier om het geluid van je luidsprekers te verbeteren en een op maat gemaakt systeem te creëren, dan is de Focal Inclined Support ICW10 zeker een overweging waard. Met dit accessoire kun je de hoek van je luidsprekers aanpassen en het geluid richten naar de positie die je wilt. Dit kan de akoestiek van je kamer verbeteren en een persoonlijker geluid creëren.

Alle inbouwluidspreker accessoires van Focal bekijken.

Merk

Kleur

Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Focal Inclined Support 1000 ICW10 – Zwart – Luidspreker Accessoire” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar boven