Focal OnWall Frame 1000 IWLCR Utopia – Wit – Inbouwluidspreker Accessoire

549,00

Het nieuwe frame-assortiment maakt wandmontage van deze uitzonderlijke inbouwluidsprekers mogelijk. Deze slanke frames zijn voorzien van trillingdempende muurnoppen en beschermend vilt voor een optimale integratie op elk oppervlak, alleen verticaal.

Levering 1 - 2 weken.*

✔️ 8 weken bedenktijd!*
✔️ Klantenbeoordeling: 4,9/5!
✔️ Levering door onze chauffeurs!
✔️ Voorradig en voor 16 u. besteld? Vanavond nog geleverd!*

Focal OnWall Frame 1000 IWLCR Utopia – Wit – Inbouwluidspreker Accessoire

Over de Focal OnWall Frame 1000 IWLCR Utopia – Wit – Inbouwluidspreker Accessoire:

Nieuw assortiment frames voor wandmontage van inbouwluidsprekers, de Focal OnWall Frame 1000 IWLCR Utopia – Wit – Inbouwluidspreker Accessoire

Als u op zoek bent naar een manier om uw inbouwluidsprekers te integreren in uw wanddecoratie, dan is het nieuwe assortiment frames voor wandmontage van Focal misschien wel de oplossing voor u. Het frame-assortiment maakt het mogelijk om de luidsprekers op een slanke en esthetische manier te monteren op elk oppervlak. De trillingdempende muurnoppen en het beschermende vilt zorgen voor een optimale integratie zonder dat de prestaties van de luidsprekers worden aangetast.

Optimale integratie met beschikbare afwerkingen, de Focal OnWall Frame 1000 IWLCR Utopia

Het frame-assortiment is verkrijgbaar in twee afwerkingen: White High Gloss en Raw White. Deze afwerkingen bieden een optimale integratie met verschillende wanddecoratiestijlen. De White High Gloss afwerking geeft een moderne en verfijnde uitstraling, terwijl de Raw White afwerking een meer natuurlijke en tijdloze uitstraling heeft. Met deze afwerkingen kan het frame-assortiment opgaan in de wand, waardoor de luidsprekers minder opvallen.

Frame apart verkrijgbaar

Het frame-assortiment is ontworpen als optionele extra en wordt apart verkocht van de luidsprekers zelf. Het frame is alleen geschikt voor verticale wandmontage en biedt een optimale integratie van de luidsprekers op de wand. Het is belangrijk om op te merken dat het frame niet kan worden gebruikt als vervanging voor een inbouwbehuizing. Het is alleen bedoeld om de luidsprekers op een esthetische manier op de wand te monteren.

Conclusie over de Focal OnWall Frame 1000 IWLCR Utopia

Het nieuwe assortiment frames voor wandmontage van Focal biedt een oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een esthetische manier om inbouwluidsprekers te integreren in hun wanddecoratie. Het frame-assortiment is verkrijgbaar in twee afwerkingen en biedt een optimale integratie van de luidsprekers op elk oppervlak. Het is belangrijk om op te merken dat het frame apart wordt verkocht en alleen geschikt is voor verticale wandmontage.

Dit product bekijken op de website van de fabrikant.

Alle inbouwluidsprekers van Focal bekijken.

Merk

Kleur

Wit

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Focal OnWall Frame 1000 IWLCR Utopia – Wit – Inbouwluidspreker Accessoire” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar boven