Focal OnWall Frame 1000 IWSUB Utopia – Wit – Inbouwluidspreker Accessoire

329,00

Het nieuwe frame-assortiment maakt wandmontage van deze uitzonderlijke inbouwluidsprekers mogelijk. Deze slanke kaders zijn voorzien van trillingdempende muurnoppen en beschermvilt voor een optimale integratie op elke ondergrond, zowel verticaal als horizontaal. Ze zijn speciaal ontworpen om de montage van uw subwoofer met de 1000 IWLCR Utopia-luidspreker te vergemakkelijken.

Levering 1 - 2 weken.*

✔️ 8 weken bedenktijd!*
✔️ Klantenbeoordeling: 4,9/5!
✔️ Levering door onze chauffeurs!
✔️ Voorradig en voor 16 u. besteld? Vanavond nog geleverd!*

Focal OnWall Frame 1000 IWSUB Utopia – Wit – Inbouwluidspreker Accessoire

Over de Focal OnWall Frame 1000 IWSUB Utopia – Wit – Inbouwluidspreker Accessoire:

Frame-assortiment voor wandmontage, de Focal OnWall Frame 1000 IWSUB Utopia – Wit – Inbouwluidspreker Accessoire

Als u op zoek bent naar een uitzonderlijke inbouwluidspreker voor thuisbioscoop- of stereo-luistersessies, dan is de 1000 IWSUB Utopia wellicht de perfecte keuze voor u. Dankzij zijn innovatieve ontwerp biedt deze subwoofer een ongeëvenaarde basweergave en een verfijnd geluid, zonder dat u uw kamer hoeft aan te passen. Bovendien is deze subwoofer nu nog eenvoudiger te monteren, dankzij het nieuwe frame-assortiment dat speciaal hiervoor is ontworpen.

Trillingdempende muurnoppen

Het frame-assortiment is voorzien van trillingdempende muurnoppen die helpen bij het minimaliseren van ongewenste resonanties en vibraties. Hierdoor kan de subwoofer optimaal presteren en wordt het geluid niet verstoord door externe factoren. De muurnoppen zorgen ook voor een veilige en stabiele montage van de subwoofer, waardoor deze niet verschuift of beweegt tijdens gebruik.

Beschermvilt voor optimale integratie van de Focal OnWall Frame 1000 IWSUB Utopia

Het frame-assortiment is ook voorzien van beschermvilt om een optimale integratie op elke ondergrond te garanderen, zowel verticaal als horizontaal. Het vilt voorkomt krassen of beschadigingen aan de muur of de ondergrond en zorgt ervoor dat de subwoofer stevig en veilig gemonteerd kan worden. Het frame-assortiment is verkrijgbaar in twee afwerkingen: White High Gloss en Raw White kant-en-klaar.

Optionele extra bij de Focal OnWall Frame 1000 IWSUB Utopia

Let op: het frame-assortiment is een optionele extra en wordt niet standaard meegeleverd met de subwoofer. Als u de subwoofer wilt monteren, moet u het frame-assortiment apart aanschaffen. Het frame is speciaal ontworpen om de montage van uw subwoofer met de 1000 IWLCR Utopia-luidspreker te vergemakkelijken, waardoor u een volledig op maat gemaakte installatie kunt creëren. Met het frame-assortiment kunt u uw subwoofer en luidspreker veilig en stabiel monteren, terwijl u profiteert van een optimale geluidskwaliteit en een verfijnde esthetiek in uw interieur.

Dit product bekijken op de website van de fabrikant.

Alle inbouwluidsprekers van Focal bekijken.

Merk

Kleur

Wit

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Focal OnWall Frame 1000 IWSUB Utopia – Wit – Inbouwluidspreker Accessoire” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar boven