Focal Sub 600 P – Zwart – Subwoofer

899,00

De Sub 600P-subwoofer levert een diepe, krachtige en gecontroleerde bas en is ontworpen voor zowel hifi-luisteren als thuisbioscoopgebruik. Met een klasse D 600-watt versterker, Polyflex-luidsprekerdriver en gesloten ontwerp, biedt deze moderne subwoofer een stijlvolle en discrete toevoeging aan uw luisterruimte.

Levering 1 - 4 weken.*

✔️ 8 weken bedenktijd!
✔️ Klantenbeoordeling: 4,9/5!
✔️ Levering door onze chauffeurs!
✔️ Voorradig en voor 16 u. besteld? Vanavond nog geleverd!*

Focal Sub 600 P – Zwart – Subwoofer

Over de Focal Sub 600 P – Zwart – Subwoofer:

Krachtige en gecontroleerde bas voor thuisbioscoopsystemen

De Sub 600 P-subwoofer is ontworpen om zowel voor hifi-luisteren als thuisbioscoopgebruik te worden gebruikt. Deze subwoofer is een perfecte aanvulling op uw thuisbioscoopsysteem omdat het een diepe, krachtige en gecontroleerde bas levert. Wanneer deze subwoofer wordt geïntegreerd in uw thuisbioscoopsysteem, kunt u genieten van een nog sensationelere en realistischere onderdompeling in de films die u bekijkt.

Krachtige 600-watt versterker voor hoge prestaties, de Focal Sub 600 P – Zwart – Subwoofer

De Sub 600 P-subwoofer maakt gebruik van een klasse D 600-watt versterker om de Polyflex-luidsprekerdriver met een diameter van 1113/16″ (30 cm) aan te sturen. Dit zorgt ervoor dat de subwoofer in staat is om een hoog vermogen te leveren en een diepe, krachtige bas te produceren. De versterker is ontworpen om de subwoofer aan te sturen en te voorkomen dat deze overbelast raakt, waardoor het geluid helder en gedetailleerd blijft.

Polyflex-luidsprekerdriver met zwaardere, stijvere conus

De Sub 600 P-subwoofer maakt gebruik van een Polyflex-luidsprekerdriver met een diameter van 1113/16″ (30 cm). Deze driver heeft een zwaardere, stijvere conus dan traditionele luidsprekerdrivers, waardoor hij in staat is om een hoger vermogen te leveren en een diepere bas te produceren. Dit maakt de subwoofer ideaal voor gebruik in thuisbioscoopsystemen en andere geluidstoepassingen waarbij een diepe, krachtige bas gewenst is.

Gesloten ontwerp voor natuurgetrouw geluid met de Focal Sub 600 P – Zwart – Subwoofer

De Sub 600 P-subwoofer heeft een gesloten ontwerp, wat betekent dat de lucht in de behuizing niet vrij kan bewegen. Dit heeft als voordeel dat storende geluiden worden vermeden en het originele geluidssignaal zo natuurgetrouw mogelijk wordt weergegeven. Het gesloten ontwerp zorgt ervoor dat de subwoofer nauwkeuriger en sneller kan reageren op de muziek of het geluid dat wordt afgespeeld.

Modern design voor een discrete toevoeging aan uw luisterruimte

De Sub 600 P-subwoofer is niet alleen krachtig en accuraat, maar heeft ook een modern design. De subwoofer heeft een hoogglans zwarte afwerking en een behuizing van geborsteld MDF, wat zorgt voor een stijlvolle en discrete toevoeging aan uw luisterruimte. Het magnetische rooster zorgt ervoor dat de subwoofer er niet alleen modern uitziet, maar ook gemakkelijk te onderhouden is.

Dit product bekijken op de website van de fabrikant.

Alle subwoofers van Focal bekijken.

Merk

Kleur

Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Focal Sub 600 P – Zwart – Subwoofer” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar boven