Fyne Audio F3-12 Zwart Eiken Fineer

899,00

Uitverkocht

Categorie:

Als je echt laag zoekt om wat men zo mooi blockbusters noemt echt tot hun recht te laten komen, heeft Fyne Audio de perfecte oplossing in huis met de F3 Serie actieve subwoofers. De DDX Direct Digital Amplification met geavanceerde DSP technologie sturen de 8”, 10” en 12” modellen uit de serie perfect aan.

Vier grote voeten zorgen voor precies de juiste koppeling met de vloer, terwijl de afgestemde poorten de broekspijpen extra laten wapperen. De behuizing is uitgevoerd in high density MDF en kleurt minimaal door interne verstevigingen. Het ingetogen Black Ash uiterlijk laat ze onopvallend hun werk verrichten.

De toegepaste DSP technologie laat deze serie ver boven hun prijsstelling presteren en laat tevens de 85Hz laagdoorlaatfilters van de LFE en de stereo ingang, het automatische dynamische bereik en de overspanningsbeveiliging bedienen. Ook een speciale Fyne Audio Bass Boost van +3dB behoort tot de mogelijkheden. De triggeraansluiting en de Fasedraai functionaliteit maken het geheel af.

12” subwoofer met 520 W versterker. Neerwaarts gerichte poort.

Specificaties:

  • Uitgangsvermogen: 40-180 W
  • Freq. Respons: 28 Hz
  • Bass boost: 30 Hz – 70 Hz
  • Afmetingen (h x b x d): 48 x 37,5 x 44,3 cm
  • Gewicht: 20 kg
Merk

Kleur

Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fyne Audio F3-12 Zwart Eiken Fineer” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar boven