Promo

Fyne Audio F301 Licht Eiken Vinyl – 1 paar – Showroommodel

283,50

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Categorieën: ,

Bescheiden van prijs, onbehoorlijk goed van klank. Zo laten zich de luidsprekers uit
de F300 Serie het makkelijkst omschrijven. En dat is ook niet vreemd als je je bedenkt dat de ontwerpers zoveel mogelijk kennis en ervaring, opgedaan met de duurdere lijnen, hebben verwerkt in deze F300 Serie.

Met vijf modellen kan alles wat je je maar kan wensen op weergavegebied worden gerealiseerd. Of het nu gaat om intiem stereo, een groots geluid of home cinema, alles kan. De vijf modellen zijn onderverdeeld in twee boekenplank luidsprekers, twee vloerstaande luidsprekers en een center luidspreker. Wat alle modellen gemeen hebben, is een zeer solide bouw voor de juiste mate van stijfheid van de kast constructie.

De MDF behuizingen zijn intern versterkt en afgewerkt met hoogwaardig vinyl. De afwerking is naar keuze in zwart essen, licht eiken of walnoot. Op het wisselfilter kom je componenten tegen die op dit prijspeil doorgaans niet gebruikt worden. De FyneFlute™ technologie wordt ook hier toegepast, evenals de speciale papiermix waarvan de conussen zijn gefabriceerd. Een polyester dometweeter van 25mm verzorgt het zijdezachte hoog.

Fyne Audio doet er echt alles aan om de investering in een paar luidsprekers tot een groot genoegen te maken. Iedereen in het team heeft in ieder geval zijn deel aan enthousiasme en ervaring in geïnvesteerd, veelal in tientallen jaren
opgebouwd. En dat hoor je.

2-weg bassreflex

Specificaties:

Aanbevolen vermogen: 25-100 W
Impedantie: 8 Ohm
Gevoeligheid: 89 dB
Freq. weerg.: 44 Hz – 28 kHz
Afmetingen (h x b x d): 30 x 19 x 27,1 cm

Luidsprekertype

Boekenplank

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fyne Audio F301 Licht Eiken Vinyl – 1 paar – Showroommodel” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar boven