Promo

Fyne Audio F501 Zwart Eiken Fineer – 1 paar – Showroommodel

1199,00

Uitverkocht

Categorie:

Vol met muziek. Dat is de eerste gedachte bij het beluisteren van een luidspreker uit de F500 Serie. Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat een luidspreker voor dit geld zó goed kan klinken?

Het geheim zit ‘m echt in het kennisniveau van de Fyne Audio techneuten, onder leiding van Dr. Paul Mills. Het Fyne Audio design team heeft met de F500 Serie een statement willen maken. Eigenlijk dezelfde statement als die van de F1 Serie, maar dan voor een fractie van de kosten.

Alle nieuwe technologieën zijn uit de kast getrokken, FyneFlute™, BassTrax™ en IsoFlare™. Resultaat? Een partij muziek waarvan de gemiddelde dirigent van zijn stokje zou gaan. De modellen uit de F500 Serie laten zich supermakkelijk plaatsen en zijn ook nog eens door iedere versterker eenvoudig aan te sturen.

De constructie van de behuizing stijgt net als de gebruikte componenten op het wisselfilter ver boven het prijsniveau uit. Fyne Audio heeft de pointsource weergever niet alleen opnieuw uitgevonden, Fyne Audio is bezig dit principe een plaats in ons collectieve gehoor te geven. Dit moet je horen. Zo simpel is het.

6” IsoFlare™ unit met 25 mm titanium dometweeter en 6” woofer.
Laagafstemming door 2 afgestemde poorten in ontkoppelde reflexkamer i.c.m. BassTrax™.

Specificaties:

Aanbevolen vermogen: 35-150W
Impedantie: 8 Ohm
Gevoeligheid: 90 dB
Freq. weerg. 36Hz – 34 kHz
Afmetingen (h x b x d): 98,4 x 20 x 32 cm
Gewicht: 18,9 kg

Luidsprekertype

Vloerstaand

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fyne Audio F501 Zwart Eiken Fineer – 1 paar – Showroommodel” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar boven