Fyne Audio FS8 Stand – Zwart – Luidspreker Standaard

649,00

De Fyne Audio FS8 Stand is de perfecte luidsprekerstandaard voor optimale ondersteuning en verbeterde geluidskwaliteit van je Fyne Audio stand mount luidsprekers. Met zijn stevige constructie en hoogwaardige afwerking is deze stand een veelzijdige en duurzame keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige luidsprekerstandaard.

Levering 1 - 2 weken.*

✔️ 8 weken bedenktijd!*
✔️ Klantenbeoordeling: 4,9/5!
✔️ Levering door onze chauffeurs!
✔️ Voorradig en voor 16 u. besteld? Vanavond nog geleverd!*

Fyne Audio FS8 Stand – Zwart – Luidspreker Standaard

Over de Fyne Audio FS8 Stand – Zwart – Luidspreker Standaard:

De Fyne Audio FS8 Stand: een optimale ondersteuning voor je luidsprekers

De Fyne Audio FS8 Stand is speciaal ontworpen om een optimale ondersteuning te bieden aan de Fyne Audio stand mount luidsprekers. Met de dedicated fixing points en bouten is deze stand geschikt voor de F700, F701 en F1-8, maar met behulp van de optionele adapterplaat en pressure sensitive putty is deze ook geschikt voor de F1-5.

Een stevige constructie

De FS8 stand is ontworpen om maximale stijfheid te bieden aan je luidsprekers. De stand is voorzien van een stalen bovenplaat die zorgt voor een stevige bevestiging van je luidsprekers. Daaronder bevindt zich een gecontoureerde aluminium mass loading central column met een geïntegreerd kabelmanagementsysteem. De sculpted plinth, gemaakt van aluminium, zorgt voor een stabiele ondergrond en maakt het gemakkelijk om de stand te nivelleren op een solide platform.

Veelzijdig inzetbaar, de Fyne Audio FS8 Stand – Zwart – Luidspreker Standaard

De FS8 stand is ideaal voor de F1-5 luidsprekers, maar kan ook gebruikt worden voor de F700, F701 en F1-8 met behulp van de speciale bevestigingspunten en bouten. De stand kan ook aangepast worden met de optionele adapterplaat en pressure sensitive putty. Dit maakt de FS8 stand een veelzijdige en flexibele keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige luidsprekerstandaard.

Degelijk en duurzaam

De FS8 stand is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. De stand is afgewerkt met een satijnen anodisatie en gepolijst, wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Bovendien zijn de twin 8mm dikke platen gescheiden door aluminium afstandhouders die zware torens vormen voor de vloerkoppelingspikes en hun grote geribbelde vergrendelingsringen. De machinaal bewerkte aluminium cups beschermen de houten vloer tegen beschadigingen.

Een aanvulling op je luidsprekers

De FS8 stand is gebouwd in het Verenigd Koninkrijk en is een perfecte aanvulling op je Fyne Audio stand mount luidsprekers. Met zijn hoogwaardige afwerking en stevige constructie biedt deze stand de optimale ondersteuning voor je luidsprekers en zorgt het voor een verbeterde geluidskwaliteit.

Technische specificaties van de Fyne Audio FS8 Stand – Zwart – Luidspreker Standaard:

Stand Height – excluding spikes 644mm (25.4”)
Stand Top Plate Dimensions 250mm x 160mm (9.8 x 6.3”)
Base Plate Dimensions – WxD 348mm x 400mm (13.7 x 15.7”)
Weight – Each 9.8kg (21.6lbs)

Dit product bekijken op de website van de fabrikant.

Alle luidspreker accessoires van Fyne Audio bekijken.

Merk

Kleur

Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fyne Audio FS8 Stand – Zwart – Luidspreker Standaard” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar boven