Integra DRX-8.4 – Network AV Receiver – 11.4

3999,00

De beste in zijn klasse, de Integra DRX-8.4 11.4-kanaals netwerk-AV-receiver levert alle nuance en kracht die artiesten en makers bedoeld hebben voor moderne huizen over de hele wereld. State-of-the-art functies en geavanceerde technologieën zorgen voor een robuuste thuisbioscoopervaring en het hele thuisecosysteem.

Vandaag in huis*

✔️ 8 weken bedenktijd!*
✔️ Klantenbeoordeling: 4,9/5!
✔️ Levering door onze chauffeurs!
✔️ Voorradig en voor 16 u. besteld? Vanavond nog geleverd!*

Integra DRX-8.4 – Network AV Receiver – 11.4

Over de Integra DRX-8.4 – Network AV Receiver – 11.4

De beste in zijn klasse, de Integra DRX-8.4 11.4-kanaals netwerk-AV-receiver levert alle nuance en kracht die artiesten en makers bedoeld hebben voor moderne huizen over de hele wereld. State-of-the-art functies en geavanceerde technologieën zorgen voor een robuuste thuisbioscoopervaring en het hele thuisecosysteem.

Superieure Audioprestaties van de Integra DRX-8.4 – Network AV Receiver – 11.4

Onze nauwe werkrelaties met integrators geven ons een voorsprong in het op maat maken van holistische, end-to-end oplossingen voor de premium lifestyle-consument en de professionele installateur. De Integra DRX-8.4 beschikt over meer kracht, meer symmetrie en een ongekend aantal verwijzingsklare functies. Simpel gezegd: we menen zaken, en we luiden een nieuwe dageraad in van geluid op audiofiel niveau met deze branche-dominante AVR.

150 watt x 11 kanalen

We hebben de DRX-8.4 vakkundig ontworpen om 150 watt vermogen naar elf kanalen te sturen (8 ohm, 20 Hz–20 kHz, 0,08% THD, 2-kanaals aangedreven, FTC), waardoor de luxe consument meer flexibiliteit dan ooit krijgt in zijn thuisbioscoop lay-out.

Draadloze kamerkalibratie met Dirac Live®

Met een meegeleverde Dirac Live Premium-licentie krijgt u out-of-the-box kamercorrectie. Installatie is eenvoudig met de Dirac pc- of Mac-apps en optionele USB-microfoon of met behulp van de Integra mobiele app en meegeleverde microfoon. Nu maakt de grootte en vorm van uw kamer niet uit.

Volledige suite met op maat gemaakte integratiesoftwaretools

Onze nauwe werkrelaties met integrators geven ons een voorsprong in het op maat maken van holistische, end-to-end oplossingen voor de premium lifestyle-consument en de professionele installateur. De Integra DRX-8.4 beschikt over meer kracht, meer symmetrie en een ongekend aantal verwijzingsklare functies. Simpel gezegd: we menen zaken, en we luiden een nieuwe dageraad in van geluid op audiofiel niveau met deze branche-dominante AVR.

Maximale XLR-connectiviteit voor lange kabeltrajecten

De DRX-8.4 bevat premium XLR-uitgangen en -ingangen voor professionele connectiviteit op lange kabeltrajecten.

Geheel nieuwe AB-versterker van referentieklasse

Een geheel nieuw symmetrisch referentieklasse AB-versterkerontwerp maximaliseert de audioprestaties wanneer het geluid wordt versterkt en naar uw luidsprekers wordt gestuurd.

Krachtige ESS Sabre DAC’s

Alleen het beste voor een high-end systeem als het uwe. De ESS Sabre digitaal-naar-analoog-converter van audiofiele kwaliteit die in de DRX-8.4 wordt gebruikt, converteert audiosignalen vakkundig om het geluid voor uw luidsprekers te decoderen, wat zorgt voor een meeslepende geluidservaring.

Passieve subwoofer toewijzing van de Integra DRX-8.4 – Network AV Receiver – 11.4

Niet elke receiver kan de intensiteit van passieve subwoofertoewijzing aan, maar voor de DRX-8.4 AVR is dat geen probleem. Profiteer van twee speciale subwooferkanalen om alle lage frequenties te krijgen die uw shows en muziek verdienen.

Heavy-duty gewaaide koellichamen voor meer efficiëntie

Onze geëxtrudeerde anti-resonante aluminium koellichamen en hoogwaardige condensatoren zorgen voor een perfecte balans tussen verbruik en outputvereisten voor optimale prestaties.

Versterk uw luisterervaring met de Integra DRX-8.4 – Network AV Receiver – 11.4

De Integra DRX-8.4 11.4-kanaals netwerk-AV-ontvanger biedt de beste versterkingsopties in zijn klasse voor de veeleisende home entertainment-enthousiasteling.

Verwerkingsbekwaamheid

De DRX-8.4 is ontworpen om een overvloed aan verbindingen over een verscheidenheid aan interfaces te integreren, terwijl audio en video zonder verlies worden gereproduceerd.

Verwerkingsgegevens van de Integra DRX-8.4 – Network AV Receiver – 11.4

De hele home entertainment-ervaring kan worden afgestemd op deze ultramoderne technologie en gevoed door verwerkingsmogelijkheden van studiokwaliteit, waaronder de best presterende 32-bits audio-DAC in de branche voor een ongekend dynamisch bereik met ultralage vervorming.

Deze THX®-gecertificeerde Select AV ondersteunt ook Dolby Atmos®, DTS:X®, IMAX-enhanced, met firmware-updates beschikbaar voor Auro-3D (zomer 2023), zodat u de volledige bioscoopervaring kunt hebben.

 • Twee precisie 768 kHz/32-bit ESS ES9026PRO 32-bit Hyperstream® II DAC’s
 • HDMI 2.1-ingangen 1 – 6, Main Out met eARC en Sub Out die 8K/60p ondersteunen
 • HDR10+, Dolby Vision™, HDR10, VRR, ALLM en HDCP 2.3
 • Toewijsbare versterker voor aangedreven Zone 2, Zone 3 en passieve subwooferaandrijving
 • XLR gebalanceerde audio-ingang en -uitgang (L/C/R vooraan en twee subwooferuitgangen)
 • Bidirectionele draadloze Bluetooth®-technologie met apt X HD-zender

Uiterst aanpasbaar voor het luxe huis

De Integra DRX-8.4 is ontworpen om te integreren. IP-controle, webconfiguratie vanuit uw favoriete browser en ingebouwde HDMI-diagnose zorgen voor een snelle en efficiënte installatie.

Smart Home-hoogtepunten van de Integra DRX-8.4 – Network AV Receiver – 11.4

De droom van een smart home-enthousiasteling, de functies en multi-zone audiotools van de DRX-8.4 bieden superieur geluid en sonische prestaties in de meest gebruikte apps en streamingdiensten die momenteel op de markt zijn.

Dirac Live van de Integra DRX-8.4 – Network AV Receiver – 11.4

Correctie van kamerbesturing op afstand maakt installatie in meerdere kamers mogelijk via de Dirac pc-app en een optionele microfoon, een perfecte aanvulling op de Dirac Live®-functies die standaard bij dit model worden geleverd.

Compatibel met de belangrijkste muziekstreamingservices

Met ingebouwde Chromecast- en Apple AirPlay 2*-technologieën kun je vrijwel alle audio van een smartphone, tablet of pc naar je thuisbioscoop streamen voor krachtig geluid. Profiteer ook van Amazon Music, Spotify, Deezer (Deezer HiFi) en TuneIn. U kunt een station selecteren en zoeken naar muziek die beschikbaar is op deze services via de Integra Control Pro-app & Integra Music Control-app (voor Amazon Music) op uw smartphone of tablet.

Werkt met Sonos

Zodra de DRX-8.4 is aangesloten op Sonos Port, kan elke muziek of bron van de Sonos-app naar de ontvanger worden gestuurd. De ontvanger kan worden gegroepeerd met andere Sonos-apparaten op het netwerk of onafhankelijk worden gebruikt.

Integra Remote-app

Gebruik de Integra Control Pro om muziek af te spelen in elk van uw aangesloten kamers, uw aangesloten AVR te bedienen, toegang te krijgen tot alle basisafstandsbedieningsfuncties zoals afspelen/pauzeren en volume, uw meegeleverde Dirac Live-instellingen te meten en te regelen en de audio-/videoformaten van input en output. Het is allemaal binnen handbereik.

Roon Klaar

De DRX-8.4 is Roon Ready, wat betekent dat we weken met Roon hebben gewerkt om ervoor te zorgen dat uw apparaat naadloos integreert met uw Roon-account, zodat u naar uw volledige muziekbibliotheek kunt luisteren, waar de AVR uw thuisbioscoop ook aanstuurt. Voor meer informatie over Roon, bezoek hier hun site. (verwachte FW-update juni 2023)

Werkt met slimme huisassistenten

Chromecast ingebouwd maakt het super eenvoudig om muziek te streamen vanaf je smartphone, tablet, Mac® of Windows® laptop, of Chromebook™ naar de Integra DRX-8.4. Regel het afspelen, creëer partymodi en maak eenvoudig verbinding met andere apparaten met Chromecast ingebouwd je stem gebruiken via Google Home of de Google Home-app om eenvoudig inhoud door het hele huis te delen en te bedienen. Apparaten met ingebouwde Google Assistent kunnen ook met uw stem muziek op de DRX 8.4 bedienen.

Met Apple AirPlay 2 kun je ook moeiteloos muziek of podcasts streamen naar meerdere audioapparaten in je hele huis met elk Apple-apparaat of door Siri te vragen – en het blijft allemaal perfect gesynchroniseerd. Creëer multiroom-groepen of stream naar slechts één apparaat.

Uitputtend getest

R&D zit in ons bloed. De producten van Integra worden gedurende uren en uren uitvoerig getest, testen en overtreffen hoge verwachtingen om te voldoen aan de eisen van een snel veranderende markt.

De meest vertrouwde naam in aangepaste integratie

Als dominante speler op het gebied van home-entertainment op maat, onze nauwe werkrelaties met installateurs, tools voor aangepaste integratie (CI) en partnerschappen omvatten alles van smart home-connectiviteit tot algoritmische kamerkalibratie en transcendente AV-weergave.

Specificaties van de Integra DRX-8.4 – Network AV Receiver – 11.4

Audio

 • 11 Channel Amplifier
 • 150 Watts per channel (8 ohms, 20 Hz–2- kHz, 0.08% THD, 2-ch driven, FTC)
 • All new Integra symmetric class A/B amplifer design
 • All new Integra engineered chassis and audio signal path for optimum noise reduction and signal clarity
 • Two precision 32-bit ESS ES9026PRO Hyperstream® audiophile DACs

Control and Service van de Integra DRX-8.4 – Network AV Receiver – 11.4

 • Advanced Web App for setup, backup and recall of all avr settings; Default password can be changed by dealer
 • Wireless room calibration using Dirac PC/Mac app and optional USB mic (UMIK-1 recommended)
 • Quad core network processor for ultimate IP responsiveness and stability
 • Assignable amps for Zone 2, Zone 3, and passive subwoofers
 • Compatible with OVRC Pro, Domotz, Luxul Pro Watch, VPN, and other monitoring platforms
 • Onboard diagnostics tool kit, including test patterns and EDID/HDCP adjustment, virtual remote; all available via web app
 • Integra’s most robust API ever, with discrete commands for virtually any AVR function
 • Custom control drivers based on Integrator feedback. Developed and maintained by Integra’s software team in Osaka, Japan

Dimensions van de Integra DRX-8.4 – Network AV Receiver – 11.4

17 1/8” x 7 13/16” x 18 1/2” (435 x 198 x 470 mm)

Dirac Live Room Correction

 • Dirac Live Premium License INCLUDED (20Hz – 20kHz) – no upgrade required; enables quick out of box setup
 • Setup via Dirac PC/MAC app & optional USB mic (Advanced), OR free Integra mobile app & included wired mic (Basic)
 • Dirac Live Bass Control ready (single or multi) as an optional user upgrade

DSP

 • 11.4 channel processing for up to 7.2.4 configurations
 • 2 INDEPENDENT subwoofer channels plus 2 parallel outputs for connectivity convenience
 • Dolby Atmos®, DTS:X®, Auro-3D FW update June ‘23, IMAX Enhanced, Dolby Atmos Music and other major formats

Network

 • Roon Ready (RAAT network interface code preinstalled in the device) (FW update June)
 • Chromecast built-in, Airplay 2 (defeatable in AVR setup for smoother client UX)
 • Spotify, Amazon Music HD, Tidal, Deezer, Pandora, TuneIn
 • Works with Sonos Certified
 • AptX HD Bluetooth transmitter for personal listening

Premium Connections

 • 11.4 channel RCA preouts
 • XLR preouts for L/C/R/SW1/SW2
 • Stereo XLR input

Rack kit van de Integra DRX-8.4 – Network AV Receiver – 11.4

IRK-180-4C (Optional)

Weight van de Integra DRX-8.4 – Network AV Receiver – 11.4

49.6 lbs (22.5 kg)

Video

 • Newly designed HDMI 2.1 signal paths with (6) 40Gbps inputs capable of 8K/60 and 4K/120
 • Total of 7 HDMI Inputs/3 Outputs & eARC

Integra DRX-8.4 - Network AV Receiver - 11.4

Merk

Kleur

Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Integra DRX-8.4 – Network AV Receiver – 11.4” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar boven