Klipsch RP-500SA II – Walnoot – Reference Premiere Series – Per Paar – Dolby Atmos Surround Speakers

749,00

De RP-500SA II Dolby Atmos® surround sound-luidsprekers bieden een meeslepende geluidservaring en kunnen gemakkelijk overschakelen van een opwaartse meeslepende luidspreker voor Dolby Atmos-technologie, een hoogteluidspreker of een surround achter.

Levering 1 - 2 weken.*

✔️ 8 weken bedenktijd!*
✔️ Klantenbeoordeling: 4,9/5!
✔️ Levering door onze chauffeurs!
✔️ Voorradig en voor 16 u. besteld? Vanavond nog geleverd!*

Klipsch RP-500SA II – Walnoot – Reference Premiere Series – Per Paar – Dolby Atmos Surround Speakers

Over de Klipsch RP-500SA II – Walnoot – Reference Premiere Series – Per Paar – Dolby Atmos Surround Speakers:

Veelzijdigheid van de Klipsch Dolby Atmos Surround Speakers

De RP-500SA II Dolby Atmos® surround sound-luidsprekers bieden een meeslepende geluidservaring en kunnen gemakkelijk overschakelen van een opwaartse meeslepende luidspreker voor Dolby Atmos-technologie, een hoogteluidspreker of een surround achter.

Grotere Hoorn, Beter Geluid

Een nieuwe, grotere 90° x 90° siliconen composiet hybride Tractrix® hoorn zorgt voor een ongelooflijk efficiënte overdracht van hoogfrequente golven naar het luistergebied voor een helderder, helderder geluid. De faseplug en het geperste siliconenvlak zorgen voor een soepele frequentierespons.

Linear Travel Suspension (LTS) Titanium Diafragma Tweeter

De exclusieve 1″ LTS minimaliseert vervorming voor verbeterde, gedetailleerde prestaties. LTS-tweeters zijn een kenmerk van de vorige Reference Premiere-serie, waardoor het een kerncomponent is van enkele van de beste luidsprekers ter wereld.

Geventileerd Tweeter Ontwerp van de Klipsch Dolby Atmos Surround Speakers

De geventileerde tweeterbehuizing vermindert staande golven die ongewenste harmonischen creëren, wat resulteert in meer detail en helderheid in de weergave van hoge frequenties.

Gloednieuwe Keramische Woofer

Een kenmerkende functie op de Reference Premiere-serie luidsprekers, de 5,25-inch Cerametallic™-woofer is bijgewerkt voor een absoluut onberispelijke geluidsweergave, minimale vervorming en maximale efficiëntie. De opnieuw ontworpen woofer levert het vermogen, het detail en de emotie die u verwacht van een Klipsch Reference Première spreker.

Muuropties van de Klipsch RP-500SA II – Walnoot

De Klipsch RP-500SA II Surround-luidsprekers kunnen ook worden gebruikt als een elevatie- of surround-luidspreker aan de muur via het gebruiksvriendelijke sleutelgatmontagesysteem – de perfecte hoek voor verbeterde geluidseffecten.

Switch It Up

De RP-500SA II Dolby Atmos surround sound-luidsprekers hebben een schakelbare crossover die schakelt tussen de Dolby Atmos- en Dolby Surround-modi voor optimale prestaties in elke configuratie.

Hoogwaardige Home Audio

De opnieuw ontworpen Reference Premiere-serie combineert de kenmerkende akoestische expertise van Klipsch met geavanceerde technologie om de nieuwe gouden standaard te leveren in eersteklas thuisbioscoop- en hifi-luisteroplossingen.

Specificaties van de Klipsch RP-500SA II – Walnoot

Klipsch RP-500SA II – Ebony – Reference Premiere Series – Per Paar - Dolby Atmos Surround Speakers (1)

Dit product bekijken op de website van de fabrikant.

Alle surround luidsprekers bekijken.

Alle Dolby Atmos luidsprekers bekijken.

Merk

Kleur

Bruin

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Klipsch RP-500SA II – Walnoot – Reference Premiere Series – Per Paar – Dolby Atmos Surround Speakers” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar boven