Marantz Model 40n – Streaming Geïntegreerde Stereo Versterker – Zwart

2499,00

Marantz heeft de geïntegreerde versterker vernieuwd en aangepast oor het digitale tijdperk. Met behoud van het luxe, analoge gevoel en geluid.

Beschikbaarheid: Levering 1 - 2 weken.*

✔️ 8 weken bedenktijd!*
✔️ Klantenbeoordeling: 4,9/5!
✔️ Levering door onze chauffeurs!
✔️ Voorradig en voor 16 u. besteld? Vanavond nog geleverd!*

Marantz Model 40n – Streaming Geïntegreerde Stereo Versterker – Zwart

Over de Marantz Model 40n – Streaming Geïntegreerde Stereo Versterker:

Gemaakt met passie en buitengewone aandacht voor detail. Elk element brengt u dichter bij de muziek waar u van houdt. Een hoogstandje op het gebied van audio-architectuur.

Het Muzikaalste Geluid van Iedere Bron

Een compleet scala aan analoge en digitale ingangen, plus ingebouwde streaming en HDMI, maken luisteren aangenaam en eenvoudig, ongeacht de bron.

Stream Miljoenen Muzieknummers in Hoge Resolutie

Stream van Spotify, Amazon Music HD, Tidal en meer of geniet van de muziekbestanden uit uw eigen bibliotheken. Werkt met Alexa, Google en Siri.

Hi-Fi Overal in Huis door de Marantz Model 40n – Streaming Geïntegreerde Stereo Versterker

Creëer een multi-room muzikale ervaring met MODEL 40n als muzikale hub.

HDMI-Ingang voor Extra AV- Aansluitmogelijkheden

HDMI ARC (Audio Return Channel) voorziet deze stereoversterker van ongekende flexibiliteit door TV-geluid toe te staan via uw stereo.

Ingebouwde Digitale Streaming in Hoge Resolutie

Eenvoudig toegang tot Spotify, Tidal, Amazon Music HD, AirPlay 2, Tidal, Bluetooth, en nog veel meer streamingopties met HEOS® Built-in.

Ingebouwde Digitale Streaming in Hoge Resolutie

Onze slimme versterkers zijn geschikt voor muziekliefhebbers die over een grote en online muziekcollectie beschikken. Met HEOS® Built-in heeft u geen extra apparatuur nodig om uw favoriete nummers te streamen. Dit model ondersteunt Spotify, AirPlay 2, Bluetooth, Tidal, TuneIn, en meer diensten. Ook kunt u uw eigen collectie via de USB-A-ingang of op compatibele home-servers afspelen.

The Marantz Musical Phono EQ

Het plezier van lp’s is niet alleen hoorbaar, maar ook voelbaar en vereist zeer gespecialiseerde elektronica voor de beste prestatie. Met de ingebouwde Marantz Musical Phono EQ kunt u een platenspeler met MM cartridge direct aansluiten op MODEL 40n. Geniet van uw favoriete platen en ontdek nieuwe, allemaal zonder extra elektronica.

Toonregeling van de Marantz Model 40n – Streaming Geïntegreerde Stereo Versterker

Uw geluidsvoorkeuren binnen handbereik. Pas de bas en treble aan om uw geluid of omleiding aan te passen voor het puurst mogelijke geluid.

Luxe Look-and-Feel van de Marantz Model 40n – Streaming Geïntegreerde Stereo Versterker

MODEL 40n past in een lange rij historische Marantz-apparaten met een schitterend design. Over ieder aspect is nagedacht: van hoogwaardige materialen, symmetrie, het klassieke Marantz porthole ontwerp en een soepele volumeregeling. Uw stereo hoeft er niet uit te zien als laboratoriumapparatuur. MODEL 40n van Marantz verdient het om gehoord, gezien en aangeraakt te worden.

Hyper Dynamic Amplifier Module

Om de details, nuance en essentie van uw favoriete muziek te waarborgen, heeft Marantz HDAM’s (Hyper Dynamic Amplifier Modules) ontwikkeld die sneller werken en beter reageren in vergelijking met standaard chipoplossingen uit andere producten. MODEL 40n is uitgerust met deze unieke innovatie van Marantz voor het muzikaalste geluid.

Subwoofer-Uitgang

De diepe bas zorgt voor een meeslepende en prachtige ervaring. Samen met speakers van dezelfde hoogwaardige kwaliteit zorgt MODEL 40n voor een indrukwekkend basgeluid. Bovendien kunt u een subwoofer aansluiten op de speciale subwoofer-uitgang en de lage frequentie crossover-instellingen gebruiken voor een nauwkeurige afstemming op uw hoofdspeakers.

Specificaties van de Marantz Model 40n – Streaming Geïntegreerde Stereo Versterker – Zwart

Marantz_Model_40n_Streaming_Geïntegreerde_Stereo_Versterker_kopen (1)

Dit product op de website van de fabrikant bekijken.

Alle producten in de rubriek stereo bekijken.

Kleur

Zwart

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Marantz Model 40n – Streaming Geïntegreerde Stereo Versterker – Zwart” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar boven