Promo

Onkyo TX-RZ50 – AV Receiver – THX – 9.2

1499,00

De TX-RZ50 levert on-demand enorm veel vermogen om elke nuance van de muziek, films en games waar u van houdt te benadrukken.

Levering 1 - 2 weken.*

✔️ 8 weken bedenktijd!*
✔️ Klantenbeoordeling: 4,9/5!
✔️ Levering door onze chauffeurs!
✔️ Voorradig en voor 16 u. besteld? Vanavond nog geleverd!*
Artikelnummer: 4573211159653 Categorieën: , Tags: , , , , ,

Onkyo TX-RZ50 – AV Receiver – THX – 9.2

Over de Onkyo TX-RZ50 – AV Receiver – THX – 9.2:

De TX-RZ50 levert on-demand enorm veel vermogen om elke nuance van de muziek, films en games waar u van houdt te benadrukken.

“Dankzij een uitgebreide functieset, waaronder Dirac Live over de volledige bandbreedte voor diepgaande kalibratie, biedt Onkyo’s TX-RZ50-ontvanger een indrukwekkende prijs-kwaliteitverhouding.”

Klipsch-optimalisatiemodus

Met de Klipsch Optimize Mode kunt u uw Klipsch Reference- en Reference Premiere-luidsprekers eenvoudig naadloos integreren met uw Onkyo AV-ontvanger. Klipsch en Onkyo werkten samen om de precieze crossover-waarden voor specifieke nieuwe Reference Premiere-luidsprekers te implementeren. Nu kunt u eenvoudig het model luidsprekers selecteren dat u voor elk afzonderlijk kanaal gaat gebruiken, waarna de geoptimaliseerde crossover-instelling automatisch wordt toegepast.

Haal de kamer uit de vergelijking met de Onkyo TX-RZ50 – AV Receiver – THX – 9.2

De ultramoderne Dirac Live Room Correction-technologie ontgrendelt het volledige potentieel van uw luidsprekers en verbetert de audioprestaties over de volledige frequentieband zonder extra upgrades. Dirac Live kalibreert automatisch het geluid in uw kamer met behulp van uw smartphone en de meegeleverde bedrade microfoon of vrijwel draadloos met de Dirac Live pc- of MacOS*-applicatie en een USB-microfoon van derden (niet meegeleverd). Nu krijgt u een nauwkeurigere meting van de positionering van uw surround sound-systeem, zodat deze nauwkeuriger en evenwichtiger is, wat een beter resultaat oplevert dankzij de verhoogde bovengrens van de vertragingstijd van 20 naar 50 milliseconden.

*Apparaat moet verbonden zijn met internet en met hetzelfde netwerk als uw AVR

11.2-kanaalverwerking van de Onkyo TX-RZ50 – AV Receiver – THX – 9.2

De TX-RZ50 beschikt over maximaal 11.2-kanaalsverwerking en pre-outs voor 7.2.4-systeemindelingen, waardoor het een ideale keuze is voor uw premium thuisbioscoopopstelling.

HDMI 2.1 met 8K

HDMI® 2.1 is de meest recente update van de HDMI®-specificatie en ondersteunt eARC, een reeks hogere videoresoluties en vernieuwingsfrequenties, waaronder 8K60 en 4K120, en dynamische HDR-formaten. 8K levert een meeslepende kijkervaring met tweemaal de horizontale en verticale resolutie van 4K en vier keer zoveel pixels; en gecombineerd met een vernieuwingsfrequentie van 60 Hz zorgt het voor een soepele en scherpe weergave van inhoud met snelle actie. HDMI 2.1 met 8K en eARC zorgt ervoor dat uw systeem klaar is voor het helderste en schoonste beeld dat nu en in de toekomst beschikbaar is.

Extra functies en voordelen van de Onkyo TX-RZ50 – AV Receiver – THX – 9.2

ULTIEME 4K-GAMINGERVARING

4K/120 maakt ultrasnelle bewegende UHD-beelden helder en haarscherp; en sport, actiefilms en hoogwaardige gaming profiteren aanzienlijk. De TX-RZ50 ondersteunt hogere prestaties van streaming-apparaten zoals de nieuwste Apple TV.

DISCRETE ZONE 2 HDMI-SCHAKELING

Stel verschillende Ultra High-Definition entertainmentopties in met een resolutie tot 8K60* in twee verschillende kamers vanaf uw Onkyo-ontvanger. Bekijk een film in de thuisbioscoop, terwijl de kinderen tekenfilms kijken in hun speelkamer.*

*8K60 alleen geldig voor Zone 1/Zone 2 produceert alleen een resolutie van 4K120 wanneer twee afzonderlijke HDMI-bronnen worden gebruikt.

THX-GECERTIFICEERD

In 1993 werd Onkyo het eerste merk voor thuisbioscoopelektronica voor consumenten dat THX-gecertificeerd was. Met letterlijk duizenden tests voordat het THX-certificeringslogo werd behaald: ongeacht welke ingang wordt gebruikt, ongeacht welke combinatie van de vele ingebouwde functies voor de AVR, voorversterker of versterker, er kan absoluut niets worden toegevoegd, niets worden weggenomen weg van het bronmateriaal. De TX-RZ50 biedt vier verschillende THX-luistermodi: bioscoop, gaming, muziek en surround EX.

IMAX VERBETERDE MODUS

Deze IMAX Enhanced-gecertificeerde AVR is een essentieel onderdeel van de hedendaagse premium thuisbioscoopervaring en repliceert de meeslepende audio- en visuele kwaliteit van IMAX-theaters vanuit het comfort van uw woonkamer. Doordat objectgebaseerde audio nauwkeurig in de 3D-ruimte kan worden geplaatst en verplaatst, in combinatie met eigen algoritmen die de videokwaliteit optimaliseren, ervaart u een levendige, levensechte ervaring, precies zoals de filmmaker het bedoeld heeft.

INGEBOUWDE MULTI-ZONE STREAMING EN STEMBEDIENING

De Onkyo TX-RZ50 9.2-kanaals THX®-gecertificeerde AV-ontvanger kan eenvoudig worden geïntegreerd in uw bestaande Smart Home-ecosysteem, inclusief Apple Airplay, Alexa, Google-apps en meer. U krijgt een uiterst capabel en compatibel netwerkapparaat waarmee u uw favorieten kunt streamen waar u maar wilt in uw huis, met een resolutie tot 8K60.**

*Voor spraakopdrachten is een AI-apparaat van derden vereist (apart verkrijgbaar).
***8K60 alleen geldig voor Zone 1/Zone 2 produceert alleen een resolutie van 4K120 wanneer twee afzonderlijke HDMI-bronnen worden gebruikt

WERKT MET SONOS GECERTIFICEERD

Deze Onkyo-ontvanger kan worden toegevoegd aan uw bestaande Sonos Home Sound System, of kan het begin zijn van een nieuw systeem, gewoon door hem te koppelen aan een Sonos-poort.* Deze werkt met Sonos-gecertificeerde AVR biedt de beste aansluiting in zijn klasse op het Sonos-ecosysteem , wekken, ingangen wijzigen en afspelen op het gewenste volume met de Sonos Volume-Pass Through-functie van de Sonos-app*. De TX-RZ50 kan werken met maximaal drie Sonos-poorten (één voor elk van de drie onafhankelijke zones), die elk een compleet andere streamingdienst van Sonos Radio afspelen.

*Sonos-poort vereist en afzonderlijk verkrijgbaar.

INGEBOUWDE STREAMINGDIENSTEN

Toegang tot Spotify®, TIDAL, Deezer, TuneIn en Pandora® zijn in het systeem ingebouwd. Gebruik speciale apps (waar beschikbaar) of de gratis Onkyo Control App voor Apple- en Android-apparaten om muziek te vinden en af te spelen.

BIdirectionele Bluetooth-draadloze technologie van de Onkyo TX-RZ50 – AV Receiver – THX – 9.2

Deze Onkyo AVR kan audio verzenden en ontvangen via draadloze Bluetooth-technologie. Stream vanaf uw apparaat naar de ontvanger met behulp van SBC- of AAC-codecs, of verzend audio die via de AVR wordt afgespeeld naar compatibele draadloze hoofdtelefoons met behulp van SBC-, aptX™- of aptX HD-codecs inclusief 24-bit audio via aptX HD. De verbeterde gegevensoverdrachtmogelijkheden van de nieuwste generatie Bluetooth zorgen voor een heldere en betrouwbare geluidsweergave, zodat u uw favoriete nummers precies hoort zoals de opnametechnicus het bedoeld heeft.

KLAAR VOOR DTS PLAY-FI

Met DTS Play-Fi kunt u via Wi-Fi® genieten van muziek van hoge kwaliteit van verbonden onlinediensten, netwerkmediaservers en uw apparaatbibliotheek met een willekeurig aantal compatibele producten met behulp van de Onkyo Music Control-app voor iPad, iPhone en Android-smartphones /tabletten. DTS Play-Fi kan de muziek in elke kamer synchroniseren. Elk lid van uw gezin kan zijn eigen apparaat gebruiken om naar zijn muziek te luisteren in een kamer of een groep kamers. Met DTS Play-Fi kunt u een uitgebreid ecosysteem met meerdere kamers structureren dat aan vrijwel elke behoefte voldoet.

Features van de Onkyo TX-RZ50 – AV Receiver – THX – 9.2

Product Highlights

250 W/Ch THX® Certified Select RZ Series Dynamic Audio Amplification
IMAX® Enhanced certified for immersive signature sound by DTS:X®
11.2-ch processing and pre-outs for 7.2.4 layouts
Supports Dirac Live® Room Correction 20Hz to 20kHz
AccuReflex phase-matching solution for Atmos-enabled speakers
SMART AV Receiver™ Works with Sonos, Chromecast built-in™, AirPlay 2, and DTS Play-Fi®; includes Spotify®, Amazon Music HD, Pandora®, TIDAL, Deezer, and TuneIn streaming services
Works with Hey Google or Alexa Sold separately
Stream over 5 GHz/2.4 GHz dual-band Wi-Fi® supporting the 802.11ac standard
HDMI® inputs Inputs 1-3 and Main/Sub out support 8K/60AB and 4K/120AB. Inputs 4-6 support 8K/60B and 4K/120AB. Front HDMI Input supports up to 4K/60 (HDMI 2.0).
HDMI 2.1 HDMI 2.1 features that are supported on HDMI inputs 1–6, Main Out, and Sub/Zone 2 Out in Sub Mode output including VRR, ALLM, QFT (Quick Frame Transport), DSC (Display Stream Compression), QMS (Quick Media Switching), and eARC (Main Out).
HDMI Sub/Zone 2 Out for media transmission to a second display
Send or receive audio via Bluetooth® wireless technology RX mode: SBC/AAC, TX mode: SBC/Qualcomm® aptX™/ aptX HD
Refined chassis, HDMI board, DAC, Digital/Analog inputs, power-amp grounds and power lines
5.2-ch Main + Powered Zone 2 + Powered Zone 3 speakers support synced/independent D/A audio playback
Zone 2/Zone B line-out*7 (analog RCA) supports synced or independent D/A playback*8 on compatible audio systems or headphone docks

Specificaties

Versterker

Power output (All channels) 250 W/Ch (6 ohms, 1 kHz, 10% THD, 1 channel driven) 120 W/Ch (8 ohms, 20 Hz–20 kHz, 0.08% THD, 2 channels driven, FTC)
Dynamic power 250 W (3 ohms, Front) 220 W (4 ohms, Front) 130 W (8 ohms, Front)
THD+N (Total Harmonic Distortion + Noise) 0.08% (20 Hz–20 kHz, half power)
Input sensitivity and impedance 200 mV rms/47 k-ohms (Line) 3.5 mV rms/47 k-ohms (Phono MM)
Rated RCA output level and impedance 1 V rms/470 ohms (Subwoofer pre-out) 200 mV rms/470 ohms (Zone 2/Zone B line-out)
Frequency response 5 Hz–100 kHz/+1 dB, -3 dB (Direct Mode)
Tone control ±10 dB, 20 Hz (Bass) ±10 dB, 20 kHz (Treble)
Signal-to-noise ratio 106 dB (Line, IHF-A) 80 dB (Phono, IHF-A)
Speaker impedance 4–16 ohms

Tuner van de Onkyo TX-RZ50 – AV Receiver – THX – 9.2

FM 87.5 MHz–107.9 MHz
AM 530 kHz–1,710 kHz
FM/AM preset memory 40 stations

Algemeen

Power supply AC 120 V~, 60 Hz
Power consumption (operating) 850 W
Power consumption (idle) 75 W
Power consumption (standby) 0.1 W
Dimensions (W x H x D) 17 1/8˝ x 7 15/16˝ x 15 11/16˝ (435 x 201.5 x 398 mm)
Weight 30.9 lbs. (14.0 kg)

UPC Code

(B) 889951003687

Verpakking van de Onkyo TX-RZ50 – AV Receiver – THX – 9.2

Dimensions (W x H x D) 22 7/16˝ x 13 3/16˝ x 19 5/16˝ (570 x 335 x 490 mm)
Weight 37.5 lbs. (17.0 kg)

Accessoires van de Onkyo TX-RZ50 – AV Receiver – THX – 9.2

Power cord
Indoor FM antenna
AM loop antenna
Speaker setup microphone
Quick Start Guide
Remote control
Two AAA (R03) batteries

Onkyo TX-RZ50 - AV Receiver - THX - 9.2

Dit product bekijken op de website van de fabrikant.

Merk

Kleur

Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Onkyo TX-RZ50 – AV Receiver – THX – 9.2” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar boven