Promo

REL Acoustics HT/1205 – Zwart – Subwoofer

747,00

Deze serie is in het leven geroepen om tegemoet te komen aan de vraag naar een economisch geprijsde, bijzonder dynamische, actieve subwoofer specifiek voor home theater toepassingen. De ideale combinatie van de lichtgewicht CarbonGlas™ drivers met de krachtige Klasse-D versterker levert een ongekende dynamiek.

Uitverkocht

REL Acoustics HT/1205 – Zwart – Subwoofer

Over de REL Acoustics HT/1205 – Zwart – Subwoofer:

Deze serie is in het leven geroepen om tegemoet te komen aan de vraag naar een economisch geprijsde, bijzonder dynamische, actieve subwoofer specifiek voor home theater toepassingen. De ideale combinatie van de lichtgewicht CarbonGlas™ drivers met de krachtige Klasse-D versterker levert een ongekende dynamiek. Er zijn speciale ingangsfilters ontwikkeld om het laagste laag onder de 20Hz geraffineerd weer te kunnen geven. De mogelijkheid om draadloos, zonder compressie te gebruiken, maakt de propositie nog eens extra interessant.

Oomph met de HT/1205

De reden om toch te gaan voor de HT/1205 is verre van ingewikkeld. Je wilt net wat meer ‘Oomph’ zoals de Engelsen het zo mooi kunnen zeggen. En het woord zegt gelijk alles. Je zoekt net dat stukje extra in het laag dat een HT/1003 je niet kan bieden.

Meer Van Alles

Dat stukje extra kost wel iets. Ten eerste iets meer geld. 200 euro om precies te zijn. Maar daar krijg je ook een hoop voor terug. Ten eerste een ingebouwde Klasse-D NextGen5 versterker van 500W. Deze is nodig om de 12” (30 cm) CarbonGlas™ driver naar behoren aan te sturen.
Tot slot kost het je iets meer ruimte. Hij is 5 cm breder en dieper dan de kleine broer. Maar ja; met deze formaten mag je nog steeds spreken van compact.

Specificaties van de REL Acoustics HT/1205 – Zwart – Subwoofer

  • 500 Watt RMS NextGen5 Klasse-D, 22Hz -6dB, 12” CarbonGlas™ luidspreker
  • Afmetingen (h x b x d) in cm: 37,6 x 40,5 x 39,9

REL Acoustics HT/1205 - Zwart - Subwoofer

Merk

Kleur

Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “REL Acoustics HT/1205 – Zwart – Subwoofer” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar boven