REL Acoustics T/5x Hoogglans zwart

899,00

Levering 1 - 2 weken.*

✔️ 8 weken bedenktijd!*
✔️ Klantenbeoordeling: 4,9/5!
✔️ Levering door onze chauffeurs!
✔️ Voorradig en voor 16 u. besteld? Vanavond nog geleverd!*
Categorieën: ,

Geen enkel model in de lange geschiedenis van REL heeft meer eenheden verkocht of meer genegenheid opgewekt dan onze T/5. Hier opnieuw bedacht in een moderne, elegante, nieuwe vormfactor, blijft de missie van de T/5x hetzelfde: maak een opmerkelijke bas die veel verder gaat dan zijn bescheiden formaat, doe dit op een manier die past bij de stijl van elk interieur en elimineer alle visuele afleiding. Missie volbracht.

Ontworpen voor elegantie – verbluffend eenvoudig
Perfect voor kleine en middelgrote kamers, T / 5x past perfect in elk interieur. Vloervuren is een deel van zijn geheim; basenergie raakt de vloer en verspreidt zich gelijkmatig door de ruimte, waardoor het als een groter model presteert. Voor degenen die kieskeurig zijn over stijl, is de verborgen bonus dat dit ontwerp zelfs de grill elimineert, waardoor het de puurste vorm krijgt.Het is iets groter in volume dan zijn voorganger, het lijkt eigenlijk kleiner door subtiele ontwerpwijzigingen om de visuele aanwezigheid te minimaliseren. Tot slot geven 5 met de hand gepolijste laklagen naar keuze hoogglans wit of pianozwart glans aan de zacht afgeronde kasten.

Ontworpen voor elegantie – een upgrade van 360 graden
Velen realiseren zich niet de intense koppeling tussen prestaties en design hier bij REL. Prestaties zijn alles voor ons en daarom drijft het fysieke ontwerprevisies aan. Onze ingenieurs, die de noodzaak van een groter akoestisch volume erkennen om de doelen van meer vloeibaarheid en kracht te bereiken, wenden zich tot de ontwerper die afmetingen hanteert om het oog voor de gek te houden door een kleinere, compactere voetafdruk te zien, ook al neemt het kastvolume toe. Met behulp van zacht afgeronde hoekstralen waardoor het oog kan stromen en minder visuele massa kan zien. Het resultaat is zowel modern als vertrouwd zonder onnodige versiering.

Sneller en dieper – Swift
T / 5x leent een enkele longthrow 8-inch (200 mm) basmotor van zijn oudere broer, T / 7x. Deze kegel is ontwikkeld met behulp van een composiet van aluminium en licht papier en legt details vast die zullen verbazen, terwijl hij voldoende energie levert om dieper te peilen dan je zou verwachten voor zijn grootte. In T / 5x is de worp – de mogelijkheid om luider te spelen – vergroot. Intern kreeg de ophanging tal van upgrades, vergelijkbaar met het transformeren van het rijgedrag van een auto van een gezinssedan naar een echte sportwagen. Meer kracht, meer finesse.

Versterkte kracht – REL’s betrouwbare brein en spierkracht
T / 5x bouwt voort op de betrouwbare, dure 125 W klasse A / B-versterkers van zijn voorganger. Intern zijn belangrijke items die belangrijk zijn voor het verbeteren van transparantie en snelheid, kosteloos geüpgraded naar de legendarische betrouwbaarheid van REL. Afzonderlijke ingangen voor High Level Inputs, Low Level Input (noodzakelijk voor het toenemende aantal actieve actieve luidsprekers dat op de markt komt) zorgen voor een natuurlijke, perfecte overgang van luidspreker naar subwoofer. En in theaters maakt een aparte, speciale 1 / LFE-ingang voor theatervoorstelling een automatische overgang mogelijk tussen muziek in high-end 2-kanaals toepassingen en thuisbioscoop zonder dat een enkele instelling hoeft te worden gewijzigd. Magie? Nee, superieure techniek. Standby-modusschakelaar is alleen inbegrepen bij 220V-apparaten.

Draadloos zonder compressie – Onbeperkte mogelijkheden
Bij REL hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd voor het bouwen van de best klinkende, snelste draadloze systemen die in de branche verkrijgbaar zijn. REL vertrouwt nooit op digitale compressie, omdat dit resulteert in een dun, levenloos geluid. In plaats daarvan hebben we een (optioneel) Arrow™ Draadloos systeem geperfectioneerd; zo snel en dynamisch dat we ons comfortabel voelen om het gebruik van draadloos op het ene kanaal van een paar REL’s aan te moedigen, terwijl het andere kanaal bedraad met een kabel kan worden aangesloten.

Specifications
– Type: Closed Box, down-firing driver
– Active Driver Size & Material: 8 in. FibreAlloy™, 200mm long-throw, inverted alloy dust cap,
steel chassis
– Passive Radiator Size & Material: N/A
– Low Frequency Extention: -6dB at 32 Hz
– Input Connectors: High Level Neutrik Speakon, Low Level single RCA, LFE RCA
– Output Connectors: N/A
– Power Output: 125 watts (RMS)
– Amplifier Type: Class A/B
– Wireless Capability: Arrow (Optional), Zero Compression, Single Large Scale Integrated Chip

Protection System
– Fully Electronic Set Safe: Yes
– D.C. Fault: Yes
– Output Short: Yes
– Mains Input Voltage: 220-240 volts, 110-120 volts for certain markets
– Fuses: 1.6 Amp semi delay 230 volts operation, 3.15 Amp semi delay 115 volts operation

Dimensions
– W x H x D: 11.8 x 12 x 12.3 in., (300 x 307 x 313 mm)
– Net Weight: 31.5 lbs. (14.3 kg)
– Finish: High Gloss Black, High Gloss White, 5 coats

Supplied Accessories
– Mains Lead: Yes
– Neutrik Speakon: Yes (10 Meters Nominal)
– Interconnect:
– Users Manual: Yes

Merk

Kleur

Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “REL Acoustics T/5x Hoogglans zwart” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar boven