REL Acoustics T/7x Hoogglans zwart

1199,00

Beschikbaarheid: Levering 1 - 2 weken.*

✔️ 8 weken bedenktijd!*
✔️ Klantenbeoordeling: 4,9/5!
✔️ Levering door onze chauffeurs!
✔️ Voorradig en voor 16 u. besteld? Vanavond nog geleverd!*
Categorieën: ,

T / 7x is het perfecte antwoord voor de echte wereld. Het is compact genoeg (en mooi genoeg) om ruzies te beëindigen voordat ze beginnen; terwijl het krachtig genoeg is om gemakkelijk aan de meeste behoeften te voldoen en gebalanceerd genoeg om prachtig op te gaan in veel van de kwaliteitsluidsprekers die er zijn en toch flexibel genoeg om in speciale toepassingen te werken.

Gefilterd op zuiverheid – de praktisch perfecte REL
REL’s legendarische High Level Input-verbinding en snelle filters zijn een belangrijk hoofdstuk in het REL-verhaal. Aansluiten via de luidsprekeruitgangen van uw versterker zonder er stroom uit te halen lijkt misschien magie, maar de echte magie ligt in de manier waarop het geluid een natuurlijk karakter krijgt en naadloos opgaat in uw luidsprekers. Unieke tuning en speciale limiters zorgen ervoor dat de T/7x frisser, sneller en dynamischer klinkt dan voorheen. T / 7x is, zonder voorbehoud, een van de meest gebalanceerde REL’s aller tijden. Om een ​​perfecte balans te bereiken, moet een sub de snelheid afwegen tegen het gewicht, terwijl hij zorgt voor echte extensie-diepte – en dit in een fysiek harmonieus pakket. T / 7x slaagt erin om het allemaal gemakkelijk te laten lijken. Snel en delicaat voor een perfecte mix, het kan een uitzonderlijk diepe, melodieuze bas laten horen die zijn grootte logenstraft en luider speelt dan de meeste ooit nodig zullen hebben.

Ontworpen om beter te zijn
Velen realiseren zich niet de intense verbinding tussen prestaties en design hier bij REL. Performance is alles voor ons en het leidt tot fysieke ontwerpoplossingen. Daarom wenden onze ingenieurs zich tot de ontwerper bij het erkennen van de noodzaak van een groter kastvolume om de doelen van meer vloeibaarheid en kracht te bereiken. Hij gebruikt afmetingen om het oog voor de gek te houden door een kleinere, compactere voetafdruk te zien, ook al neemt het kastvolume toe. Met behulp van zacht afgeronde hoekstralen waardoor het oog kan stromen en minder visuele massa kan zien. Het resultaat is zowel modern als schoon zonder onnodige versiering.

Drive On – INNOVATIEVE LEGERING / FIBER BASS MOTOREN
De 8 “lange worp actieve en 10” passieve drivers zijn waar T / 7x zijn ongelooflijke snelheid en schone afwerking aan ontleent. Een grondige herziening van kritische ophangingscomponenten zijn verantwoordelijk voor de wendbaarheid en souplesse van T / 7x. De T/7x klinkt luider en krachtiger wordt verwacht, maar weinigen zouden voorspellen dat hij ook sneller, reactiever en transparanter is dan onze vorige generatie, zelf een toonbeeld van deugd. Stijvere ophangingen die beter geschikt zijn voor geavanceerde taken, betekenen niet alleen dat elke bestuurder de kleinste details kan traceren, maar ook verder kan reizen en meer vermogen kan verwerken.

Beproefde versterkers – de kracht achter REL
We hebben onze kenmerkende klasse A / B-versterkers behouden die sinds 2006 in elke generatie Serie T worden gebruikt. Betrouwbaarheid is de sleutel tot gelukkig eigendom en met zo’n 200.000 en het tellen van dit bereik dat een lang en gelukkig leven leidt, kunnen Serie T / x-bezitters zeker zijn van REL’s standaard instellingsbetrouwbaarheid. De krachtige 200 watt mosfet-versterker die in de T/7x wordt gebruikt, blijft een icoon van geluid en betrouwbaarheid met enorme stroomreserves. Er worden enorme stroomvoorzieningen gebruikt en overal zijn kleine upgrades te vinden. Nieuwe driver-mosfets die prestaties en transparantie bieden en nieuwe methoden voor het beveiligen van de ringkerntransformatoren zorgen voor betere prestaties en superieure betrouwbaarheid. Het beste wordt beter.

Draadloos zonder compressie – Onbeperkte mogelijkheden
Bij REL hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd voor het bouwen van de best klinkende, snelste draadloze systemen die in de branche verkrijgbaar zijn. REL vertrouwt nooit op digitale compressie, omdat dit resulteert in een dun, levenloos geluid. In plaats daarvan hebben we een (optioneel) Arrow™ Draadloos systeem geperfectioneerd; zo snel en dynamisch dat we ons comfortabel voelen om het gebruik van draadloos op het ene kanaal van een paar REL’s aan te moedigen, terwijl het andere kanaal bedraad met een kabel kan worden aangesloten.

Specifications
– Type: Front-firing active driver, down-firing passive
– Active Driver Size & Material: 8 in., 200mm long-throw, FibreAlloy™ inverted aluminium dust cap,
steel chassis
– Passive Radiator Size & Material: 10 in., 254mm long-throw, inverted dust cap
– Low Frequency Extention: -6dB at 30 Hz
– Input Connectors: High Level Neutrik Speakon, Low Level single RCA, LFE RCA
– Output Connectors: N/A
– Power Output: 200 Watts (RMS)
– Amplifier Type: Class A/B
– Wireless Capability: Arrow (Optional), Zero Compression, Single Large Scale Integrated Chip

Protection System
– Fully Electronic Set Safe: Yes
– D.C. Fault: Yes
– Output Short: Yes
– Mains Input Voltage: 220-240 volts, 110-120 volts for certain markets
– Fuses: 2 Amp semi delay 230 volts operation, 4 Amp semi delay 115 volts operation

Dimensions
– W x H x D: 14.0 x 12.6 x 14.3 in., (356 x 320 x 363 mm)
– Net Weight: 38.5 lbs. (17.5 kg)
– Finish: High Gloss Black, High Gloss White, 5 coats

Supplied Accessories
– Mains Lead: Yes
– Neutrik Speakon: Yes (10 Meters Nominal)
– Interconnect: –
– Users Manual: Yes

Merk

Kleur

Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “REL Acoustics T/7x Hoogglans zwart” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar boven