REL Acoustics T/9x Hoogglans wit

1499,00

Levering 1 - 2 weken.*

✔️ 8 weken bedenktijd!*
✔️ Klantenbeoordeling: 4,9/5!
✔️ Levering door onze chauffeurs!
✔️ Voorradig en voor 16 u. besteld? Vanavond nog geleverd!*
Categorieën: ,

Serie T / x wordt direct gezien als scherper, frisser, een volledige upgrade. Onze doelen waren niet alleen om zijn illustere voorganger te verbeteren, maar om zoveel mogelijk van onze nieuwste Serie S te leveren met een beperkt budget. Snellere, transparanter klinkende systeemprestaties wachten op u met hogere outputniveaus en een nog grotere impact.

Serie T / 9x: Groter EN Beter – Het vlaggenschip van de serie
De taak van elke topper voor REL is om meer van alles te leveren, met name output en dynamiek. De 9x is in dit opzicht niet anders, omdat hij de goederen levert in zowel muziek- als theatertoepassingen. 9x levert echter een niveau van intimiteit, helderheid en snelheid, wat betekent dat er geen compromissen meer zijn tussen de sonische balans van kleinere modellen afgewogen tegen de kracht en schaal van een model 9. De geheel nieuwe 9x heeft een nog grotere output dan voorheen , maar het belangrijkste nieuws is de manier waarop het niets opoffert aan duidelijkheid en transparantie om dit te bereiken. Voor deze prijs opent het de weg voor eigenaren van hoogwaardige Europese vloer- en op een staande monitoren en kleinere paneelluidsprekers om te genieten van echt volledig geluid.

Opnieuw ontworpen, dan opnieuw ontworpen – Een volledig opnieuw ontworpen vlaggenschip
Velen realiseren zich niet de intense koppeling tussen prestaties en design hier bij REL. Prestaties zijn alles voor ons en daarom drijft het fysieke ontwerprevisies aan. Onze ingenieurs, die de noodzaak van een groter akoestisch volume erkennen om de doelen van meer vloeibaarheid en kracht te bereiken, wenden zich tot de ontwerper die afmetingen hanteert om het oog voor de gek te houden door een kleinere, compactere voetafdruk te zien, ook al neemt het kastvolume toe. Met behulp van zacht afgeronde hoekstralen waardoor het oog kan stromen en minder visuele massa kan zien. Het resultaat is zowel modern als vertrouwd zonder onnodige versiering.
Buitenmaatse prestaties – innovatieve legering / vezel basmotoren
Om een ​​hoger vermogen met betere controle te bereiken, is een volledige revisie van de ophangingscomponenten vereist. Net als de ophanging van een sportwagen, zijn deze items verantwoordelijk voor de afstemming en het gevoel van onze ontwerpen. Door het kastvolume te vergroten, wordt de efficiëntie verbeterd, wat een hoger uitgangsvermogen oplevert en geen versterkervermogen meer. Minder tegendruk in de kast betekent dat we kunnen afstemmen op een stijvere, beter gecontroleerde ophanging van de bestuurder. We hebben de beste aspecten van ons vorige ontwerp behouden, zoals de aluminium naafkap die verantwoordelijk is voor het verstijven van de lichtgewicht 10 “(250 mm) conus terwijl het bijna geen massa toevoegt. De bijgewerkte combinatie zorgt voor een aanzienlijk betere aanval en dynamiek met meer transparantie.

Beproefde versterkers – het brein achter de spierkracht
We hebben onze kenmerkende klasse A / B-versterkers behouden die sinds 2006 in elke generatie Serie T worden gebruikt. Betrouwbaarheid is de sleutel tot gelukkig eigendom en met zo’n 200.000 en het tellen van dit bereik dat een lang en gelukkig leven leidt, kunnen Serie T / x-bezitters zeker zijn van REL’s standaard instellingsbetrouwbaarheid. De krachtige 300 watt mosfet-versterker die in de T/9x wordt gebruikt, blijft een icoon met enorme stroomreserves, enorme stroomvoorzieningen maar kleine upgrades zijn overal te vinden. Nieuwe driver-mosfets die prestaties en transparantie bieden en nieuwe methoden voor het beveiligen van de ringkerntransformatoren zorgen voor betere prestaties en superieure sterkte. REL’s legendarische High Level Input-verbinding en snelle filters vormen een belangrijk onderdeel van het REL-verhaal. Aansluiten via de luidsprekeruitgangen van uw versterker zonder er stroom uit te halen lijkt misschien magie, maar de echte magie ligt in de manier waarop het geluid een natuurlijk karakter krijgt. Unieke tuning en speciale limiters zorgen ervoor dat het T/x-bereik frisser, sneller en dynamischer klinkt dan voorheen.

Draadloos dat het geluid niet comprimeert – Onbeperkte mogelijkheden
Bij REL hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd voor het bouwen van de best klinkende, snelste draadloze systemen die in de branche verkrijgbaar zijn. We vertrouwen nooit op digitale compressie, omdat dit een dof, levenloos geluid tot gevolg heeft. In plaats daarvan hebben we een (optioneel) draadloos Arrow ™ -systeem zo snel en dynamisch geperfectioneerd dat we het gebruik van draadloos op het ene kanaal van een paar REL’s gemakkelijk aanmoedigen, terwijl het andere kanaal conventioneel met een kabel kan worden aangesloten.

Specifications
– Type: Front-firing active driver, down-firing passive
– Active Driver Size & Material: 10 in. FibreAlloy™, 254mm long-throw, inverted alloy dust cap,
steel chassis
– Passive Radiator Size & Material: 10 in., 254mm long throw, inverted dust cap
– Low Frequency Extention: -6dB at 27 Hz
– Input Connectors: High Level Neutrik Speakon, Low Level single RCA, LFE RCA
– Output Connectors: N/A
– Power Output: 300 watts (RMS)
– Amplifier Type: Class A/B
– Wireless Capability: Arrow (Optional), Zero Compression Single Large Scale Integrated Chip

Protection System
– Fully Electronic Set Safe: Yes
– D.C. Fault: Yes
– Output Short: Yes
– Mains Input Voltage: 220-240 volts, 110-120 volts for certain markets
– Fuses: 3.15 Amp semi delay 230 volts operation, 6.3 Amp semi delay 115 volts operation

Dimensions
– W x H x D: 14.5 x 13.4 x 15.5 in., (370 x 340 x 393 mm)
– Net Weight: 45.5 lbs. (20.6 kg)
– Finish: High Gloss Black, High Gloss White, 5 coats

Supplied Accessories
– Mains Lead: Yes
– Neutrik Speakon: Yes (10 Meters Nominal)
– Interconnect: –
– Users Manual: Yes

Merk

Kleur

Wit

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “REL Acoustics T/9x Hoogglans wit” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar boven