Synthesis Roma 510AC – Geïntegreerde Stereo Buizenversterker – Donker – 80W

3499,00

80 watt pure pentode-output per kanaal, gebouwd rond een dubbele triode 12AX7 op input en een 12BH7-buis als fasesplitter en een paar KT88/6550 eindbuizen in push-pull-configuratie voor een gedetailleerd, delicaat en dynamisch geluid.

Levering 1 - 2 weken.*

✔️ 8 weken bedenktijd!*
✔️ Klantenbeoordeling: 4,9/5!
✔️ Levering door onze chauffeurs!
✔️ Voorradig en voor 16 u. besteld? Vanavond nog geleverd!*

Synthesis Roma 510AC – Geïntegreerde Stereo Buizenversterker – Donker – 80W

Over de Synthesis Roma 510AC – Geïntegreerde Stereo Buizenversterker – Donker – 80W:

Er is nog nooit een introductie geïntegreerde versterker geweest met de pasvorm, afwerking en klank van de ROMA 510AC. Op het eerste gezicht is deze verbluffende versterker adembenemend. Deze hoogwaardige versterkers halen het beste van andere componenten in het systeem naar boven. Gemaakt door degenen die geobsedeerd zijn door geweldig geluid en voor degenen die van geweldige muziek houden. Het resultaat is 80 watt pure pentode-output per kanaal, gebouwd rond een dubbele triode 12AX7 op input en een 12BH7-buis als fasesplitter en een paar KT88/6550 eindbuizen in push-pull-configuratie voor een gedetailleerd, delicaat en dynamisch geluid.

Kenmerken

  • DC-aangedreven tube heater: Alle buizen, behalve KT88/6550, hebben DC-gestabiliseerde verwarmingscircuits om bromgeluid tot een bijna onhoorbaar minimum te verminderen.
  • Uitgangstransformator: De uitgangstransformator maakt gebruik van een Hi-Grade ijzer-silicium voor uitstekende frequentiereproductie en -breedte. Met deze nieuw ontworpen aangepaste uitgangstransformator zijn we in staat om een ​​zeer delicate en nauwkeurige geluidsweergave te bereiken die trouw is aan de oorspronkelijke opname.
  • Mechanische chassisconstructie: De voedings- en uitgangstransformatoren worden vastgehouden door een extreem stijve structuur die de unit vrijhoudt van ongewenste trillingen, wat verder helpt om ongewenst geluid naar de buizen te verminderen.
  • Afstandsbediening: Het heeft een zacht knopontwerp dat perfect past bij de esthetiek van de “ROMA” -serie. Het regelt volume, dempen en bronnenselectie.
  • Voeten: Vier aluminium voetjes met een inzet van sterk rubber. Deze rubberen voetjes zijn gekozen om trillingen van de versterker, los van zijn omgeving, tot een minimum te beperken.
  • Binding posts: Vergulde professionele bindingsposten voor een voortdurende oxidatievrije verbinding verbeteren de geluidsverfijning verder.
  • Sockets: Vergulde keramische sockets voor een voortdurende oxidatievrije verbinding verbeteren de geluidsverfijning nog meer.
  • Componenten: Componenten voor de Roma 510AC zijn met grote zorg geselecteerd. Alleen de best beschikbare componenten worden overwogen en ze moeten allemaal een grondige analyse van hun sonische invloed ondergaan voordat ze definitief worden geselecteerd.
  • Geselecteerde tubes: Alle gebruikte buizen worden geselecteerd na 2 fasen opwarmen. Een volledig computergestuurde machine regelt het proces en selecteert aan het einde hiervan de perfecte buizen die vervolgens op elkaar worden afgestemd voor een perfecte balans.

Specificaties van de Synthesis Roma 510AC – Geïntegreerde Stereo Buizenversterker – Donker – 80W

Synthesis_Roma_510AC_stereo_geïntegreerde_buizenversterker_80W_kopen (1)

Dit product bekijken op de website van de fabrikant.

Alle buizenversterkers bekijken.

Kleur

Bruin

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Synthesis Roma 510AC – Geïntegreerde Stereo Buizenversterker – Donker – 80W” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar boven