Synthesis Roma 753AC – Geïntegreerde Stereo Buizenversterker – Wit – 50W

3999,00

50 watt pure pentode-output per kanaal, gebouwd rond een paar 12AU7 op input/driver-buizen en een paar EL34/6CA7 eindbuizen in push-pull configuratie voor een gedetailleerd, delicaat en dynamisch geluid.

Beschikbaarheid: Vandaag in huis*

✔️ 8 weken bedenktijd!*
✔️ Klantenbeoordeling: 4,9/5!
✔️ Levering door onze chauffeurs!
✔️ Voorradig en voor 16 u. besteld? Vanavond nog geleverd!*

Synthesis Roma 753AC – Geïntegreerde Stereo Buizenversterker – Wit – 50W

Over de Synthesis Roma 753AC – Geïntegreerde Stereo Buizenversterker – Wit – 50W:

Er is nog nooit een inleidende geïntegreerde versterker geweest met de pasvorm, afwerking en klank van de ROMA 753AC. Op het eerste gezicht is deze verbluffende versterker adembenemend. Deze hoogwaardige versterkers halen het beste van andere componenten in het systeem naar boven. Gemaakt door degenen die geobsedeerd zijn door geweldig geluid en voor degenen die van geweldige muziek houden. Het resultaat is 50 watt pure pentode-output per kanaal, gebouwd rond een paar 12AU7 op input/driver-buizen en een paar EL34/6CA7 eindbuizen in push-pull configuratie voor een gedetailleerd, delicaat en dynamisch geluid.

Kenmerken

  • DC-aangedreven tube heater: Alle buizen, behalve EL34, hebben DC-gestabiliseerde verwarmingscircuits om bromgeluid tot een bijna onhoorbaar minimum te verminderen.
  • Uitgangstransformator: De uitgangstransformator maakt gebruik van een Hi-Grade ijzer-silicium voor uitstekende frequentiereproductie en -breedte. Met deze nieuw ontworpen aangepaste uitgangstransformator zijn we in staat om een ​​zeer delicate en nauwkeurige geluidsweergave te bereiken die trouw is aan de oorspronkelijke opname.
  • Mechanische chassisconstructie: De voedings- en uitgangstransformatoren worden vastgehouden door een extreem stijve structuur die de unit vrijhoudt van ongewenste trillingen, wat verder helpt om ongewenst geluid naar de buizen te verminderen.
  • Afstandsbediening: Het heeft een zacht knopontwerp dat perfect past bij de esthetiek van de “ROMA” -serie. Het regelt volume, dempen en bronnenselectie.
  • Voeten: Vier aluminium voetjes met een inzet van sterk rubber. Deze rubberen voetjes zijn gekozen om trillingen van de versterker, los van zijn omgeving, tot een minimum te beperken.
  • Binding posts: Vergulde professionele bindingsposten voor een voortdurende oxidatievrije verbinding verbeteren de geluidsverfijning verder.
  • Sockets: Vergulde keramische sockets voor een voortdurende oxidatievrije verbinding verbeteren de geluidsverfijning nog meer.
  • Componenten: Componenten voor de Roma 753AC zijn met grote zorg geselecteerd. Alleen de best beschikbare componenten worden overwogen en ze moeten allemaal een grondige analyse van hun sonische invloed ondergaan voordat ze definitief worden geselecteerd.
  • Geselecteerde tubes: Alle gebruikte buizen worden geselecteerd na 2 fasen opwarmen. Een volledig computergestuurde machine regelt het proces en selecteert aan het einde hiervan de perfecte buizen die vervolgens op elkaar worden afgestemd voor een perfecte balans.

Specificaties van de Synthesis Roma 753AC – Geïntegreerde Stereo Buizenversterker – Wit

Synthesis_Roma_753AC_stereo_geïntegreerde_buizenversterker_50W_kopen (1)

Dit product bekijken op de website van de fabrikant.

Alle buizenversterkers bekijken.

Merk

Kleur

Wit

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Synthesis Roma 753AC – Geïntegreerde Stereo Buizenversterker – Wit – 50W” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar boven