Synthesis Roma 96DC+ – Geïntegreerde Stereo Buizenversterker – Donker – 25W A Klasse

2499,00

De Roma 96DC+ heeft USB “B” type, DSD 5,6MHz, optische ingang en S/PDif. 32Bit resolutie geeft je een fantastisch geluidsbeeld en prachtige geluidsweergave. De Phono Stage combineert een uitzonderlijke geluidskwaliteit en unieke eigenschappen.

Levering 1 - 2 weken.*

✔️ 8 weken bedenktijd!*
✔️ Klantenbeoordeling: 4,9/5!
✔️ Levering door onze chauffeurs!
✔️ Voorradig en voor 16 u. besteld? Vanavond nog geleverd!*

Synthesis Roma 96DC+ – Geïntegreerde Stereo Buizenversterker – Donker – 25W A Klasse – Met Digitale Inputs

Over de Synthesis Roma 96DC+ – Geïntegreerde Stereo Buizenversterker – Donker – 25W A Klasse – Met Digitale Inputs:

Deze dingen van schoonheid zijn niet per ongeluk tot stand gekomen, al hun vloeiende kenmerken zijn gebonden aan het ene resultaat van ons ontwerp. Deze unieke combinatie van materialen, zowel natuurlijk als door de mens gemaakt, wordt niet alleen als een product samengebracht, maar als iets om te koesteren. Deze interpretatie van handgemaakt design wordt bereikt op een manier die alleen het gevoel voor flair en smaak van Italianen weet te geven. Onze technologie is ontworpen om te innoveren en toch eenvoudig te gebruiken. Gebouwd voor de wereld met een spirit Gemaakt in Italië. Vormen, materialen, afwerkingen, technologieën, allemaal vergezeld door een constante gedachte: design en geluid dat uw levenskwaliteit verrijkt..

Het geluid is compleet, luchtig, dynamisch, levendig en ongelooflijk muzikaal. De zuiverheid van menselijke stemmen en nauwkeurigheid van instrumenten is adembenemend. Resolutie, transparantie en gedetailleerd geluid gaan verder dan wat je van een versterker mag verwachten. De Roma 96DC+ heeft USB “B” type, DSD 5,6MHz, optische ingang en S/PDif. 32Bit resolutie geeft je een fantastisch geluidsbeeld en prachtige geluidsweergave. De Phono Stage combineert een uitzonderlijke geluidskwaliteit en unieke eigenschappen.

Specificaties

Synthesis_Roma_96DC_Plus_stereo_geïntegreerde_buizenversterker_kopen (1)

Synthesis_Roma_96DC_Plus_stereo_geïntegreerde_buizenversterker_kopen (2)

Dit product bekijken op de website van de fabrikant.

Alle buizenversterkers bekijken.

Merk

Kleur

Bruin

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Synthesis Roma 96DC+ – Geïntegreerde Stereo Buizenversterker – Donker – 25W A Klasse” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar boven