Technics EAH-AZ70W – Zilver – Draadloze Oortjes – Earphones – Oortelefoons

280,00

De Technics EAH-AZ70W earbuds maken gebruik van een grote dynamische driver van ⌀10 mm, waardoor een breed klankbereik ontstaat.  Dit maakt het ook makkelijker om bas te genereren, waardoor een breed geluidsveld en “space perception” ontstaan, wat klinkt alsof het uit veel grotere luidsprekers zou komen.

Levering 1 - 2 weken.*

✔️ 8 weken bedenktijd!*
✔️ Klantenbeoordeling: 4,9/5!
✔️ Levering door onze chauffeurs!
✔️ Voorradig en voor 16 u. besteld? Vanavond nog geleverd!*

Technics EAH-AZ70W – Zilver – Draadloze Oortjes – Earphones – Oortelefoons

Over de Technics EAH-AZ70W – Zilver – Draadloze Oortjes – Earphones – Oortelefoons:

Premium true wireless earbuds met energetic Technics sound en superior noise cancelling technology.

Dynamische driver met een grote diameter van 10 mm van de Technics EAH-AZ70W – Zilver – Draadloze Oortjes

De Technics EAH-AZ70W earbuds maken gebruik van een grote dynamische driver van ⌀10 mm, waardoor een breed klankbereik ontstaat.  Dit maakt het ook makkelijker om bas te genereren, waardoor een breed geluidsveld en “space perception” ontstaan, wat klinkt alsof het uit veel grotere luidsprekers zou komen.

PEEK-membraan met grafeen coating

Naast de toepassing van PEEK-materiaal zijn de earbuds ook behandeld met een grafeen coating, om de sterkte nog te vergroten, en om onnodige trillingen te verminderen in het diafragma zelf.  De vloeiende en zuivere treble geeft aan stemmen een elegant geluid.

Acoustic Control Chamber van de Technics EAH-AZ70W – Zilver – Draadloze Oortjes

De akoestische control chamber is aan de achterkant van de driver geplaatst, die ook de stereo in de hoofdtelefoons EAH-TZ700 toepast.  Ze regelt nauwkeurig de luchtstroom naar de voor- en achterkant van het membraan en brengt de prestaties van de driver naar voren, voornamelijk in de mid-low range.

Dual Hybrid Noise Cancelling-Technologie van de Technics EAH-AZ70W – Zilver – Draadloze Oortjes

De EAH-AZ70W draadloze oortelefoons maken gebruik van Dual Hybrid Noise Cancelling Technology, die is samengesteld uit verschillende systemen.  Ten eerste: Feedforward Noise Cancelling (FF-NC) and Feedback Noise Cancelling (FB-NC).  En ten tweede: Een combinatie van digitale en analoge processing.  De combinatie van deze twee systemen zorgt voor een toonaangevend noise cancelling effect in de categorie True Wireless.

Left-Right Independent Signalling System

Dit systeem helpt om een stabiele verbinding te behouden met een goede geluidsbalans tussen de rechter- en linker-kanalen.

Hoogwaardige MEMS-Microfoon en Labyrint-Kastconstructie

De EAH-AZ70W truly wireless oortelefoons maken gebruik van hoogwaardige MEMS-microfoons, ingebouwd in een unieke “labyrint-kastconstructie” die windruis kan onderdrukken.  Onaangename geluiden worden verminderd en de NC-prestaties en gesprekskwaliteit worden verbeterd.

Voice Assistant Compatible (Siri®/ Google Assistant™/ Alexa)

Voice assistant smartphone functions zoals Siri en Google Assistant kunnen worden geactiveerd met de aanraaksensor van de draadloze hoofdtelefoon.  Amazon Alexa kan ook worden geactiveerd met de Alexa mobiele app.  Amazon Alexa wordt ook beschikbaar gemaakt om te activeren via de aanraaksensor van de hoofdtelefoon.

Technics Audio Connect-App*1

Verschillende functies worden beschikbaar door de app “Technics Audio Connect” gratis op uw smartphone te installeren.  De app maakt eenvoudige koppeling en basisinstellingen mogelijk.

(*1 Compatibel met smartphones en tablets die zijn uitgerust met Android™ 6.0 of hoger en die Google Play™ ondersteunen, of een iPhone®, iPad® en iPod Touch® uitgerust met iOS9.3 of hoger.)

Eenvoudig en Stijlvol Ontwerp van de Technics EAH-AZ70W – Zilver – Draadloze Oortjes

Er is gekozen voor een compact en cirkelvormig ontwerp voor de EAH-AZ70 truly wireless in-ear hoofdtelefoons.  Op het decoratieve deel is een “spin treatment” toegepast dat symbool staat voor het kwaliteitsvolle ontwerp van de hoofdtelefoons van Technics en om een hoogwaardige uitstraling te bekomen.  Het laadstation ziet er “lichtgewicht” en hoogwaardig uit door de uitstraling van het gebruikte aluminium en het ingegraveerde logo.

Onverwachte regenbuien of “douches” zijn geen probleem, dankzij de IPX4-norm. (Alleen de earbuds voldoen aan de IPX4-norm, het oplaadstation niet.)

Specificaties van de Technics EAH-AZ70W – Zilver – Draadloze Oortjes

 • Driver Unit (mm): 10 mm (3/8 in), Graphene coated
 • Magnet Type: Neodymium
 • Frequency Information: 20 Hz – 20 kHz
 • Control / Mic: Touch sensor / MEMS Mic
 • Playback Time with Battery (AAC):
  • Headphones: Approx. 6.5 hours (NC ON)
  • Headphones with Charging cradle: Approx. 19.5 hours (NC ON)
 • Charging Time (25°C/ 77°F):
  • Headphones: Approx. 2 hours
  • Charging cradle: Approx. 2.5 hours
  • Headphones with Charging cradle: Approx. 4 hours
 • Quick Charge (15 minutes, AAC): Headphones: Approx. 70 minutes (NC ON)
 • Continuous Communication Time: Headphones: Approx. 4.5 hours*  (*May vary depending on smartphone.)
 • Waiting Time: Headphones: Approx. 7.5 hours (NC ON), Approx. 12 hours (NC OFF, Auto power off does not work)
 • Weight:
  • Headphones: Approx. 7 g (one side only: L and R are the same)
  • Charging cradle: Approx. 65 g
 • Supplied Accessory: USB charging cord: Approx. 0.5 m (1.6 ft) (Input Plug: USB A Shape, Output Plug: USB Type-C Shape), Earpieces set: XS, S, M, L, XL (M attached)
 • Bluetooth® Wireless Technology:
  • Version: 5
  • Supported Profiles: A2DP, AVRCP, HSP, HFP
  • Codec: SBC, AAC
  • Operating Distance: Up to 10 m
 • Trademark Notice: The Bluetooth® word mark and logos are registered trademarks owned by Bluetooth SIG, Inc. and any use of such marks by Panasonic Corporation is under license. Other trademarks and trade names are those of their respective owners.
 • Water Resistance: IPX4 Equivalent (Headphones only).  Specifications are subject to change without notice. All numbers given here are approximate. Water resistance specifications are equivalent to IPX4 of IEC 60529.

Technics EAH-AZ70W - Draadloze Oortjes – Earphones – Oortelefoons

Dit product bekijken op de website van de fabrikant.

Een alternatief bekijken.

Merk

Kleur

Zilver

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Technics EAH-AZ70W – Zilver – Draadloze Oortjes – Earphones – Oortelefoons” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar boven